»
Odpověď na příspěvek uživatele
Plaka z 06.05.2025, 00:24:33
Jj, však to jsi nepsala, to říkala Kometa, že na tom cvičáku k sobě nesmí psi jednoho majitele, že si nesmí hrát.
Nedávno jsem potkala chlápka, pořídil si dva maliňáky, bratry a od začátku prý věděl, že je bude mít odděleně. To jsou zrovna psi, kteří znají jenom cvičák a klec v autě a klec doma. Tak tohke mi přijde takový divný, to bych nechtěla. Co jsem si povšimla, tohle dělají takoví ambiciózní týpci bez talentu, spíš taková “okresní liga”.
Třeba u nás na Zbraslavi jsem nikoho takovýho nepotkala.
Chtěla jsem se dneska trochu pochlubit, jak to se psy dělám dobře a ve smečce panuje klid a mír a jak se nikdy nepřetáčej, jenže my o vlku a vlk za humny a pýcha předchází pád.😅
Kluci bylu dnes byli zavřený na přední zahrádce, protože si sousedi opravují stáj z naší zahrady, ďěkají okapy. Když jsem je pustila na zahradu, Fram s Doronem se plný adrenalinu řítili na zahradu, Dorouš vzal Frama za krk aby ho přibrzdil a byl tam první, ten na něj zařval. Pak Doron na střeše uviděl klempíře, rozštěkal se, adrenalin ještě stoupnul a zase Framíkovi kous do krku aby vybil napětí.
No a pak už se váleli v mojí krásný rebarboře, spoustu listů vylámali, musím teď dělat koláč.
Fram byl nahoře a Dorouš byl otřesený, když jsem bitku ukončila, stál tam jak zmoklá slepice a šilhal, očka mu šla úplně šejdrem.☹️
Naštěstí žádnej kousanec, ale nepotěšilo mě to teda.. ☹️