To máte pravdu. Ale kdybych to vzdala i já, tak už tu nebude smečka. Jen cirkus….
Vaše Baruška ❤️
To máte pravdu. Ale kdybych to vzdala i já, tak už tu nebude smečka. Jen cirkus….
Vaše Baruška ❤️
Přesně. Člověk se snaží udržet v téhle smečce alespoň nějakou úroveň, ale není to jednoduché. Jedna kolegyně lítá jak neřízená střela a pan ředitel má pocit, že každá miska je závod o život. Trpělivost je moje nejsilnější disciplína.
Vaše Baruška ❤️
Vážení čtenáři, děkuji za dotaz.
Na vysoké funkce existují dvě cesty. Buď dlouhá léta tvrdě pracujete… nebo si prostě první ráno sednete do nejpohodlnějšího křesla v domě a tváříte se, že všechno řídíte.
Já zvolil druhou možnost. Od té doby schvaluji krmení, kontroluji pohyb zaměstnanců po domě, dohlížím na kvalitu gauče a pravidelně svolávám porady u lednice.
S úctou Vasil, CEO 💙
Ten už je obří!! 😲
💜Baruška: A tak už nás všechny znáte! Pojďte sledovat naše psí kusy!
❤️Eliška: Cože? Mám to vyštěkat?
💙Vasil: Slyšel jsem žrádlo?!
💜Baruška: Bože to sou paka…
DÍL TŘETÍ: Jsem Vasil. CEO. 👑🐾
Jo, ten řetěz je pravej. Moje ego taky.
Narodil jsem se na Ukrajině a ještě jako štěně jsem utekl před válkou. Takže než se většina psů naučila sedni, já už měl za sebou mezinárodní kariéru. Zakotvil jsem v ČR. Pak přišlo období, na který moc rád nevzpomínám - ubytovna a dlouhý hodiny o samotě. Ale to už je minulost.
Zachránil mě adopční spolek a tam jsem potkal Elišku ❤️ Neříkám, že se do mě hned zamilovala.... ale já do ní jo!! Nakonec jsme spolu našli domov, kde už na nás čekala Baruška 💜 Beru jí, ale Eliška? To je moje holka.
A teď něco o mně:
Jsem generální ředitel oddělení krmení. Nědo tomu říká rozežranost. Já tomu říkám pracovní nasazení. Jakmile zahlídnu jídlo, všechno ostatní přestává existovat.
Povel? Ne.
Služka? Kdožeto?
Ve vesmíru zůstává jedinej cíl: dostat to do huby. Efektivně. Bez průtahů.
Taky jsem zastáncem nedotknutelnosti osobního prostoru. Když se mnou chce někdo manipulovat bez mýho souhlasu, upozorním ho. Nejdřív diplomaticky - vrčením. Pokud diplomacie selže, nastupuje zubní argumentace. Funguje překvapivě dobře.
Jo... a prej nosím plínu. Páč značkuju. Pořád a všude. Značkuju dobře, značkuju rád! Nevim, proč z toho dělaj vědu. Každej úspěšnej ředitel přece nechává všude svuj podpis, no ne?
A nakonec moje největší superschopnost: Ovládám mopsí řeč na úrovni C2. Neštěkam. Já vedu jednání. Slouha si občas myslí, že o něčem rohoduje. Třeba kdy se půjde ven. To je chvíle, kdy zahájím poradu: mručení, vrčení, blafání, funění, kňourání, zpěv. Všechno má svůj význam. Že prej odmlouvám. Já tvrdím, že dávám bezplatný kurz komunikace s nadřízeným.
Takže jo.
Jsem trochu tvrďák.
Trochu prase.
Zamilovanej do Elišky.
Ukecanej.
Ale hlavně - nejlepší mops na světě!
A jestli máte jinej názor, přijďte si o tom promluvit.
Po obědě.
Až dožeru.
Váš CEO Vasil 💙
DÍL DRUHÝ: Eliška – polomopsí střela a profesionální roztomilouš!
