Ještě víc zarážející je, že mu ty psy svěřovali OPAKOVANĚ…
Ještě víc zarážející je, že mu ty psy svěřovali OPAKOVANĚ…
Dobrá dobrá, každopádně se těším, že vás u nás uvítáme! To bude rachot lebek 🤣
Pokud byste byli schopni dorazit třeba vlakem, tak odvoz z nádraží nabízím - do mýho starýho megakombi by se vešli ;)
Živé vysílání z gauče:
💜Baruška: "Hlásím podezřelý pohyb."
❤️Eliška: "Potvrzuji."
💜Baruška: "Vyhlašuji druhý stupeň pohotovosti!"
💜Baruška: Tomuhle se říká týmová spolupráce.
💙Vasil: Já tomu říkám zneužití služebně staršího kolegy!
No nic, pokračujme s hlavním tématem, ještě vám chybí dohnat pár příspěvků…
14.7.:
❤️Eliška: venku je 50 odstínů šedi, tak se vraťte do pelechů a čůro si nechte na koberec. Není zač!
No v podstatě si nacpe krmi pod triko - dovnitř do bříška 🤣🤣🤣
Protože psi, kteří strádali, prý nadměrně ukládají. Organismus je nastaven na neustálý nedostatek, takže cokoliv dostane, uloží raději na pozdější hubené časy…
Ehm…. to mi připomíná mýho drahýho manžela téměř ve všech detailech… No, jakoukoliv potenciální snachu, která by vás v budoucnu Zvířete zbavila, jakkoliv opijte rohlíkem, hlavně ať ho bere!!! 🤣
Jo tak, tak to chápu, to je na kokos… Blbý je, že ty šutry vlastně způsobujou trvalej zánět ☹️ Což ho teda fakt lituju, po svých vlastních peripetiích s močákem, který trvaly skoro ¾ roku… bleeeee…
Ona je to v originále Psíchologie.
No, a to dostávala dávky jak čivava a měla furt hlad…
Hele operaci močových kamenů podstoupila moje první mopsle a v pohodě jsem jí pak udržela na barfu - močová a jaterní dieta. Nikdy se to nevrátilo, ani zánět.
Zvíře jako dítě? 😀
Kuře tam nebylo, vybírala jsem právě bez kuřete, kachny a hovězího. Pšenice a tudíž lepek ano. Ale to už je teď jedno. Ono to vše ukazuje spíš na to, že to byla poslední kapka pro imunitní systém, a ačkoliv potravní alergie tam budou taky, tak to spíš vypadá na atopickou dermatitidu. To vzplanutí totiž začlo na přelomu dubna/května, tedy při prvním náporu pylů a trav. Druhý výkyv teď na začátku července, kdy je prý další nápor pylů, sečou se louky. To už nebylo zdaleka tak hrozné, po navýšení dávky apoquelu se zase hned srovnala. Taky při tom větším vykusování koupeme v Malasebu, což obnovuje kožní bariéru a eliminuje kvasinky a bakterie, které se na oslabené kůži hned pomnoží. Takže to nejspíš bylo jedno s druhým. A to, jak reaguje na léčbu tomu přesně odpovídá.
Hlavní spouštěče mám vypozorované. U ní je problém skombinovat redukční dietu a zároveň hypoalergenní. Dalo by se to řešit masem, ale na něm okamžitě rapidně nabírá. Takže to musím bohužel zatím řešit vet dietama, kdy jsem na jaře pořídila redukční dietu, na které začala parádně hubnout, jenže zřejmě obsahovaly něco, na co zareagovala celkem prudkou alergickou reakcí (ačkoliv neobsahovaly mnou známé alergeny). Takže teď je na hypoalergenní dietě, dostává asi 50% doporučené denní dávky, dál lehce hubne (jupí) a spolu s podáváním Apoquelu se daří alergii dostat pod kontrolu. Až zhubne na cílovou hmotnost a bude dlouhodobě bez příznaků alergie, zkusím znovu přejít na maso.
A to já musím říct, že u mě se AI celkem trefuje.
Např. když jsem řešila problémy s ježděním Knedly, tak jsem mu popsala příznaky a on v podstatě dost přesně diagnostikoval problém, který potom potvrdila fyzio.
U Barušky diagnozu známe, tak se s AI radím např. ohledně cvičení a taky kopíruje to, co nám předepsala fyzio. Jen s ním můžu to cvíčo rozebrat víc do podrobna, na což není při fyzio moc prostor. No a co se týká tý alergie, tam je to prostě pokus omyl no, do testů nehodlám investovat, protože nevěřím v jejich přínos. Tam mi AI nemá moc co víc poradit.
Jak říkám, je to obr!!! Ale krásnej 😍
💙Vasil: dnes jsem povýšil na manažera stínu.
Moje práce je náročná. Když se stín posune, posunu se taky.
Někdo tomu říká lenost. Já tomu říkám krizové řízení.
Váš Vasil, CEO.
Oddělení monitoringu okolí hlásí klid. Zatím…
❤️💜
📸Archiv Tří psích kusů
Záznam z bezpečnostní kamery:
14:25 - otevřena lednička.
14:25:02 - na místě se objevili 4 podezřelí.
Vyšetřování pokračuje…