..bohužel je to mazel…takže se svíčkovou ani s řízečky se do budoucna nedá počítat ač je ušák z kvalitního domácího chovu…
..bohužel je to mazel…takže se svíčkovou ani s řízečky se do budoucna nedá počítat ač je ušák z kvalitního domácího chovu…
.jelikož je vše domácí, tak to schroupeme jen tak…králík je také domácí z chovu, ale je vnukův…kečup dělá dcera výbornej a kompoty také užiju…
….vydlabat, naplnit mletým, zapéct a nakonec posypat nastrouhaným tvrdým sýrem
..držte se..a ať se to vše co nejdříve zlepší…🍀
..dneska mi mladí přivezli na chalupu vnuka, králíka, košík rajčat, paprik a okurek, nějaké kompoty, kečup a CUKETU
…u nás u Veselí nad Lužnicí pršelo v noci a od dopoledne jsou docela vydatné přeháňky….
💔držte se🌹🌹
Mirko, vůbec nevim co napsat, jak utěšit, držte se, hodně sil, je mi to moc líto,měly jste spolu krásný život a nádherný vztah…hodně síly
..to to ne, to je mi strašně moc líto, držte se
..ten pohled…skály jím může lámat a ledovce budou tát…
..jé to je slaďouš, pohled laně, toho bych musela umuckat..
…myslím, že vůbec není proč, kdybychom nechtěly, tak nenabizime…
..já se taky hlásím prosím o číslo účtu
😀😀
…nadšení to on tedy má, to ano, jen je to občas trochu náročnější pro mně…naštěstí nám teta noseworková a teta obediencová nandaly spoustu úkolů, tak máme zase nějaký program pracovní teď na třítýdenní mou dovolenou na chalupě…a děkujeme za pochvalu
…no to není, ale občas by mu ta nadýchanost mohla vydržet déle…z baráku se nese obleček a domů letí špindíra…
🙂do první kaluže, kterou neomylně najde a kterou s gustem prolítne….
…mám vnuka epi, takže v důdledku tihi ADHD, dys…má skvělou pani učitelku od první třídy, na vysvědčení dostává jedničky a dvojky, zbytek slovní hodnocení, rodiče se mu věnují seč můžou, ale je to s ním občas opravdu těžké… ale je manuálně šikovný a je to velký čtenář a miluje zvířata…
..dneska jsme měli trénink v noseworku ve cvicebně, jinak bych ho z důvodu toho děsivého parna odvolala…Keliš jel celou hodinu jak motorová myš, ale když jsme dorazili domů, rozplácnul se na chladné společné chodbě domu, měla jsem sto chutí učinit totéž, ale zabránit mi můj vrozený ostych😉
..I my bychom si snad něco přivydělat, máme takové úhledné hezky tvarované minibobísky…