..děkuju, no hlavně hodně to baví..ten váš vovčáček je paráda pes a navic krásnej sympaťák a fotky s ním jsou super..
..děkuju, no hlavně hodně to baví..ten váš vovčáček je paráda pes a navic krásnej sympaťák a fotky s ním jsou super..
..když vy strašně rychle rostete…
..moc držím palce…
..děkuji🙂
..poslední večer letošní dovolené na chaloupce…
..gratuluju a Alenka je zlatá🌷, ale určitě by pomohl i někdo jiný, kdo by měl možnost..
..děkuju
..stačí mu na té zahradě záludně schovat co miluje a je vystaráno…
..děkuji
…je mi to nesmírně líto…měly jste spolu ale krásný život…hodně síly🌹🌹
…že děkujeme moc za pochvalu
.je skvělá…ať se daří
..je nádherná a jak rozumně hledí…
…sice ne NZŘ nebo MZŘ, ale OBEDIENCE a jedna z disciplin, kterou je najít dřivka psovoda mezi ix dřivky cizích osob….v současnosti po cca 6 dnech tréninku jsme ve fázi najítí mého dřívka mezi 29 dřívky, těch 28 je zatím bez pachu…
👍plně souhlasím
..výhoda je, že se učí rychle a opravdu cokoli, na druhou stranu rychle zapomínají, takže sice člověk musí často opakovvat, ale mnohé chyby se dají napravit..
….vlkošedého NO jsem si vysnila a byl to i můj první , když nepočítám fenu NO mé sousedky, ale ta byla znakatá, nicméně skvělá povahou, a dělala jsem s ní svou úplně první zkoušku ZM…je to naprosto univerzální pes, se kterým lze dělat opravdu všechno a rovněž i úžasný rodinný pes…ALE je to silný a rychlý pes a je proto více než nutné mít po pod kontrolou a plně ovladatelného…měla jsem ho a pak ještě dvě fenky na sídlišti v bytě, tehdy ještě sidliště nebylo plné dost často nezvládnutelných, agresivních psů, takze všichni moji psi byli běžně na volno a zvládala je krátce venčit i moje dcera…
..no on byl právě v té zadní fotbalové bráně a vnukovo zadání znělo, že přivolání od jedné k druhé bráně přes celé fotbalové hřiště, proto nebyl motýl zprvu vidět…
..nějak se nezdařilo nahrání…omlouvám se, už jsem poprosila o vymazání…
..naživo jsem viděla snad jen jednou a to opravdu kdysi…