»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tap z 18.05.2025, 16:14:39
To asi ne.. Spíš lidi veterinářům pořád věří a neprověřují si je.
Jela jsem tam v úplným zoufalství, byla noc, pršelo se sněhem a na ulicích námraza, nejsem moc dobrá řidička a ještě na autě ty “obojetný” gumy.
Tak jsem zavolala vet sanitku, paní je vyšetřila a obvolávala pohotovosti, jenže byla chřipková sezóna, doktoři nemocný, jeden říkal “ nezlobte se, mně je strašně špatně, já už nemůžu” a tak zbyla ta Jaggy. Fram měl jenom vysokou horečku a kašel , toho jsme nechala doma, ale Dorouš opravdu špatně dýchal. Kdybych vzala oba, jsem v tom za 25 000.😅 Byla jsem s ním u veta odpo předtím, nelíbil se mi, ale to bylo “ nebojte, jitrocelovej sirup stačí”.
Na té vet sestře bylo vidět, že mě tam nenechává moc ráda a hned jak jsem tam vlezla, viděla jsem, že něco je k…a špatně.
Všechno trvalo strašně dlouho i když jsme tam byli sami, doktorka nekompetentní, budova tísnivá,odvedli ho na odběry nějam do sklepa a nemohla jsem se na ně dobouchat, velký tlak na to, abych ho tam nechala, měla jsem strach, že by ho tam zahubili. Pocit jak v hororu.
Když doktorka viděla, že nejsem taková teta Běta jak vypadám, kladla jsem jí fundované dotazy ( jak vypadá krevní obraz, co viděla na rentgenu, jak by ho při případné hospitalizaci léčili atd.) tak se nějak zalekla ( byla mladičká) a nakonec mi aspoň dala antibiotika, která ona sama pokládala za zbytečná, píchnout je prý nemohla, protože pes neměl kanylu .., na místě jsem je do něj nacpala.
Píšu tady o tom pořad dokola, asi se potřebuju zbavit traumatickýho zážitku.😅
Už nebudu .🙂
Nevím, jestli tam na recepci byla ta perverzní slečna, ale podobná jí byla.
Mluvilo se tam pořád o penězích a tu karanténu, kde měl být Dorouš za značný příplatek umístěn a chlazen ( to měla být ta léčba), bych ani vidět nechtěla, oni mi ji teda ukázat taky nechtěli.