…moc zdravím, ve Vlkově ani holubinka…
…moc zdravím, ve Vlkově ani holubinka…
..to je mi moc líto, držte se, hodně sil🌹🌹
..je bombovej
…no já nevím zda výhoda nebo nevýhoda, ale jednak jsem si motýla brala později a jednak jen co byl chvilku doma, zlomila jsem si ruku…takže vše bylo spíš a jenom o budování vztahu a velké socializaci… hlavně přivolání, na vodítku a bez tahání se naučil tak nějak sám, ptotože seznal, že já jako jednoruká jsem dost neschopná a je třeba na mně brát ohledy…skutečně cvičit nějaké povely a jiné blbiny jsme začali až opravdu docela pozdě…
..ja jsem pak ten klikr používala časem když jsem ho učila složité věci, jako třeba otevřít šuplík a vyndat a přinést prášky anebo třeba přinést opravdu těžkou věc, jinak sportovku a obedience učím celoživotně na to TEĎ…ale to bych spíš nechala do jiného tématu než je tohle…tedy štěňata…
..ano…
..to já taky, ale tehdy se to vyřešilo slovíčkem TEĎ…
..pes jako odrostlé štěn nechtěl přinášet kdysi vùbec nic, sice po hození se tím směrem rozebehnul popřípad doběhnul a vzal do huby, ale tím to skončilo a byla jsem tehdy na nějakém semináři a součástí byl i klikrtrénink, tam jsme si to mohli zkusit a během chvilky pes začal nosit - přinášet cokoli, včetně pozdějšího aportu…
..také jsem je tam viděla poprvé na živo a děs a běs a pak u našeho veta a to jsem myslela, že je to umírající pes jak se to sotva vleklo a funělo, ale byla jsem ujištěna, že to mladý dvouletý pes
..ten byl dcery, ale udělala jsem si s ním zkoušky a co byli s dcerou doma, tak jsem s ním praktikovala..ale byl skvělej
..když jsme u toho vzpomínání…psal se rok 2011 a zooterapie v Thomayerově nemocnici v plném proudu…
😀…tak budu moc držet palce ať už se rozhodnete jít jakýmkoli směrem…on je to taková moje srdcovka tady…tak mu vyřiďte pusu na ten jeho krásnej ňufák
..ake ZVV2 už je těžší zkouška a ZVV3 je pro mně královská zkouška NZŘ…ty stopy máte bodově excelentní…prostě je to pan úžasňák každým coulem a moc bych si přála vidět vás ja ve Všestarech, tak Dobříši…a pak samozřejmě na stopařích ve Volenicích..
..moc gratuluju, jste moc šikovní…
…díky…
Děkujeme….vovčáček je pan úžasňák…
..ještě je úplně nová non-stop veterina na Palmovce Praha 8, kamarádka byla spokojená, ale neznám osobně…ještě Praha 9 Letňany veterinář Nemés, ale ten pouze své ordinační hodiny ve všední dny ne pohotovost
..no a délám jednou denně ob dva až tři dny v týdnu..kdy jeden týden dřivka, druhý nosework..nosework teď máme místo stop neb jsem chabrus se zády…ale tak psovi bude 10, tak snad si jednou splníme ty stopy alespoň v rozsahu ZMMP a ZMP1, to bych si moc, moc, moc přála…
..tohle bylo poslední hledání mezi čistejma.. teď začneme větší množství dřívek s cizími pachy a moje se slabším pachem....tohle se stihlo za šest tréninků kdy na každém treniku byla 3 až 4 hledání…s jeho rychlostí byl jeden trénink vždycky otázkou cca 10 až 15 minut…nejvic jsem zdržovala já: zavřít psa, naaranžovat dřivka, přivést psa, pustit mobil a vyslat psa na hledání🙂
..tentokrát s rušivkou kocourem Edou…