..děkuju
..děkuju
..jo jo a zvláště pak kolik mu to hodí kokín..
..takhle Keliš před polednem…hledání v pořadí pátého vzorku dnešního dne…dnešní hledání v parku, který je hojně vyhledávaný, takže poměrně náročné hledání …na té lávce je velký provoz, ale chvilka nám přála, že byla prostá lidí, cyklistů i psů…vzorek zde ležel cca hodinu…včera Keliš hledal před večerem, kdy dusno u nás kulminovalo a měl za sebou dopolední srandazávod a závod o nejrychlejšího psa cvičáku…ten pes mně pokaždé překvapí jak opravdu nic neřeší a je schopen pracovat prakticky kdykoli, kdy se mu řekne…
🍀🍀🍀
..ne Bobi to vůbec a děkuji, jen vysvětlují….jà vím, ze jste na tom byla opravdu zle…
..to je pupík nádhernej, on je jako hračka..
Bobi, ale ty jsi byla v dost strašné stavu a jiná asi diagnóza…ja jsem ve stavu, kdy díky infuzím a dávkám různých analgetik jsem schopna chodit do práce (dělám kancelářskou práci), všude si dojdu, vyvenčím a pocvičím psa…doma v určité míře poklidím, uvařím, vyperu, vyžehlim…vše ale opatrně a nic těžkého netahám, to mi pomáhá soused plus si dost ulevuju poleháváním, když můžu…takže mně dost nemile překvapila ta MR, doufala jsem v úplně jiné výsledky …ale včera jsem dostala naději, večer jsem posílala kamarádce která pracuje na spinální jednotce a dceři, která měla noční na urgentu a nechala to přečíst ortopedovi, oba se shodli, že na operaci by to neviděli, důležité ale bude, co na to moje neuroložka, až se jí to dostane do ruky a já k ní dojdu na kontrolu …
Bobi děkuju, ale každá máme jinou diagnózu a já na operaci prostě chci jít až selže konzervativní léčba anebo mně jí vyloženě nenaordinuje neuroložka…je to prostě páteř…to je jak s očima, dokud to zvládnu s brýlemi, tak také nepůjdu na operaci….proste riziko tam je..jo kdyby řekli jeden den zoperujeme a za dva dny domů a bez jakéhokoli rizika, poletím tam hned, ake takhle ne…a navic ve špitále bez Kelise, to ne ne ne…
..diky, ted jsem si stáhla výsledky z MR, a moc se to netváří…
..děkuji, zrovna čekám na výsledky z MR..
..to jste mně tedy zklamala, v zimě přeci vše zapadne sněhem nebo zamrzá a neni moc vidět…
…tu miluju…když je mi ouvej tak Vejce a já a Co život dál a vzal..píše i krásně pro děti, dcera ji milovala také…
…tedy děvčata dlouho už jsem se tak nezasmála…no ja okna myju pravidelně co tři měsíce neb plastová se vlastně myjǰ de facto sama…ted mi diky plotýnce odešla noha a k tomu zánět mísnich nervů, takže měsíc se u mně neuklizelo vůbec, se dvěma kočkami a psem si to dokážete určité představit, jak to u mně vypadalo…přijela mně ošetřovat a zvířata opečovávat maminka, která je na pořádek velmi háklivá a já se fakt hluboce styděla, trochu mi tu poklízela, ale spoustu věcí jsem jí zakázala dělat..teď už se můžu hýbat a tak jsem si dneska udělala radost a koupila si něco do truhlíků, otevřela okno a málem zemdlela, když jsem viděla jak vypadá parapet a okna zvenčí…tak se těším, že bych se už příští týden na ně mohla vrhnout….
…jinak já milovala knížku Tygřík Vaska, četla jí roky každé prázdniny a teď se mi jí podařilo sehnat pro vnuka a čteme ji spolu, omlouvám se za mimo téma…
…předpokládám, že ho uspořáda i bez našeho přání a křepčit na něm bude až do rozbřesku..
Diky za tip, zkusím sehnat
💐
…hlavně a především hodně, hodně, hodně zdraví a osobni i pracovní spokojenosti…
🙂vůbec nás nedokázali pochopit a podpořit..jó namlátit nám, to jim tedy šlo parádně….
..a bylo to nespravedlivé a bylo..takhle ze mně vymlátili budoucího filozofa😊