Aktuálně: 2 283 inzerátů289 381 diskuzních příspěvků20 875 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 01.08.2026, 11:13:44 xxx.xxx.85.66

Motýli🙄Když jsme se nastěhovali na barák, bylo tu moře modrásků, otakárků na vodu ke studni snad 10. Nevím, jestli jsem vloni vůbec otakárka viděla, letos asi tři. Ovšem babočku ani jednu, asi až tuhle, pokud je to nějaká babočka? Občas se objevil i nějaký méně hojný druh, letos je zas sucho..hororové(z topolů vedle letí už týden žluté listí😢) a motýli nic, až včera tento na aksamitníkách v zelenině. 

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 30.07.2026, 20:57:46 xxx.xxx.85.66

Bobi, teď byl týden klid, volno😀👍 Včera jsme posekali louku a budem muset poodvážet tchánům. Příští týden zase samá akce🙄a to hlásí ještě pořád hnusácké horko👎Dneska jsem plavala sama, mamka měla vnoučata a ty nechtěli. Zítra už jede se mnou, Tom nechce tradičně, pro něj je voda na koupání až když má minimálně 28st😛

lesnizinka
lesnizinka 30.07.2026, 20:52:35 xxx.xxx.85.66

Byla jsem plavat🙂👍V kině už jsem nebyla léta. Nevadí mi, když nemám film jako novinku…však se nezkazí, nebo spíš…u některých by to ani nevadilo, ty stojí za ho.no od začátku a bylo by mi spíš líto vyhozených peněz za kino. Naprostá většina české produkce. Velkofilmy mě nějak neberou, dokonce si myslím, že jsem celý neviděla ani jeden a myslím, že ani Odysea nebude vyjímkou. Nelíbí se mi ty digitální blbosti tam přidané, pořád je to dost poznat. 

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2026, 11:58:13 xxx.xxx.87.172
Sarah01:

Pořád se najde dost lidí, kteří mají internet jako svůj jediný svět a řeší kdejakou blbost. Hlavně teda ti, co bydlí v bytech a opravdu nemají po návratu z práce do čeho píchnout. A nebo vůbec nepracují. Já si po zkušenostech na FB zablokovala všechny možnosti jakéhokoliv kontaktu, ale e-mail mám veřejný, to se nic nedá dělat, když mám stránky svojí CHS. Ještě mě napadlo, že bych mohla i na těch stránkách ten e-mail zrušit a dát možnost kontaktu jen formou zprávy přímo na stránce. Zatím je ale klid, tak to neřeším, pár prudičů jsem zablokovala.

Sociální media, jako FB a podobné vůbec nemáme, nic takového nepotřebuju, nějak nestíhám ani sem🙄Když něco potřebuju najít a vlezu na sítě a strávím tam půl dne jen tím vyhledáváním a už to mě serká dost😏

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2026, 11:54:17 xxx.xxx.87.172

Vzpomínám, že jsme na něj koukali jako děcka, ale už netuším, o čem byl🤔Na Sandokona jsem si říkala, že pro zajímavost kouknu a zapomněla jsem…pořád jde tenis, mezitím jsem v zahradě, není nějak prostor. Musím se smát, jak tu Sardullah píše, že už má na lednici rozvrh sledování. Já jsem ráda, když se podívám na něco tak jednou za týden a to je asi max. 

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2026, 11:41:26 xxx.xxx.87.172
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 26.07.2026, 11:37:19

Ha, ha tak to nemá stalker šanci🤪

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2026, 11:39:41 xxx.xxx.87.172

Kdysi jsem koupila odpuzovač na psy, už ani nevím, kvůli čemu to bylo, je to určo 15let a víc. A trn tak příšerně páchnul, že nějaké přecvrkané  bylo 100x lepší. To jen tak pro zajímavost, samozřejmě vím, že kočičí značky jsou jiný level, ale ten odpuzovací sprej fakt nedoporučuju. 

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2026, 10:42:27 xxx.xxx.87.172
Coudas:

Vzkaz od Canky. Nepíše, protože jí tu někdo sledoval a psal jí pak mailem. Účel neznámý, ale když přestala psát, přestal psát i stalker. Má se fajn, pozdravuje.

😲😲😲 a já myslela, že tohle se týká jen mě, protože česká závist je nesmrtelná. Kdo, co řeší s Niki? Nebo nějaký ctitel?!?😍

lesnizinka
lesnizinka 20.07.2026, 17:42:04 xxx:xxx.9ffd:474a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Cvrk z 20.07.2026, 16:21:58

Kdyz me nenapadlo, ze jde o nejakou vzacnost, kdyz jsem to ani poradne nevidela😛Jen mi to pripadlo nejake tvarove divne😀Jihovychodni Morava, slovenska hranice a hranice okre6su Hodonin-Uherske Hradiste😀

lesnizinka
lesnizinka 20.07.2026, 10:50:14 xxx.xxx.16.69
Cvrk:

Je to pakudlanka jižní, síťokřídlý hmyz a ohrožený druh.

