Hele jako chlap furt tvrdí, že cejtí kocouří ch*anky… tak vám nevim 🤣
Hele jako chlap furt tvrdí, že cejtí kocouří ch*anky… tak vám nevim 🤣
My co se vrátili z dovolený, tak pantáta nezved zadek z gauče…
Zrzavci:Pan Bečka má stejný režim, jako Mouses, teď s přicházející zimou k mýmu překvapení občas dá i zelený držky.
No dyk, jakýpak copak…
Pan Bečka dostává stejné mražené maso, které kupuji mopslím. Žere to většinou bez keců, když se ofrňuje, tak má smůlu, mopsle tenhle problém rychle vyřeší a milej Pan Bečka se pak musí o večeři postarat sám.
Tady najdete vysvětlení:
😉
Ona Hupa měla od mala nějaký problém s tím, když jí kdokoliv jakkoliv sahal na nohy nebo s nima nedejbože nějak manipuloval. No a tohle byl vrchol. Řvala jak podsvinče 😀
Si děláte srandu, ale popvý to fakt vypadalo, že nesleze 😀
Vahine: ano na bitiba. Jinak s tou fyzio má Jana pravdu. Kdysi jsem chodila s Hupi a mělo to výsledky. Chodila ve vodě na pásu a pak s ní cvičili, což se jí strašlivě nelíbilo, ale pomáhalo to. Záleží samozřejmě, co přesně mu je, ale i po mně tenkrát chtěli rtg, aby nešahali do něčeho, čemu by to spíš ublížilo.
Je to takovej prů*er i v zemi původu?
Beunka dostala dárek k 13. narozeninám. Prej dobrý. Jen budem opravdu muset zkrátit nožičky. Lehátku, ne Beunce.
Orionko, nechcete matraci? Dovezu.
Letos v lednu jsem přijížděla na kruhový objezd, jeden z nejexponovanějších v celém LBC (Kubelíkova/České mládeže) a proti mně na kruháči starý pán na koloběžce. Smýklo se mu to a on upadl obličejem na zem a zůstal nehybně ležet. Než jsem se vzpamatovala, tak kolem něj, naprosto bez zájmu, projížděla dál vesele auta, kolem bezvládně ležícího těla, jakoby se nic nedělo... Odstavila jsem auto na blikačky a šla k němu, mezitím z protější strany k němu běželi další dva mladý kluci. Zavolali jsme záchranku. Co mě překvapilo, že stabilizovaná poloha už nefrčí, měli jsme ho, dle instrukcí z linky 155, přetočit a nechat ležet na zádech. To jsme udělali, zakryli ho nějakým oblečením a dekama, co jsme měli v autech, přeci jen byl leden. Co mě ale šokovalo, že lidi dál vesele jezdili kolem, velmi bezohledně, včetně autobusů a kamionů. Jeden autobus ho míjel kolem asi 20 cm od hlavy a ještě se řidič strašlivě rozčiloval, co si to ten pán asi dovolil, vysekat se zrovna tady… Z té bezohlednosti mi tenkrát bylo fyzicky zle.
Pán neměl helmu a o měsíc později zemřel. 😢
…a ešče konvalinku! 😀
Přesto perfektně poznána 😄
Příhodná připomínka 👍🏻
Podle velikosti psa - klacek, větev, polínko, morková kost apod. Ale v tomhle věku se nehybnou hračkou na moc dlouho nezabaví, musíte ho unavit vy hrou, přetahováním atd.
No tuhle půlku dám taky dohromady, ale co ten zbytek? 😀
Sem nigdá neslyšela, ani nečetla. By mě zajímalo, z čeho tohle vzniklo…
Co to je?
Klasika - nechce se mi rvát do problémový kobyly prachy, tak jí prodám/zpeněžím, ale běda novýmu majiteli, aby si se svým majetkem dělal, co chce. Bude se pěkně řídit tím, co mu já nadiktuju!
elisak: určitě znáte, ale já poslední dobou ujíždím na chia semínkách - nechám je nabobtnat v ovocném džusu, pak do nich nakrájím čerstvé ovoce a ještě přidávám bílý jogurt. Je to velká ňamka, určitě by se daly použít i k zamíchání müsli apod. směsí ;)