..velká gratulace k nádherným výsledkům…
..velká gratulace k nádherným výsledkům…
…no nechali nás tam trénovat hledání skořice…já mu to vyřídím🙂
..děkuju….
..jsou skvostný
…poklidné svátky Velikonoční všem ve zdraví, štěstí a spokojenosti….
..poklidné prožití svátků Velikonočních ve zdraví, štěstí, lásce a radosti vám ze srdce přeje Eva s Kelišem…
…ne myslela jsem toto..ale ono se to vysvětlilo, že se kryje bezpapírákem…
..tak výstavou i bonitaci může projít, ale nemusí být na základě výsledků uchovněna a tak začne prskat bezpapíráky…
..i to je možný
..nad tím marně dumám, jaký je povahový, exteriérový nebo zdravotní problém, když neuchovněnou fenu s PP nakryju s neuchovněným PP psem. .
..hodně hodně zdraví a společných chvil..je nádherná…
🌹🌹🌹
..řekla byvh, že podvod….že jsou tak leda na té fotce…
Simparicu dávám motýlovi roky a bez problémů..
..ono je to opravdu o vychození jak piše Šutřík výše….samotný cvik co je na kartě pes zvládne během chvilky…ale právě tam jde o ty kombinace karet v postaveném parkuru a těch je xxxx možností na které se v tréninku nedá presně připravit…chodit v té dané třídě můžete opravdu dlouho, je na vas, podkud mate splněno bodově, kdy do té vyšší třídy přestoupíte…já mohla už po prvnim závodě/zkoušce, ale prostě se na to zatím necítím, chci v klidu až příští rok…teď jsem RO dala k ledu (mám ještě jeden závod v červnu) a plně se teď věnuju OB, které je diametrálně odlišné a je obdobné poslušnosti ve sportovce…většina a je to i názor mé trenérky je prostě brát ty závody jako placené tréninky…
..nebojte, pro mně taky ne…minulý týden jsem byla na tréninku klasické OBEDIENCE, a to vám byla pro mně taková pohoda…všechno bylo přesně dané, jasné a pochopitelné…trénovala mně holčina, s kterou dělám to RO-Z a koukala jak jsem pěkně v klidu a pohodě…..
…obrovská gratulace vám i vovčáčkovi,je to pašák….
🍀🍀🍀
..děkuju..orientace už jakž takž jde, ale občas špatrně přečt u kartu a tak…teď trénujeme na zkoušku OB, to je taková pohoda a balzám na moje nervy..
..gratuluju k moc pěkným bodům..