Manzelska postel je nejvic 🤣🤣🤣
Manzelska postel je nejvic 🤣🤣🤣
Na tahání určitě dlouhý postroj.
Vasilovi skončilo venčící období, už je moc teplo. Tak můžem aspoň s holkama trajdat trochu svižnějším tempem. Vasil má zatím doma čmuchací práce a pohodičku na gauči.
Dík za real zkušenost, takhle mi to fakt přišlo fajn…
Dělala jsem dnes objednávku v Krämeru a vykoukla tam na mě tahle vychytávka - pro chronický sundavače masek. A taky pro stájníky myslím super rychlovka nasadit/sundat.
Já teda zatím sundávám jen lezoucí klíšťata (ťuk ťuk) a kupodivu jen z Báry. Asi jak má tu srst hrubou, tak se jim v tom líp drží nebo co.
Tak Knedlička má dnes šesté narozeniny 😮 už je z ní velký (malý) šikovný jezdecký koníček ❤️
Taky je u vás tak sucho? A asi i proto tuny klíšťat. A už kvetou borůvky, to zas pomrzne a bude prd, jako vloni…
Některé spolky gerontům hradí veterinární péči doživotně. Podmínkou je navštěvovat jejich smluvní veterinu.
To je v pohodě, jsem zvyklá jezdit (i dlouhý trasy).
janaa: s kámoškama je to složitý, v podstatě těch, s kterými bych mohla jet, moc není, resp. skoro žádná
Tsss, auto vezmu klidně vlastní! ;)
Xerxová: vezmete mě příště s sebou? Jsem skladná a soběstačná!! Tohle je dovolená podle mýho gusta, jenže na ní nemám s kým jet, můj chlap je válecí all inclusive typ…
Co to je HJM?
To byl dneska krásnej den ❤️
Já ubytování provozuju teprve čtvrtou sezonu, ale opravdu KAŽDÝ pejskař po sobě (a svém psovi/psech) zatím vzorně uklidil. A ano, ne všechny rodinky s dětma po sobě nechávají překvápka.
Jako ubytovatel rozhodně raději přebírám po pobytu barák od pejskařů, kteří po sobě příkladně uklidí, než po rodince s dětma, po kterých nacházím překvápka všude možně (počmáraný nábytek, prasklý rošt v posteli, různé fleky na matraci atd…).
Jj, užívala jsem si to…Musim říct, že přerušovanej spánek je super na shození váhy (y). Dadla je od neděle zpět v normálním režimu, jen raději ráno a večer dostává polifku.
Než nám zavřeli hospodu na hranici prostoru, chodili jsme s Dadličkou pravidelně “posedět”. Já na pivko a ona na hranolky.
Nevím, kam to dát, ale tenhle článek se mi mooooc líbil:
Proč ze nezeptáš přímo na JC?