..je mi moc líto, držte se, hodně síly…🌹🌹
..je mi moc líto, držte se, hodně síly…🌹🌹
..to ne..to je mi strašně moc líto..vůbec nemám slov…držte se, hodně sil🌹🌹
..máte to tam krásný…
..moc a moc gratuluju...💐úžasná práce
🍀
🍀
..nádhera a ještě jednou gratuluji
💐opravdu velká gratulace…to se mi tady líbí, že máme možnost nakouknout i do ostatních psích sportů
..přepsala dějiny stopaření…je to neskutečný a pochybuji, že bude kdy překonána..
..já beru ty hovězí a kachní a stříhám nůžkama
..a my moc děkujeme, když holt nemáme tu výšku, musíme mít alespoň v hlavě🙂
..děkuju moc..🙂
..děkujeme…už během dne jsme to četli, to se ani nedá vyjádřit slovy, to se snad opravdu ještě nikomu nepodařilo dát stovku dvakrát během jedné akce…snad jen hluboká poklona…těžko se hledají slova..proste fenomenální úspěch..
🙂děkuju kometko
..děkuju Alenko, tak snad se bude dařit i nadále…
..tak dneska Kelišák na Klubovém závodě obedience v Lysé nad Labem získal v kategorii OB-Z celkově 289 ze 300 bodů - známku výbornou a splnil tak přestup do kategorie OB-1
…určitě není..jsou to Magnum chicken a ještě mají hovězí a já si je stříhám nůžkama..
..no ono už většina věcí tam je stejně drahá ne-li dražší než na netu…ja tam kupuju už pravidelně 4 velké pytle pamsků (3 plus 1 zdarma), které si pak stříhám po večerech na mini a tak vydrží poměrně dlouho plus nějaké nové co tam mají na vyzkoušení…kenelku jsem potřebovala na akci na víkend, no a hadry si tam v pohodě vyzkouším plus mají 10 procent slevu, pokud člověk platí hotově a letos u stánků firmy Škoda vynikající káva zdarma…tu bytovou klec jsem také potřebovala skouknout a vyzkoušet plus tam mají na ni velkou slevu pokud tam objednáte…a pro mně jako bonus moci se tam pocicmat s různými zvířaty a velkými psy..
..chodíme každý rok a byli i letos ve čtvrtek…ja jsem kupovala letní vycvikovou vestu ve 4dox, zásobu pamlsků, novou kenelku skládací, šampony, nějaký doplněk k barfu..zauvažovala nad klecí do bytu..odolala všemu živému co tam měli na prodej, pohladila si papoušky, Keliš se pocvičil v moseworku..bylo to fajn
🍀🍀🍀moc moc držím palce