Aktuálně: 2 748 inzerátů262 224 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 17.09.2025, 10:28:49 xxx.xxx.95.122
Orionka:

Pletýnka, žemle, kaiserka….rohlík je dlouhý a zpravidla gumový, nakrájený tak na jednohubky.

Pletýnka, žemle, kaiserka…aha, tak tohle jsem právě myslela, že je ta žemle😊

lesnizinka
lesnizinka 17.09.2025, 10:26:29 xxx.xxx.95.122
kometa:

Celulitidu mají ženy tak nějak fyziologicky od přírody. To jenom poslední léta se řeší. Stejně jako vrásky.

Ani jedno není ostuda.

Tak ne snad ostuda, on i ten tuk v jistých partiích je na ženských od přírody daný. Ale je hnusná, nebudem tvrdit, že je hezká. Kdo by nechtěl krásně hladká stehna. Na mě vlezla Nikči teprve až teď, jak jsem začala přibírat, do těch 50 to bylo trochu, celkem neznatelně, stačí pár kilo a hnus. A mám ji i na rukách👎prostě na každém kousku sádla🙄Masíruju, mažu, bojuju, ale dokud tam to sádlo bude, je to boj s větrnými mlýny😕Pečivo nejím nijak moc, ale jím. Půl tousťáku máme k snídani(každý trojůhelníček zapečený s šunkou a sýrem) někdy k něčemu k obědu je pečivo, třeba k leču chleba. Ale víc jak jednou týdně to není. A není to tak kvůli dietě, prostě je něco jiného k jídlu. 

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 21:09:19 xxx.xxx.95.122

Ještě jsem si to nepustila, panebože, ony tukové buňky i někdy mizí?? Jsem furt jak malé děcko, ono se to asi mým tukovým buňkám nedoneslo. Takže jim to musím nějak vnutit😉

Orionko, blbý dotaz, houska je normální rohlík? U nás se to absolutně nepoužívá, tak se raděj ujišťuju. A rovnou k tomu dám k dobru😉Byli sme na welnesu a tam někdo mluvil česky, tak jsem zajásala: jéé, vy ste Češi? Ano, byli.  A Tom hned: měla jsi se zeptat, odkud z Česka byli. Říkám: z Čech, podle přízvuku. Tak se příště zeptám. A Tom: ale prosim tě, neptej se ,,z kama sté"? To by ti rozuměli spíš Japonci, než Češi🤪Z Liberecka(hned jsem pomyslela na vás😉ale byli mladší, i mladší než já)

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 14:47:42 xxx.xxx.95.122

Jo, jo, nezadala jsem do gůglu, jelikož ty sviň znám osobně, vloni mi sežrali rukolu👎Obrázek neměl měřítko, nebylo moc poznat, jak je to velké. Dřepčíci jsou malincí, já bych ho takhle vyfotit nedokázala, takže ani nevím, jak vlastně vypadají😏

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 12:59:10 xxx.xxx.95.122

Buggyro já vím. Vím, co bych měla, jenže já třeba brambory miluju, o víkendu bylo ossobuco s bramborovou kaší. Ne, nedám si trošku kaše, protože mňam😛Jsem prostě svině..nenažraná. Ale třeba některý den máme jen rajčata s mozzarelou nebo balkánem. Zhubnu? Ne, ani hov…dožeru se gumídkama😜Zašít hubu jedině😏Jsem býk, labužník, jídlo mám ráda a za těch 40let, co jsem mohla žrát, co jsem chtěla a nebylo to nikde poznat je to prostě naučené a těžko se teď přesvědčuju, že už si papinkat dle libosti nemůžu😜

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 12:06:22 xxx.xxx.95.122
acher:

https://ekozahrady.com/broskvone-z-pecek/

nemáte něco takového

No to je právě to, co se jí snažím už dva dny vecpat😜Má prostě plánku, vinohradnickou broskev, broskev semenáč, tedy broskev z pecky. Jsou rozdílné jakosti. I se nám stalo, že byly skoro stejné jak kupované broskve(plody) 

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 10:16:45 xxx.xxx.95.122

Evi díky za cvičení👍některé z toho provozuju, některé jsem ani neznala.

Na ostatní odkazy kouknu, až bude chvilka. Spánek…ano, hodně se o tom píše. Kdybych spočítala, tak spím klidně i 9h. Třeba: včera jsem spala hodinu a půl u telky, pak přelezla do ložnice a spala jak zabitá dalších 7h. Někdy usnu odpoledne klidně na 2h a pak se třeba v noci vzbudím, ale do půlhoďky zase usnu. Ne, se spánkem nemám nejmenší problém, ten mám se žraním😛Taky příklad. Obědváme kolem 15h. Mám velké oči, kdyby ten náš porcelán nebyl pekelně drahý, tak si koupím poloviční talíře, protože já toho sežeru strašně moc, velké porce, neumím si zatím ubrat🙄Přísahám, že ode dneška začnu😏Včera jsem zaspala a ráno necvičila, tak šla cvičit ve 20h u telky. Po dvou cvicích se mi šíleně začal vracet ten oběd. Po 5h! Fakt to vypadalo, že ho vyhodím, bylo mi pěkně šoufl, pořád jsem to chodila zapíjet, abych to vrátila zpátky do žaludku, fakt děs👎Tak jsem se zapřísáhla, že s tím žraním musím něco udělat😎

Ráno jdu pro přesličku do zahrady a koukám, pod kaštanem tihle fešáci. Jo, poznám, že je to nějaký modrák, ale nepoznám jakový a jestli je to jedlé. Ví někdo?

