..ten Nimesil je skvělej, beru si ráno a vydržím bez osratnich léků na bolest..a moc vam držím palce aby co nejmíň bolestí a dalších problémů🍀
..ten Nimesil je skvělej, beru si ráno a vydržím bez osratnich léků na bolest..a moc vam držím palce aby co nejmíň bolestí a dalších problémů🍀
..ten Diclofenac Duo je skvělej, jak mně začnou chytat záda (mám roky problémy s bederkou a čas od času se ozve), vezmu si ho a je to v pohodě….na ten výhřez ale nezabiral, to až ten koktejl, co mi do infuze a pak v tabletách namíchala neuroložka…ta Milgamma není na recept, dá se koupit v lékárně, akorát je dražší…
..já to mám v levé noze, a teď už to jde…kukám ze si také užíváte…já bych prost bez těch leků zatim nebyla funkční…uvidím jak se to bude vyvíjet dál…ta noha mně brní také a mam jí jak presezenou, v noci křeče, ale tohle všechno oproti tomu co bylo jde…
..já beru tohle plus můžu mezitim kapky Algifenu…teď už jsem to postupně douživala a beru jen Lyricu (rovněž na epi), Milgammu a Nimesil…
..rozumim, ta vincentka je čistě na hlasivky…
…na to rozmluveni je tisíce hnus, ale vzdycky zabral….vincentku zahřat na snesitelnou teplotu a upíjet…
…no já nikdy nic tak strašného nezažila….doma jsem se pohybovala plazením nebo po čtyřech, Keliše plačíc venčila, když nemohl soused nebo kamarádka a než dorazila mamča z chalupy…to teď jsem de facto jura i když s analgetiky…no už se těším moc na kontrolu a fyzio abych neměla hrůzu, že se to vrátí….s Kelišem už pomalu okolo baráku cvičíme, ale potřeboval by samozřejmě o strašně moc víc, ale zatím nejsem schopna, než co blbneme…děkuju
.já měla jít teď a domluvila jsem se s vetem, že to posuneme na první týddn v červenci kvůli CEPU, tak jsem zvědavá sama…
..diky moc
..tak moc držím palce aby to opravdu nebylo nic vážného A odpočinek hodně pomohl…ještě pořád beru analgetika, ale je to zase o dost lepší, bohužel je tam vyhřez tři plotýnek pěkně nad sebou, ale údajně snad akutní operace zatím nehrozí…tak uvidíme, v patek snad už dostanu termín kontroly…
..moc držím palce aby to nebylo nic vážného a bylo brzy lépe
..je to tedy pecka…
..my z King Kilián z Krve Orthosovy na Keliše…manžel chovatelky se zlobil, ze mu tak říkáme, tak jsme ho utloukly argumenty, že to k němu pasuje a dneska mu tak už říká taky…
🌼
..ono je to fakt slaďouš neskutečnej, ten s vámi bude tedy cvičit…tomu se musí odpustit dočista všechno…
🙂
😀si představuju ten rozhovor 🙂🙂
..děkujeme, motorovej to on zas je, to jo…
..děkujeme…kdepak, protože, kde ovčák jeden krok, tam Keliš ty kroky čtyři až pět, v tomhle fakt nemá šanci…ale udělal mi radost a jako jediný tu trať zdolal formou “vysílačky”, protože já bych přejít celý plac tam a zpátky už nezvládla, ostatní lákali psy do cíle na sebe…
.tý jo…obrovská gratulace a hluboká poklona 💐