..jinak tedy když tady můžeme psát a práskat na sebe cokoli, tak když mně to chytlo a ja se mohla pohybovat jenom plazením, po čtyřech anebo brečíc po krůčkách při venčení (mimochodem vykonávat potřeby šlo také jenom ve stoje, děsná degradace mé hrdosti), tak jsem si mnohokrát vzpomněla na naše diskuze tady, zda si má člověk (nebo zda má právo), pokud je sám vázat na sebe psa…no největší hrůzu jsem měla z toho, že Keliše nezvládnu vyvenčit a kdyby nezaskakoval soused, kamarádka a pak mamča, tak bych to fakt nedala…takže si budu strašně moc rozmýšlet, zda po Kelišovi ještě kdy psa (byť bez psa a práce s ním, už to prostě nebudu já)
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 25.06.2026, 09:03:00
..ten Diclofenac Duo je skvělej, jak mně začnou chytat záda (mám roky problémy s bederkou a čas od času se ozve), vezmu si ho a je to v pohodě….na ten výhřez ale nezabiral, to až ten koktejl, co mi do infuze a pak v tabletách namíchala neuroložka…ta Milgamma není na recept, dá se koupit v lékárně, akorát je dražší…
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 25.06.2026, 08:17:35
..já to mám v levé noze, a teď už to jde…kukám ze si také užíváte…já bych prost bez těch leků zatim nebyla funkční…uvidím jak se to bude vyvíjet dál…ta noha mně brní také a mam jí jak presezenou, v noci křeče, ale tohle všechno oproti tomu co bylo jde…
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.06.2026, 04:34:37
…no já nikdy nic tak strašného nezažila….doma jsem se pohybovala plazením nebo po čtyřech, Keliše plačíc venčila, když nemohl soused nebo kamarádka a než dorazila mamča z chalupy…to teď jsem de facto jura i když s analgetiky…no už se těším moc na kontrolu a fyzio abych neměla hrůzu, že se to vrátí….s Kelišem už pomalu okolo baráku cvičíme, ale potřeboval by samozřejmě o strašně moc víc, ale zatím nejsem schopna, než co blbneme…děkuju
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.06.2026, 22:52:13
..tak moc držím palce aby to opravdu nebylo nic vážného A odpočinek hodně pomohl…ještě pořád beru analgetika, ale je to zase o dost lepší, bohužel je tam vyhřez tři plotýnek pěkně nad sebou, ale údajně snad akutní operace zatím nehrozí…tak uvidíme, v patek snad už dostanu termín kontroly…
..my z King Kilián z Krve Orthosovy na Keliše…manžel chovatelky se zlobil, ze mu tak říkáme, tak jsme ho utloukly argumenty, že to k němu pasuje a dneska mu tak už říká taky…
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 21.06.2026, 23:02:33
..děkujeme…kdepak, protože, kde ovčák jeden krok, tam Keliš ty kroky čtyři až pět, v tomhle fakt nemá šanci…ale udělal mi radost a jako jediný tu trať zdolal formou “vysílačky”, protože já bych přejít celý plac tam a zpátky už nezvládla, ostatní lákali psy do cíle na sebe…