Ahoj lidi! Baruška včera tvrdila, že tady tomu velí, tak jsem ji nechala mluvit... ale dneska si beru slovo já! Já jsem Eliška! 🥳👋 Jsou mi dva roky a oficiálně jsem kříženec mopse. Neoficiálně jsem ale spíš kříženec rachejtle a motorové myši. Zatímco Baruška tráví půl dne hlubokomyslným přemýšlením na gauči a pozorováním teritoria, já žiju na plný plyn. Miluju akci, běhání, skákání, kousání, štěkání a vymýšlení věcí, ze kterých má služka občas šedivé vlasy. 🏃♀️💨
Služka říká, že mám neuvěřitelně fotogenický kukuč a pidi podkus, ze kterého mi občas koukají zoubky. Prý se na mě kvůli tomu nejde zlobit. No jasně, že nejde! Stačí nahodit ten můj mopsí pohled číslo 5, trochu vycenit zub a projde mi úplně všechno – i to, když omylem „uklidím“ Barušce její oblíbenou hračku. 🦷😇 Mám ráda dlouhé procházky, rychlý běh podél plotu a vyštěkávání sousedů - lidských i psích. Baruška mě sice občas srovnává do latě, ale já vím, že mě tajně zbožňuje. Někdo tu nudu v téhle smečce prostě rozbíjet musí! 💥
PŘEDSTAVUJEME ŠÉFOVOU: Seznamte se s Baruškou!
Ahoj všichni pejskaři i nepejskaři! 👋 Než vám ukážeme všechny naše psí kusy, musíme začít pěkně od hlavy. A tou hlavou (a krkem) celé naší smečky není nikdo jiný než já – Baruška. 💅Je mi asi 5 let, vážím poctivých 12 kilo (momentálně v dietním módu a hubnutí do plavek) a v mých žilách koluje krev charizmatických teriérů. Služka o mně říká, že jsem ta nejchytřejší a nejrozumnější holka pod sluncem. A má pravdu. Někdo totiž tu naši bláznivou domácnost kočírovat musí! 🤷♀️Abyste rozuměli, zbylí dva členové gangu jsou mopsi. Takže si asi dokážete představit, kolik práce mi dá udržet mezi nimi aspoň trochu disciplíny. Zatímco Eliška lítá jako motorová myš a Vasil žije ve svém vlastním mopsím vesmíru, já jsem ta, která s nadhledem hlídá gauč, rozdělování pamlsků a klid v domě…
Pozor, hlásíme příchod!
Jsme organizovaný gang s krycím názvem Tři psí kusy. 😎
Naše specializace? Obsazení 3 gaučů ze 2, hypnotizování jídla a hlavně – neustálý a systematický nápor chlupů v celém baráku. Chlupy máme v kávě, v pračce, na čistém prádle a upřímně podezříváme služku, že je má i v DNA. 🐕🦺💨
Úspěšně se nám podařilo ovládnout celou domácnost. Naše služka už pochopila, že vesmír se netočí kolem Slunce, ale kolem naší misky, našich procházek a našich venkovních (a vnitřních) výtvorů 🚽. Ona sice platí hypotéku, ale my tu šéfujeme! 🐾
Pokud chcete sledovat naše každodenní loupeže, lumpárny a zoufalé pokusy naší služky o zachování zdravého rozumu, načuhujte pravidelně právě SEM!
To vyjde nastejno!
Anebo že bych založila nové téma pro Tři psí kusy? A možu to tam nasypat od začátku 🙂 Jen o vídeja budete ochuzeni.
Právě asociálové by měli být pod sítí!!!
Vzhledem k tomu, že nejste sociálně síťová, budu vám muset příspěvky Tří psích kusů dávat sem, nedá se nic dělat!
A já si při svý nekonečný blbosti fakt myslela, že když si místo mopse pořídim ultrawořecha, tak budu mít konečně klid….
Půl minuty. O tolik byl Vasil u pamlsku dřív. Mezi námi už to nikdy nebude jako dřív…
No jestli by dopadly jako svetr pro Vasila, tak bych si za to ani nemohla nic říct 🤣🤣🤣
Díky 🙂 Pokud by to měl být výdělečný obchod a nasadila bych ceny tak, aby pokryly cenu materiálu a hlavně mojí práci, tak by to nikdo nekoupil, protože ceny by šly do tísíců. Třeba takový šátek, který jsem háčkovala 50 hodin čistého času, by vyšel přes 20 tisíc 😄
Kabelky jsou rychlý, tahle tak v součtu za 4 hoďky…? A díky 😊
Jako je fakt, že i muj chlap, kterej je ajťák (tudíž asociál a autista) prohlásil, že je jak z Pařížský 😂 to mi udělal radost.
Jako já na vás často myslím a pořád přemýšlím, čím to sakra může být… Taky mi to nedá spát, natož mít to doma… Tak nezbývá, než držet palce.
(mmch. já už Barče odkládám stranou na operace…)
Kabelka pro manželovu neteř hotová a teď si dovolím taky něco umotat pro sebe 🤗