Tak kamarádka říká, že chodili k Severíně Francové do Veselice , všechno prý probíhalo veskrze pozitivně a naučili se základní poslušnost. Dlouho tam ale nepobyli, s malým voříškem neměla kamarádka žádné velké ambice 🙂
Příspěvky uživatele
Doron
Jak je má pan Bůček ? Je to pořád anděl a malý génius v psím tělíčku ?🙂
No, a to právě troll dělá, všichni se rozhádají, všichni jsou zaujati jenom jím, všichni zažívají nepříjemné pocity, ostatní diskuze vázne.
Ani Vy proti tomu nejste imunní, vždyť přispíváte už několikátým dlouhým příspěvkem do tématu, kteté považujete za směšné a nevýznamné a Vaše příspěvky jsou hodně nasrané ( a konfrontační) i když je zakončujete pozdravem plným lásky 🙂).
Takže, ať už je trollík kdokoli, odvedl dobrou práci🙂!
A kde?
Ta druhá a třetí fotka, jak srazil toho figuanta na zem..!
Tak to je hustý !!!
Vovčáčka chystáte už na trojku ?!?
Já se picnu !
Venca je imponující,.
Budu muset příště vyfotit i Dorouše, ten kouše kolie styl🙂))
Zkusila jsem obojí a nelze porovnat 😅
Vypadá parádně, jak má toho rukávu plnou hubu !
Moc krásnej pesan, ještě navíc🥰
Kolik teď Vovčáčkovi je ? Už máte nějakou zkoušku nebo se na na něco připravujete ?
Já to říkám, umíte všechno !🤣👍👍👍
Ale celkem profi 🙂)
Tož Slováci byli napřed 🙂
Orla.
A mohl by to být i drak !
To je překrásný.
Ŕekla bych, tak intuitivně, že se jednalo o třídy pro děti s matematickým nadáním. Možná podle Rubikovy kostky ?
Asi nadaní na matiku.
Potkala jsem hodně dětí v pásmu geniality, dokonce jedno moje dítě tyhle kritéria splňuje:).
Pro tyhle děti je důležité, udržet je co nejdéle v dětském světě a mezi vrstevníky, emoční vývoj za rozumovým zaostává, tohle prostředí by pro ně nijak obohacující nebylo..
Mysl si můžou tříbit třeba v Mense, jsou tam progamy pro nadané děti, i různé hry atd. nebo třeba v nějakém kroužku mladých přírodovědců, jsou tady v Praze na opravdu vysoké úrovni a zase, potkají se tam podobně nadaní vrstevníci.
Skaut, sport, to tyhle děti potřebují, ne tady lovit drby a v jedenácti ponocovat🙂.
Tedy kdyby..
Bončo, Vy nejenže všechno umíte, ale umíte taky žít! 🙂
Můj bratr s sebou všude nosí kleště🙂)) a když vidí strom v nesnázích, stažený páskou nebo drátem, osvobodí ho ;)) Už pro tenhle svůj koníček, získal i svou manželku ;).
Naposkedy působil v nejmenované trampské osadě, kde vysvětloval šerifovi , že vysazením stromů péče o ně nekončí, vedl k němu dlouhou nudnou přednášku “ počkejte, to vás bude zajímat” a pak se přes jeho protesty nezištně ujal nápravy.🤣
Často se u nás stává, že město vysadí stromy, přivážou je k těm opěrným tyčím a pak nechají pásku zarůstat do kmene. Je to škoda. Mají štěstí, že můj bratr šel zrovna okolo🙂)).
.
U nás mlha jako mlíko, vůbec nejsou vidět světla rachejtlí.
Gučák venku ocas nahoře, Alavis asi zafungoval, mladí kluci úplně v pohodě a Lilinka spí na zádech a lehce pochrupuje.
Nojo no, silvestrovský večírek jsem si musela odřeknout ;)
Krásná fotka 🙂
My ještě rychle vyběhneme na zahradu, je pauza mezi ohnostroji pro děti a pro dospělý a pak se zapostelujeme.
Stejně by mě zajímalo, proč se Gučka začal bát, asi jinak slyší ?