Taky se mi líbí modrej.🥰
A bude i větší.
Taky se mi líbí modrej.🥰
A bude i větší.
Řekla bych, že malej by mu nevadil a většího by kvůli zranění v jednom asi neriskoval.
Ono pasteveckých psů musí být opravdu hodně, aby vlky odradili. Třeba ve vesnici Transyvánii, kde mám kamarády, jich teď mají prý 14 plus štěňata u jednoho stáda.
A to nepasou v nějaký velký divočině, tak dva kilometry nad vesnicí max..
efe:Nám včera dorazila plovací vesta pro Barču, takže celej den brutál lilo, asi aby jí mohla vyzkoušet i mimo bazén 😀
Chůdě.., ona půjde na maškarní za krabičku?🤣
A jakej má statnej hrudníček !😘😘😘
Vahine:Venčili jsme dne s vnučkami ve Fajnparku v Chlumci a musela jsem tuhle sešlost vyfotit 😂 náš bělouš je ten prcek vpředu, ostatní jsou 3 cizinky a ptaly se bělouška na cestu…úsměv prosím 🥳
Ten má harém.🥰
Dublinbarzoj:Když byl malý, byl ještě víc Kelíšek než Arčí. Prostě nás ta černo bílá táhne 🥰
Jsem na ty zrzavobílý, jak se jim oficiálně říká?
Ale jinak mám slabost pro vašeho juniora🙂.
Já jsem si vždycky barzoje přála, resp.dva barzoje;)
Představovala jsem si, jak mě doprovází na koni, to jsem ještě jezdila, opuštěnou krajinou, kterou už člověk nenajde..
Nojo, už to zůstane jako nesplněnej sen.
Pár fotek z psí pláže na Sardinii.
Kluci tam se mnou bohužel nebyli, ale je fakt dobrá, dlouhá tak dva kilometry.
Netopýrek něžný..
Upřímnou soustrast.❤️
Ještě toho trochu..
Jasně, že sušenou. Jasně, že lisuju česnek a játra mixuju.
Jen jsem si vzpomněla na ten starej recept. Vejce se tam dává taky, ale uřčitě nějak složitě.🤣
😂😂😂
39,5, my to na těch 40 nedotáhnem.😅
Už padla i Lilinka.
Nn, leží pod schody.
Ale už to taky viďím.🙂
Verun:Jelikož v hospodě byla vývarová polévka s knedlíčkama z jater…jsem řekla ,že mu ji udělám doma a o hodně víc s knedlíčkama….takže jdu mixovat játra…
Škrábat Verun, škrábat!🤣
A nezapomeňte strouhanou žemličku trochu osmažit na přepuštěném másle ( ne však dozlatova, proboha!) a pak hnedka zas přidat malinko smetany, česnek s majoránkou taky utřít ručně se solí a přidala bych i trochu muškátového květu.
Našla jsem starý kuchařky po babičce, takže to teďka všechno vím úplně přesně.😂
Pro odvážné: Majoránu dejte čerstvou, lístečky pečlivě oberte, bude pak v knedlíčku vítanou a nevšední ozdobou.🤣
Knedlíčků není nikdy dost…🙂
Úplně obyčejně, rozpálím plech, pak trochu oleje, hodím tam cibuli na ní pak filé s kořením ( bylinkama) co dům dal, pak rajčata ( papriky, cukety, třeba celej česnek s odkroheným vrškem a zakápnutý olivovým olejem, lilek..) když pustěj šťávu filé ( nebo kuřecí) už je hotový, zasypu parmazánem a pustím chvíli gril aby zezlátnul a udělal kůrčičku.
To je pro lenochy, to ani není vaření..
Někdy zapeču i s bramborama na plátky, brambory ( případně lilek) jdou první.
Já znám jednu Jitřenku Jiskrovou, je to malá holčička.
Zlomit jehlu ve stehně je umění.😅
Tykat Vám nebudu.
Kdybych dělala pravopisné chyby, poprosím neopravovat, hrozně mě to nasírá.🙂
Máma dělávala “ pizzu” z listovýho těsta na plechu. Bylo to moc dobrý, ale asi trochu dietní chyba..
A pudink! Spoustu mističek vychlazenýho pudinku, na dno dávám jahodovej kompot i s tou šťávou a piškoty. A když se miska vyklopí, mají vlastně takovej skoro dortík.😄
A vločková kaše s hoblinkama čokolády na vaření a jahodama. Oni jsou strašně hloupý, když se tam těm malejm udělá z ovoce obličejík, tak jim to pak moc chutná.🤣
A dneska bude plech filé z tresky , zapečenýho s cibulí a rajčaty a parmazánem pro velký úspěch opět s bramborovou kaší.
A sekaná je praktická, ta se dá jíst i studená a ní mísu dobře vychlazenýho a hodně kyselýho okurkovýho salátu..
37