Aktuálně: 1 872 inzerátů279 945 diskuzních příspěvků19 991 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dancek

Dancek
Dancek 18.07.2025, 20:02:49 xxx:xxx.3fd:1
zjarda:

Nepřispíváte = nemáte čím a ještě bych Vás nadzvedl, tomu věřte. 

Vy jste jako co nepochopil? Jinak u Vás nic nového. A jako má někdo vytušit na co Vy myslíte? Super, já myslel myši a potkany a Vy kočky a kuny. Je jasné, že kočka nebo kuna se přes oka pletiva neprotáhne(lasička je jiné kafe) a teda myši, potkani jsou dle Vás v pořádku, nejedná se o škodnou, která nadělá paseku jako hrom, no dobrá vyvracet Vám to nebudu nebo vlastně je mi to putna jaké máte proti tomu zabezpečení nebo se klidně postavte na druhou stranu výletu a mávejte rukama. A divím se sám sobě, že s Vámi oběma ztrácím svůj čas nebo teda  Vám nepomůže ani svacená voda z Vatikánu. Přeji hezký zbytek dne, hezké myšlenky, super perfektní názory a klidnoučké spaní.  Zappe 

Vy mne nadzvednout opravdu nemůžete, něco jsem odchoval a je mi lito spousta mladých chovatelů kterým udílíte vaše bludné názory .

Dancek
Dancek 18.07.2025, 19:26:07 xxx:xxx.0:1
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 18.07.2025, 19:13:39

Už mi je vás líto, není to o radách ale osobních výpadech.

Dancek
Dancek 18.07.2025, 17:59:13 xxx:xxx.0:7
zjarda:

V pořádku pí.kometo, beru to tak, že pán vůbec nepochopil ten můj dodatek ohledně toho naverbování k vojákům, ale také vlastně nepochopil moje odpovědi… doufám, že aspoň většina lidí tady to pochopila, jak to bylo myšleno = že prostě tady je hrozně těžké se někdy s některými normálně slušně domluvit a tak "raději" na tu vojnu s gumáky se kterými jednání bylo na úrovni houpacího koně s IQ betonový sloup!  No a nebojte, že si nechám vše líbit!  Zappe 

PS: a když se podíváte na jeho profil, tak kde nic, tam nic. Má tam 7 příspěvků a s toho je na mojí maličkost 6…🤔že by tajný ctitel, ale smůla, já jsem na ženy😎

Nepřispívám do diskuse kvůli takovým lidem jako jste vy ale někdy mě nazdvihnout takové nekorektní rady které tady prezentujete. 

Dancek
Dancek 18.07.2025, 11:51:42 xxx:xxx.1f:b0
zjarda:

No, tak se učte. Sám jste napsal, že ty větve jehličnanů se dávají kvůli mladým, když vylétávají a to někdy hezky divoce… no a teda jaký je rozdíl mezi divokým vylétávaním a náhlým vylekáním od predátorů? Dle mého jednoduchého názoru, tak vůbec žádný!  Stres je stres a divoké bezhlavé a vyplašené létání je to samé a v oboch případech pomáhají ty větve jehličnanů proti nárazům. Tak jen tolik a hodina výuky skončila. Jednodušší bude asi naverbování se k vojsku.  Zappe 

Dle mého názoru je odrovsky rozdíl v tom jestli mi vyletavají mláďata nebo ptáci bezhlavě v noci lítají po voliéře.  Na vojně jsem byl dva roky tak teď to zkuste vy, podobných gum které měli za každou cenu pravdu tam asi zbylo dost.

Dancek
Dancek 18.07.2025, 10:01:58 xxx:xxx.0:a
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 17.07.2025, 23:41:10

Větve jehličnanů se dávají z důvodu výletu mladých ptáků z budky. Na predátory nemají vliv,  pokud mají tak se rád nechám poučit.

Dancek
Dancek 17.07.2025, 20:55:04 xxx:xxx.3fd:27
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 17.07.2025, 20:29:46

Tak já ptáky každý večer zavírám,  jelikož jsem ohleduplný k sousedům a s tím zabezpečením je to tak že škodná se vám nemusí dostat do voliéry ale ptáky vystresuje a tím pádem se potlučou nedej bože zabijí. 

Dancek
Dancek 17.07.2025, 19:54:42 xxx:xxx.1f:44
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.07.2025, 19:51:10

Máte pravdu, napsal jsem to na opak, omlouvám se.

Dancek
Dancek 17.07.2025, 19:11:09 xxx:xxx.3fd:1f
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 17.07.2025, 05:41:00

Tak do záletů bych budku nedával, z důvodu škodné. Pak se všichni diví že mají ptáky bez nohou nebo zabité.

Dancek
Dancek 10.04.2025, 20:27:14 xxx:xxx.6579:6420
zjarda:

Zdravím, tak opět mi to nedá…neznám chovatele, který piškoty nedává!  Že by zase nová doba? Jak už jsem psal výše, tak nikdy jsem tohle neřešil a piškoty jsem dával a dávám!  Ale holt je opravdu moc jiná doba a vše se musí přebírat až do “morku kosti”. A je snad každému jasné, že piškoty nejsou základem krmení a výživy, ale jejich smysl je jako pamlsek a odměna! A mimochodem, otázka zněla jsou-li škodlivé a to teda v žádném případě nejsou!  S pozdravem Zappe 

Obrázek Obrázek Obrázek

Tak ja zase neznám nikoho kdo chová a dává piškoty, jako pamlse líp funguje ořech a je určitě přínosnější, samozřejmě v rozumném množství.