- Příspěvek #168086
- Nahlásit
Dneska jsme před Lidlem potkali takovýho roztomilouše, čekal na svojí rodinku 😊
Dneska jsme před Lidlem potkali takovýho roztomilouše, čekal na svojí rodinku 😊
Včera mi vyprávěla chovatelka, že si měla přijet pro štěně berňáka paní z Belgie. Doufala, že to bude v pohodě, protože psa už měla.
Smutně volala, že úřady jí dalšího psa nepovolily, byla prý úplně zdrcená .
Nevím, co je na tom pravdy ( že by tam byl na seznamu zakázaných plemen ? ), ale dost mě to vyděsilo .
Ještě jsem nepodepsala tu petici proti pozitivnímu seznamu zvířat, nevíte, kde můžu ?
Ta fotka je šílená 🤣🤣🤣🤣 !
Tak on afgán není na naše podmínky dělanej..
A briard koukám taky ne 😬
Teď mi někdo poradil promazat chlupy lékařskou vazelínou, tak to zkusím.
Sardullah:No tak to znám….afgán to měl úplně stejně a byl to děs a běs…
Je to fakt děsný, já mu ty tlapy vezmu strojkem a bude ! 😬
Pořád doufám, že je to tím, že má ještě tu jemnou stěněcí srst, ne tu dospělou kozí…
Zase jsem se ukázala jako úplný mimoň, nemůžu najít hrablo na sníh a že mám na autě letní gumy, jsem poznala až podle jízdních vlastností 🙈 .
Od rána neprojelo jediné auto , ulice zapadaná sněhem, je to moc hezký..
Poraďte, co dáváte ptákům do krmítka ?
Slunečnice a lojové koule stačí ?
Jojo, já ten princip chápu a dělám to tak.
Ale řeknu Vám, padesátkrát se ohnout a vložit pamlsek do šlápoty, to je něco na moje záda 😅
My už předtím dělali takový ministopičky, ale musím říct, že trošičku delší ho baví víc .
efe:Ta čubina se fakt jmenuje Škumpa? To je super 😀👍
Že jo ? A výstižný !
Děkuju za rady, ponožky vyzkouším , musela jsem dnes tlapy rozmrazování v kyblíku s teplou vodou…
U nás v Praze pod mrakem a padá mokrý sníh .
Framíkovi se dělají na tlapkách sněhové bambule, moc nevím, co s tím 😔
Musím se vám kočičářům svěřit !
Představte si , že naše Lilinka začala chodit na lidský záchod 🙄 Teď, ve svých devíti letech ..
Nejdřív koukám, že prkénko počůrané a dneska jsem ji přistihla 😅
🤣🤣🤣
Vlk teď sedí vedle mě na gauči a má tak patnáct kilo.😅
Já kočkám nedovoluju skákat na linku a na stůl a ony to kupodivu respektují i když jsou doma samy .
A jináč bych kočičce ty houbičky nechala, alespoň nedělá větší škody.😊
Tak to jsem vůbec netušila, měla jsem pocit, že moji psi uměli chytat odjakživa, to je zvláštní, jak je člověk nepozorný . 🙄
Taky jsem svůj postoj k soutěžní chůzi u nohy přehodnotila když jsem pochopila princip, navíc se už zase používá chůze mnohem přirozenější .
A stopy necvičíme na ty čtverce, jak jsem se bála , ale rovnou padesátimetrová stopička i s jedním lomem a předmětem a jde to docela pěkně.😊
Vy jste dobré !👍
Ta vpravo je kamarádova Škumpa, co šla s námi .
Ona je taková hodná holka, že jsem na ni úplně zapomněla! 🤣😅
U nás počasí takové pochmurné..
Jestlipak najdete na obrázku tři psy ?😊
To jsou úžasné zprávy ! Moc vám to oběma přeju 😻 !
Tak jsme dneska byli zase na cvičáku, dělali stopu a základy té “ opravdové” chůze u nohy .
Oba nás to bavilo moc ! 😊
Ph, děkuju za rady !
Dneska teda vyrážíme s pěkně šťavnatými kousky vařeného srdce a s tou hračkou.., to se ještě musím naučit..
Jsem ostuda, že jsem se o to zatím moc nezajímala, ale mám pocit, že teď je tam max zkouška vloh k pasení, jestli vůbec něco .
Framík je po tátovi z takové pracovní linie, psi tam pasou a dělají sportovku, tak doufám, že to s ním půjde .
Je zatím opravdu neobratný, asi jak rychle roste . Chovatelka říkala, že je tlustý, to určitě není, ale je mnohem mohutnější, než jeho sourozenci, trochu se bojím , že je moc těžký, moc nasvalený. Pořád si s Doroušem hrajou, dělají ale hlavě takové silové věci jako řeckořímský zápas nebo přetahování o lano.. No , doufám, že jsem tím něco nepo..😔
Jo, a třeba ani neumí chytit pamsek ve vzduchu ( vidí dobře), to mi taky přijde zvláštní .
Tedy pardon, jak píše Kilian 😊