..taky bych to tak řešila, když by jiná cesta nebyla….
..taky bych to tak řešila, když by jiná cesta nebyla….
..nádhera…
Velká gratulace pani matce a at jsou všichni v pořàdku a mimi at krasně prospívají
..toť i mé zbožné přání, ale ne každému je dopřáno…
….hlubokou soustrast…kdysi jsem někde četla krásný život, krásná smrt… 🌹🌹
..diky, ale ono tak max k mé blbosti…moc se mi tam líbilo plus ten lesík okolo, louky…a to počasí, fakt tam bylo úžasně…
…tak včera závody v RO-Z ve Zlosyní…krásný cvičák, obrovský travnatý plac…bylo postaveno najednou několik parkurů, takže když člověk ztratil orientaci, rázem pokračoval na parkuru ve vyšší třídě…zároveň na place souběžně startovaly dva týmy v různých třídách a diváci mohli poměrně dost blízko…to byl tedy velký pokrok oproti sterilním hádám, co jsem zatim zažila…první parkur motýl -2 body a já -10 bodů…druhý parkur motýl bez chyby a já -12 bodů..při vyhlašování mi pravila pani rozhodčí, že se jí chtělo brečet, že jsem to motýlovi takhle pokazila..no on tam vůbec zanechal dojem veliký, bylo mi řečeno od přihlížejicich, že by měl být bodování za dojem který zanechá, že prý se na parkuru nese s hlavou vysoce nesenou a pak když splní kartu, že se pry vždycky vyprsi…no já byla štaktně, ze uz pobalu ale jistě začínam ty parkury chádat..
..u vás je krásně veselo…😀
..mně kousnul osmák a lítalo se okolo toho fest, ptotože to do par minut oteklo tak, že i hematolog druhý den byl z toho vykulen… nasadil silná ATB a vypsal mi papíry na přijeti do nemocnice k hospitalizaci, podkud by mně začalo v ruce cukat nebo měnila barvu, začala brnět a podobně, varoval mně důrazně před otravou krve…
..je kouzelná…konečně seznáte co to je malý pracovitý pes😀
🍀🍀🍀
…moc držim Fíkovnici i jejimu kocourovi palce, často na ně myslim ..no a Bobině držím palce pořád🍀🍀🍀
.je skvělá na jakýkoli způsob..
…klobouk dolů, ty dvojky už jsou sakra těžký…prostě máte velmi kreativní fenku…a jste fakticky dost dobrý, takhle se harcovat na akci…včera jedné ze závodnic zvonil velkou část chůze po parkuru v kapse mobil…mně překvapilo velké zrcadlo na stěně, motýl to neřešil…jo misky, ty mně stály 10 bodů neb jsme třikrát mou vinou neprotnuli, ač při prohlídce jsem šla dobře, na ostro jsem to popletla...
..anebo do sklenic…tak snad ano…občas si ji dělám…sůl, pepř nebo paprika a tvaroh…
..takovej asi hloupej dotaz…chtěla bych občas dávat motýlovi sardinky, ale vzhledem k tomu, že spotřebuje zlomek a nechat otevřenou krabičku v lednici několik dni by asi bylo pro ledničku likvidační, tak dotaz zni, zda se dají sardinky naporcovat na potřebné dávky a dát zamrazit na nrazák….
Diky…přesně tak
..jo jo, ta jedna rozhodčí je pověstné těžkými parkury..jinak my dneska 83 a 84 bodů, složené obě zkoušky na VD, jinak 8.a 9. z 12ti..jsem ráda, že jsem nezabloudila a že už začíná do těch parkurů trochu pronikat, nicméně jsem nasekala pár hrubých chyb..Kelišův projev se jedné i druhé rozhodčí moc líbil…byla tam s námi i moje trenérka, pravila, že je na nás moc pyšná a že je to jen o tom, že se musím prostě vychodit…
..dnešní parkury v RO-2
..já to pochopila