.držím palce 🍀
.držím palce 🍀
..hned mi naskočil outloň chápavý…
🌺držím palce
..jsem pro….
😀
….oni jsou všestranní tak nějak všichni🙂
👍
…border teriér se trimuje…je to lovecké plemeno, bez výcviku a pravidelného zaměstnávání hlavy bude nešťastný on i jeho majitel…navíc co znám jsou hluční poměrně, pokud se něco děje…
…já ty dopoledne mívám také volná, tak to bychom mohly skloubit….
..ale některou sobotu nebo neděli odpoledne by to určitě šlo, jsem na metru, tak mohu popojet kamkoli…roky jsem jezdila do Thomayerovy nemocnice dělat zooterapie, tam je strašně hezké okolí a i taková lesní restaurace s krásným sezením venku a minizoo, tedy jestli to ještě funguje, už jsem tam drahou dobu nezavítala…
…jé to mně mrzí, když já bohužel o víkendech jsem buď na cvičáku nebo jezdím na stopy anebo jsem v práci.…
…a odkud jste, tedy z jaké části..my z Prahy 9 Vysočan…
..tak to my jsme také z Prahy a také bych ho ňuchňala a mudlala…
..dala jste mu to nejvíc co jste mohla, nechala jste ho důstojně odejít….I o tom je láska ke psu…vím že to strašně bolí, ale měl s vámi krásný život…hodně sily
🙂
….
Keliš vodu miluje, tedy hlavně aportováni z ni
….moje jorková normálně plavala a aportovala klacky z vody….
..tak já jsem ročník 67 a fakt stáří zatím neřeším, prostě to nějak vypouštím…nemoc když přijde, tak nezoufám neb daleko mladší lidi mají daleko, daleko závažnější zdravotní problémy…spíš si užívám, že už nic nemusím, co je dítě z domu….jedine omezení spatřuji v tom, že se budu hodně rozmýšlet, až Keliš odejde zda jít ještě do dalšího psa a už nebudu pořizovat další kocky a hlodavce až současní odejdou….
❤️🍀🌷moc moc držím palce….