…včera jsme s kamarádkou zrušily akci “sjezd motýlů”..jinak u nás v bytě 30.5 stupně a je to všechno také polomrtvé….Keliš tedycfoma mrtvý, ale venku by řádil…byli jsme venku do osmi a pak už jsem to nedávala hlavně já…
…včera jsme s kamarádkou zrušily akci “sjezd motýlů”..jinak u nás v bytě 30.5 stupně a je to všechno také polomrtvé….Keliš tedycfoma mrtvý, ale venku by řádil…byli jsme venku do osmi a pak už jsem to nedávala hlavně já…
…do stehna si pamatuju ATB ja jako dítě u otravy krve plus pak jindy Penicilin a finiš Pendepon, pokud si dobře pamatuju
🍀
..kamarádka je Skočdopole…
Ex tchyně roky chodila na gyndu k MUDr. Šuk..
..ve vesnici, kde vyrůstal taťka bydleli jakýsi Fukovi, i narodil se jim synek a ten obdržel jméno Tomáš..měl poměrně trudné dětství neb když se ho optali jak se jmenuje, bezelstně odpovídal Tomáš Fuk…
…kdysi jsem to tady už zmiňovala, že když jsne jeli s rodinou na kolech na kafe, tak než jsme ho vypili, tak se Keliš vyzdobit směsí vody, trávy shnilých kvasicich jablek, písku, prachu a popela z ohniště a to tak, že z čistého bílého psa zůstal pouze bílý pruh na jeho zádech…musela jsem jet až jako poslední a kus za výpravou neb se všichni za něj styděli, protože všude bylo krásně slunno a sucho a jedinej pes vypadal, jako bychom ho protáhli žumpou…když jsme přijeli domů, pes který cestou uschnul se oklepal z toho bordelu a byl zase bílý….
..vyhlásíme soutěž…kdysi byl dětský film Třetí skoba pro kocoura..
..já právě taky dost dobře ne….ale nastane doba, kdy mamča a kamarádka nebudou a soused se může odstěhovat anebo si pořídí nějakou milostenku nepřející, dcera je s rodinou daleko a pokud by se situace opakovala, tak opravdu není kdo jiný, co by se postaral o psa…
..já bych ho tak pomuchlala….
.dam hned pak vědět…
..tak to potvrzuji, po infuzich, když už ty šílené bolesti ustaly a já mohla chodit a měla tady mamku, tak jsem prospala celé dny a noci, a i teď co mám zrušené všechny tréninky, tak to využívám a zalehnu..roky jsem se tak nevyspala..pravda, dneska mne noha vzbudila ve dvě, tak jsem si lupla N., pročetla knížku a pak krásně spala až skoro do sedmi…
..mně tedy N., naštěstí nijak neomezuje a to při něm sloužím i noční…
…já bohužel sedím 4 x 12 hodin za sebou, pak tedy 4 dny volna, ale první den po tomhle Excelu se zády, jsem myslela, že to vzdám, domů jsem se tenkrat sotva dovlekla….no a stará jsem také, takže ideální kandidát na tyhle choroby….ake hurá už si par dní vařím složitější jidla, dneska jsem vyžehlila a vysávat už také pár dní spolu s vařením zvládám a v práci už to také pár dní bez problémů zvládám odsedět….a prodlužuju vycházky se psem…jsem na vrcholu blaha…ale asi největší pro mbe zážitek, když jsem si po infuzich došla kultivovaný na toaletu a mohla se umýt…
🍀🍀🍀
….no jo kdyby to byly čistě záda, tak i v předklonu bych to zvládala, ale ono mi to totálně odpojilo levou nohu a už jsem se v té akutní fázi na ní takřka nepostavila….moc držím palce i pesanovi s drápky…ty kočárky už vídám všude čím dál víc, prostě řešení to je…
..také děkuji…Milgammu mi doktorka z neurologie sice napsala, ale platila jsem ji v plné výši…
….kamarádka, která o mně také pečovala mi donesla buchty v takové moc hezké plastové krabici řkouc, že až to sním, budu mít krabici na všechny ty léky, dneska jsem si byla pro novou nálož a krásně jsem to tam všechno poskládala…
…na kočkách takhle mají “třetí víčko”
..jinak tedy když tady můžeme psát a práskat na sebe cokoli, tak když mně to chytlo a ja se mohla pohybovat jenom plazením, po čtyřech anebo brečíc po krůčkách při venčení (mimochodem vykonávat potřeby šlo také jenom ve stoje, děsná degradace mé hrdosti), tak jsem si mnohokrát vzpomněla na naše diskuze tady, zda si má člověk (nebo zda má právo), pokud je sám vázat na sebe psa…no největší hrůzu jsem měla z toho, že Keliše nezvládnu vyvenčit a kdyby nezaskakoval soused, kamarádka a pak mamča, tak bych to fakt nedala…takže si budu strašně moc rozmýšlet, zda po Kelišovi ještě kdy psa (byť bez psa a práce s ním, už to prostě nebudu já)