Aktuálně: 2 479 inzerátů • 292 835 diskuzních příspěvků • 21 470 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dancek

⋮
Dancek
Dancek 18.07.2025, 20:02:49 xxx:xxx.3fd:1
zjarda:

Nepřispíváte = nemáte čím a ještě bych Vás nadzvedl, tomu věřte. 

Vy jste jako co nepochopil? Jinak u Vás nic nového. A jako má někdo vytušit na co Vy myslíte? Super, já myslel myši a potkany a Vy kočky a kuny. Je jasné, že kočka nebo kuna se přes oka pletiva neprotáhne(lasička je jiné kafe) a teda myši, potkani jsou dle Vás v pořádku, nejedná se o škodnou, která nadělá paseku jako hrom, no dobrá vyvracet Vám to nebudu nebo vlastně je mi to putna jaké máte proti tomu zabezpečení nebo se klidně postavte na druhou stranu výletu a mávejte rukama. A divím se sám sobě, že s Vámi oběma ztrácím svůj čas nebo teda  Vám nepomůže ani svacená voda z Vatikánu. Přeji hezký zbytek dne, hezké myšlenky, super perfektní názory a klidnoučké spaní.  Zappe 

Vy mne nadzvednout opravdu nemůžete, něco jsem odchoval a je mi lito spousta mladých chovatelů kterým udílíte vaše bludné názory .

⋮
Dancek
Dancek 18.07.2025, 19:26:07 xxx:xxx.0:1
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 18.07.2025, 19:13:39

Už mi je vás líto, není to o radách ale osobních výpadech.

⋮
Dancek
Dancek 18.07.2025, 17:59:13 xxx:xxx.0:7
zjarda:

V pořádku pí.kometo, beru to tak, že pán vůbec nepochopil ten můj dodatek ohledně toho naverbování k vojákům, ale také vlastně nepochopil moje odpovědi… doufám, že aspoň většina lidí tady to pochopila, jak to bylo myšleno = že prostě tady je hrozně těžké se někdy s některými normálně slušně domluvit a tak "raději" na tu vojnu s gumáky se kterými jednání bylo na úrovni houpacího koně s IQ betonový sloup!  No a nebojte, že si nechám vše líbit!  Zappe 

PS: a když se podíváte na jeho profil, tak kde nic, tam nic. Má tam 7 příspěvků a s toho je na mojí maličkost 6…🤔že by tajný ctitel, ale smůla, já jsem na ženy😎

Nepřispívám do diskuse kvůli takovým lidem jako jste vy ale někdy mě nazdvihnout takové nekorektní rady které tady prezentujete. 

⋮
Dancek
Dancek 18.07.2025, 11:51:42 xxx:xxx.1f:b0
zjarda:

No, tak se učte. Sám jste napsal, že ty větve jehličnanů se dávají kvůli mladým, když vylétávají a to někdy hezky divoce… no a teda jaký je rozdíl mezi divokým vylétávaním a náhlým vylekáním od predátorů? Dle mého jednoduchého názoru, tak vůbec žádný!  Stres je stres a divoké bezhlavé a vyplašené létání je to samé a v oboch případech pomáhají ty větve jehličnanů proti nárazům. Tak jen tolik a hodina výuky skončila. Jednodušší bude asi naverbování se k vojsku.  Zappe 

Dle mého názoru je odrovsky rozdíl v tom jestli mi vyletavají mláďata nebo ptáci bezhlavě v noci lítají po voliéře.  Na vojně jsem byl dva roky tak teď to zkuste vy, podobných gum které měli za každou cenu pravdu tam asi zbylo dost.

⋮
Dancek
Dancek 18.07.2025, 10:01:58 xxx:xxx.0:a
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 17.07.2025, 23:41:10

Větve jehličnanů se dávají z důvodu výletu mladých ptáků z budky. Na predátory nemají vliv,  pokud mají tak se rád nechám poučit.

⋮
Dancek
Dancek 17.07.2025, 20:55:04 xxx:xxx.3fd:27
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 17.07.2025, 20:29:46

Tak já ptáky každý večer zavírám,  jelikož jsem ohleduplný k sousedům a s tím zabezpečením je to tak že škodná se vám nemusí dostat do voliéry ale ptáky vystresuje a tím pádem se potlučou nedej bože zabijí. 

⋮
Dancek
Dancek 17.07.2025, 19:54:42 xxx:xxx.1f:44
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.07.2025, 19:51:10

Máte pravdu, napsal jsem to na opak, omlouvám se.

⋮
Dancek
Dancek 17.07.2025, 19:11:09 xxx:xxx.3fd:1f
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 17.07.2025, 05:41:00

Tak do záletů bych budku nedával, z důvodu škodné. Pak se všichni diví že mají ptáky bez nohou nebo zabité.

⋮
Dancek
Dancek 10.04.2025, 20:27:14 xxx:xxx.6579:6420
zjarda:

Zdravím, tak opět mi to nedá…neznám chovatele, který piškoty nedává!  Že by zase nová doba? Jak už jsem psal výše, tak nikdy jsem tohle neřešil a piškoty jsem dával a dávám!  Ale holt je opravdu moc jiná doba a vše se musí přebírat až do “morku kosti”. A je snad každému jasné, že piškoty nejsou základem krmení a výživy, ale jejich smysl je jako pamlsek a odměna! A mimochodem, otázka zněla jsou-li škodlivé a to teda v žádném případě nejsou!  S pozdravem Zappe 

Obrázek Obrázek Obrázek

Tak ja zase neznám nikoho kdo chová a dává piškoty, jako pamlse líp funguje ořech a je určitě přínosnější, samozřejmě v rozumném množství.