Jestli je někdo ochotnej si vzít štěně, jako je na fotkách, a ještě za něj dát peníze, tak je debull a nic jinýho…
Jestli je někdo ochotnej si vzít štěně, jako je na fotkách, a ještě za něj dát peníze, tak je debull a nic jinýho…
Dnes je mému odchovu 15 let 😯
Astor odešel už v devíti letech na rakovinu, o Amigovi nemám zprávy, ale Al Pacino a Alyxandria dnes poslali své narozeninové foto. Navždycky to budou moje miminka ❤️❤️❤️
Nevím, proč psali, ať dobrovolníci nejezdí…
Nemají jezdit neorganizovaně na vlastní pěst, ale hlásit se u organizací, které tu pomoc koordinují.
Jo ty jsou boží, jenže pro mě jsou Viva moc úzký 😢
Taky už nosím jen BF. Mně vyhovujou Rock Springy, mají hodně širokou prstovou část (mám halluxy). A navíc některý ty jejich boty jsou jakoby ze softshellu, takže nepromokavý celkem dost a dlouho. Pořídila jsem je za nějakých 1500,- a vydržely dvě sezóny (od podzimu do jara). Takže to by celkem šlo.
Dnes jsme poprvé šli ráno venčit už za tmy, brrrr….
Na pořízení psa nemám, tak si nechám darovat jedno z nejnemocnějších a nejdražších “plemen”, co se péče týká… OMFG…
Jj, je to tak. Kája už je za duhou a tohle je její nástupkyně Alfa.
…a protože jich máme málo, vyfásli jsme další štěkanátko…
A proč máte potřebu tento svůj názor vnucovat ostatním? A dost mě teda zaráží, když vám všichni vaši psi smrdí/smrděli, a když o nich píšete v samých negativech, že je pořád chováte…? Já se naopak po celém pracovním dni těším, až zabořím nos do kožichu svých psů a nasaju tu jejich VŮNI, tomu se nic nevyrovná.
Ráno krásné svítání (viz. předchozí foto) a odpoledne zase tahle nádhera 😍
Nemám vyzkoušeno, tak bohužel zatím nemůžu dát.
Naši rozmazlenci milujou takový ty plyšový, s vyvýšeným okrajem, kam si odkládají svoje těžký zadumaný hlavičky. Když ho chci ve větším rozměru, tak to je šílenej randál 😕
A jak se pozná kvalitní sušička? Když odstraní i mopsí chlupy, viď?
Neobuju nic, co není barefoot, bohužel. Resp. já si nestěžuju, protože od doby, co je nosím, mě aspoň ty nohy nebolí 👍 Akorát to dost leze do peněz…
No prostě nepromokavý - mají nějakou membránu bo co a prý fakt nepromoknou, i když v botách už mokro je. U nás se dají koupit za šílený prachy (od cca 800,- za pár), našla jsem je na Ali za 250,- ;)
Nosím BF boty a tam je s nepromokavostí dost problém (kožený nechci) a holinky (i když BF) odmítám nosit, protože mám zkriplený nohy a bolí to.
Dneska ráno krásné svítání. Už si musím konečně pořídit ty nepromokavý ponožky, protože ta ranní mokrá tráva to žádný moje boty prostě nedaj…
Tak a je to jasný! Je to chrt kříženej s holanďákem! Domluvila jsem.
Pelechy moc často ne, ale deky z gaučů peru každý týden, tam totiž pobývaj 90% času.
…tvl další výlev Leithian s jejíma hadicema… 🤮