Placatá legenda… však ona si zjedná pořádek i tam nahoře… držte se ❤️ Doufám, že Kevin je cajk…
Placatá legenda… však ona si zjedná pořádek i tam nahoře… držte se ❤️ Doufám, že Kevin je cajk…
Ano, toho vysavače.
Jaký má pesa obvod krku? Můžu zapůjčit ten vetlímec zatím, ale ten je na krk 34 cm, to bude asi malé, že?
Normální?? Já žádným takovým teda momentálně nedisponuju 😀 Ešče tak Baruška je oproti těm dvě placatejm dementkům normální. No, i když…
Mno a pak je druhý extrém, kdy mopsle leží Čendovi v cestě, on dost houževnatě zkouší projet, naráží mopsli do hlavy, do čumáku…. mopsle nehne ani uchem, natož hlavou nebo tělem. Takže to milý Čenda vzdá a jede jinam. “You shall not pass” v praxi…
Neexistuje suchý šampon pro psy?
Wow, tomu řikám sukces!!!
To je pouze nepatrná pomsta za bossing z jejich strany!!!
A to ešče netuší, že s tim bude muset do bazénu, ze kterýho taky neni nadšená 😀
Nám včera dorazila plovací vesta pro Barču, takže celej den brutál lilo, asi aby jí mohla vyzkoušet i mimo bazén 😀
…se psem to vypilníkujete do dokonalosti…
Pokud tím psem není Vasil, ehm… Ale musím ho pochvállit, taky už to zvládá a to dokonce na takových 70%!
U nás v noci taky bouřka a dokonce lilo! Jakože fakt fest lilo až do rána, ještě do práce jsem jela v totálním ceďáku a na zahradě na příjezdovce stála voda. Psi odmítli jít i na zahradu a zachumlali se zpátky do pelechů. To jim fakt závidim, dneska by to šlo!
Dnes jsou to přesně dva roky, kdy se nám zaplnil gauč…
Pro FCB positive: https://www.facebook.com/profile.php?id=61591591677420
No poslali jste i mrak, ale ten se napíchnul na Ralsko ty dva km dál už nedošel 😀
I tak dík 😀
Sice u nás nespadla v podstatě ani kapka, ale ochladilo se a je krásně. Zatím.
A u nás, jako obvykle, už předpověď na jakoukoliv bouřku zrušena. Aspoň, že klesnou ty teploty…
Mám to stejně a proto nepoužívám. Já se bojim zánětu močáku. Protože je rozdíl, jestli si lehnou na dlažbu nebo na podložku, která prostě studí fakt celkem dost… Ale třeba je to jen moje zbytečná hysterie.
Já dokonce včera dopouštěla studenou vodu do bazénu 😀
A jinak teda mi nepřestává rozum stát nad hloupostí lidí. V sobotu odpo jsme sjeli na rychlý nákup do města, auto ukazovalo 37 stupňů. Kolik jsme viděli lidí venku na sluníčku na tom rozpáleným betonu a asfaltu se psy, to jsem ani nespočítala a pak před krámem dva uvázaní frbulové, kteří evidentně přišli pěšky… Jako já fakt nevim, empatie a IQ těch lidí nula… Kreténi…
Přijeli k nám na víkend kamarádi z Phy z Jižního města, mají 17 letýho Punťu, tak aby ty vedra vůbec přežil. Jsou v našem penzionku v přízemním pokoji, kde je božských 24 stupňů.
No a Punťa má ne chladící, ale chladivou podložku, je to z nějakýho jakoby chladivýho hedvábí a fakt si na to chodí lehat.