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 23:44:41 xxx.xxx.83.38

Niki, mini broskve taky nerostou jako keř, bývají to sloupovité odrůdy, do výšky 150cm. Tohle vypadá vyšší a ty plody jsou velikosti? Do 5cm? Je to plánka a je už zralá, určo😉A to tě nechci nasr…😜 tipuju😀Tak snad vám ta dovča vyjde a ty už budeš psát z…vlastně odkud, kam letíte tentokrát??

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 17:58:33 xxx.xxx.83.38

Cvičím pořád něco. Tedy konkrétně na ta bedra. Vždycky si najdu nějaký cvik 100% na to, ať už od fyzioterapeuta, nebo z jogy a cvičím, jestli to nepřejde. Trochu to zdá se povolilo, ale kalhoty stále oblékám v sedě🙄Poslední co cvičím, je ten nejbanálnější a nejstarší cvik asi…takové to, jak si sednete na paty a převalujete prdel (boky😉) z jedné strany na druhou…to cvičím cca třetí týden a zdá se mi, že to pomáhá zatím nejvíc. Asi jsem právě, jak Rapotacka psala tím ulevováním úplně ztratila nějaký sval, protože poprvé jsem naprosto šokovaná zjistila, že se z toho boku nezvednu! A to jsem si myslela, že levou zadní, vždycky to tak bylo. A najednou nic, nešlo zabrat. Teď už to u toho skoro nebolí a už se zvedám bez hrozné námahy. Uvidím, budu přidávat opakování, co to bude dělat dál. 

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 17:50:20 xxx.xxx.83.38

Pokud si pamatuju, tak hedvábničky nesmí zmoknout. Nevím, jestli ,,to"😉snáší, ale je to hrozné😏Ona za to nemůže, chápu. Ale jsou i hedvábničky s normálním krkem ne? Ty už se mi líbily, ale i tak je to slepice jen tak pro parádu, v baráku ji chovat nebudu😉

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 16:21:18 xxx.xxx.83.38

Ronjo podobně. Nikdy mě nic nebolelo, nic neomezovalo a najednou mám tisíc problémů. Neujdu, neudýchám, neohnu se…a nějak si nedovedu představit, že to asi už bude nafurt. Pořád si říkám, že je to třeba jen tím přechodem a pak se stane zázrak😉a já budu zase jako dřív, kdy nic nebyl pro mě problém😏

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 16:17:03 xxx.xxx.83.38
Sardullah:

Jà živé myši odvážím mimo civilizaci…ale je to vopruz, protože já teda chytám do sklopců a s jednou nebo dvěma myškama se to nevyplatí… takže mám ještě sběrné zařízení, kde je shromažďuju a krmim. A odvážím po skupinkách.

A nejhorší je to v zimě, protože přeci nevyhodim myši na mráz… tak se s nimi piplám celou zimu😵‍💫

Jani, teď jsem se teda neřehtala, protože ty jsi stejné pako jako já. Teda větší, protože já bych je na mráz klidně vyhodila, však ony si schovku najdou, to není problém (a hlavně ani není ten mráz už😉)

Myš bych nezabila ani omylem, pro mě je to roztomilé zvířátko a nezabila bych ji ani humánně. Vlastně krom nějaké mouchy a komára…prostě vůbec nic🙄Pro mě má právo na život každý a já nemám zase žádné právo rozhodovat o tom, kdo tu může a nemůže žít. 

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 16:04:21 xxx.xxx.83.38

Ha, ha nebyla jsem tu a tu se závodí😜Já chtěla napsat, že drvopleň, že jsem ho našla před pár lety a koukám - tu šlo o vteřiny😜

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 11:49:12 xxx.xxx.83.38

Ucho stále dobré, už strupy zaschlé, klidné, nečervené kolem. Za jak dlouho by se od čtvrtka projevil (objevil) ten hematom? Už je to zřejmě zažehnáno ne?

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 11:45:24 xxx.xxx.83.38
assil:

Pokud to je jednoduche sklo, tak prodávaji se i dvířka k zasazaní do skla, do oken, já mám bohužel v přizemí dvojskla.

Vím🙂Mám právě dvojsko a ještě plněné argonem, takže nic😟 Taky tak, v létě otevřeno všude, v zimě jsme dveřníci, ale to kočky stejně venku moc nejsou. 

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 11:43:05 xxx.xxx.83.38

Bobčo jsem teda zvědavá, jak to bude pokračovat u tebe🤔Zatím je to teda ,,zajímavé"🤔A zapomněla jsem teda, do kdy to tam máš?? Co ten noťas vlastně, už ti to fachčí?

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 11:40:02 xxx.xxx.83.38

Rapoťačko naprosto s váma souhlasím s tou páteří. Už jsem psala, mamku vůbec nebolela záda, ale začala strašně ta ruka. Až podle rentgenu za to mohly prý změny na krční páteři - výrůstky. Stačilo cvičení, co dostala od fyzioterapeuta dělané denně, zpočátku i dvakrát denně a nic složitého, v jejím případě jen hýbání hlavou. Takže dá se něco dělat i s výrůstkama, ne, že ne. Od té doby je bez potíží a to už to ani necvičí. 

lesnizinka
lesnizinka 15.09.2025, 11:35:39 xxx.xxx.83.38

Myši…to jde úplně mimo nás, u nás myši skoro nejsou, ne teda jen u mě, když tu nemám hospodářství a dvě kočky, ale třeba ani mamka u slepic skoro nic.