😲😲😲Doooprčic, já vůbec nevím, kde skončila, jdu prohlédnout barák🤔To bylo v nějakou blbou dobu, někam jsem spěchala, odjížděli sme myslím na delší dobu…Tak to čumím jak vejr🦉A děkuju❤️

lesnizinka
lesnizinka 20.07.2026, 10:46:30 xxx.xxx.16.69

Dudek občas i u nás, čáp černý taky v lese už hnízdí léta, asi ze zvyku, protože je tu sucho jak v pekle a normálně by se na to tady každý normální pták vázaný na vodu vysr…👎Proto tu nemůžeme mít vlhy ani jeřáby. Na našem rybníku už několik dní bydlí kačer. Posr..nám celé molo, na kterém chrní. No člověk nemá to srdce ho odtud vyhánět. Za chvíli budem bez vody, tak se nejspíš odstěhuje sám.

lesnizinka
lesnizinka 19.07.2026, 22:26:13 xxx.xxx.16.69

Já jsem před pár dny něco vyfotila na zácloně, myslela jsem, že je to nějaká ta cizokrajná kutilka či jak se to jmenuje, teď koukám na fotku s brejlema a vůbec nevím, co by to mohlo být🤔Muž tvrdí, že to vypadá jak nějaká kudlanka, ale je divná, ne?

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 19.07.2026, 12:16:48 xxx.xxx.16.69

Kytky Dáje jako takové neuschnou, ale v suchém vzduchu se jim přestane dařit. Já mám naopak velice suchý barák a z kytek mi vydrží jen ty největší hrdinky😏 U nás za všechny tyhle bouřky, týden bouřek nekapnulo. Dnes byla poslední šance, no ta poslední bouřka z předpovědi zmizela😟

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2026, 12:23:13 xxx.xxx.16.69

Ha, tak taky na Moravě nic, jeřába jsem tu ještě neviděla, ba ani netušila, že bych mohla😲

lesnizinka
lesnizinka 15.07.2026, 10:41:59 xxx.xxx.16.69

U nás je spálená zem a napršely 2mm😢👎(původně bylo hlášeno 20, asi taky chyba v desetinné čárce😉) V náhonu a tudíž do jezera neteče voda už týden. No comment, musela bych být sprostá a vy za to nemůžete🙄

lesnizinka
lesnizinka 14.07.2026, 22:00:44 xxx.xxx.16.69
Coudas:

Dájo nemiluje 😁 to je jen tréning, je to mladá kobča, co potřebuje hodně zaměstnat hlavu, protože tady mezi invalidama dělá rozruch, ona je teda taky invalida, ale nechová se podle toho, tak jí posledního půl roku buzeruju. Miluje mě tenhle můj Žlutý kůň. To je fakt parťák 🙂

https://m.youtube.com/watch?v=r7ne63sLwqw

😍😍😍

lesnizinka
lesnizinka 14.07.2026, 17:11:08 xxx.xxx.16.69

Jo větrník…ten jsem zvažovala dlouho, u nás pořád foukalo, odkjakživa. Ve chvíli, kdy jsem si nechala udělat na jeden kalkulaci, tak přestalo😛I kdyby foukalo, tohle by nevyšlo, spočítali ho asi na 700tisíc😏To by se nevrátilo nikdy👎Soused na začátku ulice má, on má teda všechno, má už nějaký čas soláry a tímhle to chtěl řešit, když je ošklivo. Nedávno jsem se ho ptala, že se mu pořád hezky točí, jestli nějak spočítal, kolik mu to dá výkonu. Tak se smál, že to první chtěl vyzkoušet na tomhle levném, čínském a prý by mu to ani nerozsvítilo žárovku u chlévku😛že asi spletli desetinou čárku🤪Má takovou tu ,,spirálu", něco takovéhoto: https://www.kaufland.cz/product/428578190/

lesnizinka
lesnizinka 14.07.2026, 16:58:47 xxx.xxx.16.69

Když byla ta nejhorší vedra, byla jsem marod, něco jako vy Buggyro, u mě asi nějaký covid. Bolelo mě v krku, pak rýma, kašel, ztráta chuti a čichu - ale za tři dny už jsem jen chrchlala, bylo to celkem rychlé. Před ochlazením jsem zkusila plavání, stihnula jsem jen jeden den právě👎takže ne, letos nechodím. A dovča v Maďarsku minulý týden nevyšla, jeli jsme na týden a pro změnu onemocněl muž, takže jsme za dva dny jeli domů🙄Tak někdy příště snad. Já naplánovala malování cca za týden, uvidíme jestli alespoň to vyjde😏

lesnizinka
lesnizinka 14.07.2026, 15:27:37 xxx.xxx.16.69

Neptám se, spíš se jdu jen pochválit i když🙄je mrtvý😢Ležel na hřbitově kousek od babči hrobu, když jsem tam včera byla zalévat. Živého jsem tu bohužel zatím neviděla. Myslela jsem si, že by i u nás mohli být, tohle je důkaz, i když bych raděj fotila živého🙄

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 14.07.2026, 15:21:30 xxx.xxx.16.69

Šmarjá Coudas, takového pracovitého šílence hned tak nevidět. Šílenec, ale fakt😏Postavila jsem sklep, do čeho bych tak píchla, je chvilka volna, než budou další sena, udělám nový přístřešek třeba?!?😜Ano, hezké a ještě bude, až to bude všechno hotové. A mám dotaz: vadí ti ten větrník támhle vzádu? Ptám se proto, že mě ne, já ho vidím zase od kompostu nahoře, ale prakticky jen vrtuli za horizontem - je to daleko. Tomovi vadí, když jsme chodili se psy, nechtěl pod ním ani projít, mě z něj hrůzu, že je to jak z hororu. Mě zase takové věci celkem fascinují. Jasně, 100m od baráku bych ho mít nechtěla, to ne.