….tohle byly kupodivu kvalitní,, dobrý sponzor…jinak granule dávám kanaradčinu psu, tak se teď pomněje,ještě se musím zbavit lahve losossoveho oleje…
….tohle byly kupodivu kvalitní,, dobrý sponzor…jinak granule dávám kanaradčinu psu, tak se teď pomněje,ještě se musím zbavit lahve losossoveho oleje…
hmn:Kilian, v granulích, jakýchkoliv, je poměr P:Ca správný. Nadbytku příjmu fosforu se doberu “přirozenou” stravou, ne granulemi.
A co se týká zažívání, tak to uvidíš, ale myslím, že s tím problémy až tak nebývají
…..právě na to poukazují, že když se to kombinuje, může k tomu dojít…takže pytel půjde sousedovi psů a já se vrátím k těm pamlskům, prostě z toho začínám mít strach …vysteachaka jsem sušené konske maso a ještě tady cosi nám, tak doplním stav a pojedeme v tom dal jak před tím mým nápadem s granulemi….
….ano je tam středisko, dělíme se s nimi o plac na cvičení…..
….diky všem za odpověď, uklidnili jste mně….co jsem přečetla, tak právě před tou kombinaci varují, že se to časem projeví na kostře a ledvinach, protože se neúměrně zvýší fosfor pokud krmím kosti v barf dávce a dávám granule, kde je ten vápník a fosfor také a pak také zažívání, kdy barf se tráví jinak dlouho a granule také….abych se přiznala,tak pytel maly granuli už mám doma - z nějakých závodů …..z denní předepisovane dávky skrmim tak třetinu když je použivam jen jako pamlsky, psovi to víc než chutná…ještě mně napadlo sušený barf,objevila jsem, že prodávají jako granule, ale s tím zkušenosti nemám vůbec….
…..děkuju
….pořád sušim chleba, akorát vzhledem k velikosti psa musím pořád přemýšlet aby z něj nebyla koule….
…on ten Keliš je pažravej a sežere fakt s chutí všechno….takže jako pamlsek by uvítal i ty slupky z jablek a brambor….
…diky
🙂
..diky
…..v Jinonicich a je fakt dobrej….
…pes je letos sedmiletý, ale právě co jsem zatím četla, tak to moc nedoporučuji, tak jsem se toho trochu zalekla…pravda je, že kdybych je užívala místo toho chleba a pamlskú, tak by to vycházelo na zhruba třetinu toho, co by měl za den v granulich sežrat….
…to jsem si vlastně vzpomněla, že jsme mluvily o té Zbraslavi, tak letos přijedeme na 100 procent, tak pokud to vyjde i vám, budu ráda….
Zdravím a prosím o radu…krmim barem a vzhledem k tomu, že pes rád k snídani tvrdý chleba a přes den zkrmim hodně pamlsků při cvicení, bylo by možné toto nahradit granulemi a pokud ano, jakou značku ….diky předem za všechny rady.
..děkuju moc….třeba to někdy vyjde….
…používám běžně prodávané kšíry pro kočky…a ani jedna ze tří koček se z nich nefostala, respektive nechtěla dostávat….
..díky….zvlášť legrační he pak boční doprovod kdy se snažíme toho psa s figurantem nezašlápnout…
…..moje mamca je velký čtenář a knížka se jí moc líbila..
😄
Zdravím Dájo a děkuji….bohužel tlama papillona je tak malá a jemná, že na rukáv opravdu ne….kouše jenom na měkký klínek nebo peška