…máte to tam krásné…
…máte to tam krásné…
…mám teď cca 10 letou a zrovna delší dobu kvete (v zimě krom darování nikdy), ale já ji pořád redukuju střihem, protože ji mám na společné chodbě domu, tak aby si to tam moc neuzurpovala sama pro sebe…
…nádherné zvíře
..na mně vzdycky také zbylo…kdybych se měla rozhodovat, to by nešlo…
..zelený…
.tak to jsem si myslela zrovna tak..
…to já přeci vím….mně to opravdu jenom zajímalo..
…to nebylo řešení ceny, ale jen pro zajímavost…zjišťovala jsem to stejně až po zapsání…
…hodně sil….
..nezoufejte a koukněte na to takhle: tomu se prostě říká pevný charakter…je na svůj věk neobyčejně vyzrále zásadový a noblesní….a ještě krásný..prostě pan Božský….jednou budete se slzou v oku na tyto krásné a neopakovatelné okamžiky vzpomínat…teď to ale holt ještě nedokážete patřičně ocenit…ale jednou, jednou snad ano….🌼a přitom je to radostný, vstřicný a všeobjimajici psík…vešel do kruhu, zulibal rozhodčího a vyhrál, ale nic není zadarmo (to ty centimetry ke kruhu vleže)…škoda jen, že to trochu pokazila ta fiflena chrtí..
..ptala jsem se telefonicky v mém okruhu bydliště, tak jeden vet za 350 a druhý za 500…
.minutu ne (já to neměřila) bylo to obrazně řečeno, ale opravdu to bylo za chvilku hotovo…
..přesně tak, samotnou mně to překvapilo…
..tak to máme za sebou, minutová záležitost o pár krocích na počítači ze strany pana veta, jediné co chtěl vědět bylo moje datum narození, stálo to 300 a přišlo mi i okamžitě do e-meilu potvrzeni, že tam pes je zaregistrován…
..jdu zitra
…usnete…ale na dlouhé spaní to opravdu není..
…já v bytě 30.5
Diky
..ano byl…
Stehno, vím že jsem vůbec na tu nohu nemohla stoupout jak byla rozpíchaná, taťka mne nesl z nemocnice v náručí, ale jako starší pak Penicilin a Pendepon do zadku..