Koukněte na Altervet Cartilan.
Koukněte na Altervet Cartilan.
Poslali jsme služku na týdenní psychiatrický pobyt. Už to s ní fakt nešlo…
Teď teda bude od psapsarazzi týden klid, jupiiii 👍🏻
A my zas jdem, teď máme pro změnu rozpracovanou au-pairku 😈
E+B+V ❤️💜💙
…že to fakt bude chtít k Bonnie dalšího parťáka Clyda…
No bodejť!!!
Prostě NE!
Eliška ❤️a Vasil 💙
šavlozubka: jsem na tom se zády podobně (podobná příčina - u mě momentálně post-stresový kolaps, ještě stále…) a mně na to velmi pomáhá pohyb a sice konkrétně procházky a taky ježdění na koni (což teď moc nejde, protože řeším rozbitou kobylu, ale to je jinej příběh). Takže trajdám se smečkou lesem a pak se mi vždycky uleví.
Jinak, jestli ještě nemáte, tak si nechte napsat myorelaxanty, v kombinaci s léky na bolest to v krizi opravdu funguje (já konkrétně mám Mydocalm + Nimesil).
A jinak capsaicinové náplasti taky miluju, opravdu pomáhají.
Dělám něco podobného, ale dávám to ve velmi tenké vrstvě na celý plech a pak to máznu třeba lučinou, na to šunku, salátek, sýr nebo pesto s uzeným lososem a zamotám do rolády a pak krájím prostě jako roládku. Za studena po odležení geniální.
Nedělal tohle váš pes?
Ale jo, někteří to zkusili, ale velmi záhy zjistili, že budou mít hlad…
Cuketové čatní k masu, mňam!
Nebo ratatouille anebo klidně obyčejné české lečo s cuketou, to miluju.
Ale hlavně se u nás dává psům. Syrová, k masu.
Pro tyhle dvě je i les moc malej…
Dvě? Tssss, já obden sklízím 4-6 kousků 🤣
z FB:
U maminky, u babičky, u tety
celý léto žerem jenom cukety.
Nač vůně kotlety, či vína buket,
když stejně je všechno s příchutí cuket.
Hmyz zmizel ze zahrad,
i ptáci se vytrácí,
vždyť už to nechtěj žrát
ani ty slimáci.
Někdy se zasním
a v představách ulétám
všem pozemským strastím
a hlavně cuketám.
Jsou místa na těle,
která se nepletou,
tak do těch míst přátelé
běžte mi s cuketou!
🤣🥰
A jak to vypadá u vás?? 💜❤️
My letos poprvé v historii neuživíme zvířata z vlastních 300 ha a budeme muset dokupovat. Z první seče byla sotva polovina normálního množství a otavy nejsou vůbec… Ralsko, severní Čechy.
Milej Dobby, tak ti nevim, jestli ti gratulovat nebo se ti smát, protože MĚ by rozhodně nikdo nefénoval, to si piš!! Máš se ještě dost co učit…
Tvoje Eliška ❤️
Tohle jsem řešila kdysi u Zrzíka (mnohem horší) a nakonec pomohly až ATB v kombinaci s mechanickou ochranou před sluncem. Jinak před tím jsem se s tím trápila 4 měsíce a bez výsledku.
No já jí taky závidím! Já v poslední době řešila fyzio pro psa, pro kobylu a na mě se dostalo až po 4 měsících a podle toho to taky vypadalo…
Dělají z toho Alcatraz, ale já jsem mazanější!
Eliška ❤️
A jaký průšvih chystáte na víkend vy?
No práce je za tím hromada, ale hlavně, že to nese ovoce 👍
Nechci to zakřiknout, ale podařilo se mi Barušku suprově zastabilizovat ve všech ohledech a mám z toho fakt velkou radost 🥰
Na alergii bere Apoquel, zároveň je stále na hypo granulích a konzervách - dostává asi poloviční dávku té doporučené, moc jí to chutná a i přes tu relativně nízkou dávku jsem u ní už tak 3 měsíce nezažila její “je mi blbě od žaludku” stav.
Zároveň jde pořád s váhou dolů, včera naváženo 11,2 kg 🥰🥰🥰
Což má určitě taky vliv na ty její kyčle - už je to pár týdnů, kdy jsem ji naposledy viděla vyloženě bolavou. Teď je schopná i večer vyskočit na gauč apod. Cvičíme každý den doma a zhruba jednou za 2-3 týdny chodíme na fyzio do vany a na laser.
Čuba je veselá a je fakt vidět, že se jí výrazně ulevilo jak od bolestí, tak od svědění.
Konec hlášení 🍀
Jj Ralsko je výživné, hlavně na straně z Vranova, to se chvílema leze po čtyřech 🙂 Já tam chodím jen z donucení 😀