Aktuálně: 2 482 inzerátů237 919 diskuzních příspěvků18 679 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 04.04.2025, 16:54:38 xxx.xxx.91.207

Snacha neměla infarkt, ale mrtvici. Bohužel, ale snad to bude dobré, když se dostala do nemocnice a není ochrnutá. U nás ta sousedka onehdá i byla, týden v nemocnici a už je dobrá. Myslím, že za posledních pár let se udělal v léčbě mrtvice velký pokrok. 

Bobi, asi se ti bloklo právě z toho posedávání, polehávání, málo pohybu. Svalstvo kolem ochabne a průser je tady. Co máš z toho, já lozím v předklonu už takřka imrvere, snad už se ani pořádně nenarovnám😏To brnění a mrtvění myslel z těch tablet, nebo injekce??

lesnizinka
lesnizinka 03.04.2025, 17:25:12 xxx.xxx.91.207
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.04.2025, 14:18:04

Hodně štěstí😏 To už mám za sebou. Vlky nemám, mám velké strom, ne špalíry zákrsků. Jen podotýkám, že jabloně se stříhají do doby, než začnou rašit, tedy taky leden-únor. Vlky myslím pak je možné v létě, prý tak míň obrůstají. Teď se stříhají peckoviny - slivoně, meruňky, broskve.  Vůbec nechápu, jak se mi povedla odmazat polovina příspěvku, zřejmě jsem ji smazala místo zbloudilého smajla jakéhosi🤭Já jsem měla velké plány, co všechno udělám, krásné počasí…a místo toho jsem skejsnula v záhonu, který měla udělat brigádnice a já chtěla jen dohrábnout navazující. No zjistila jsem, že tam udělala ho.no👎(ne, nemá cenu se teď už rozčilovat) takže jsem ho celý dělala znovu a to, co jsem šla původně, stále nemám🙄 tak běžím😏

lesnizinka
lesnizinka 03.04.2025, 10:44:05 xxx.xxx.91.207

Př🤗dosednutí na sedačku. Pamatuju si ale, že jsem se stihnula odlíčit. Kočiny, vybalit, hodit prádlo do pračky(ještě, že si ho Tom věší sám, jinak by tam bylo doteď😏) jen jsem přelezla do své postele a spala okamžitě dál. Stávala jsem tedy v půl sedmé😉To je jako, že brzo…aby nebyla mýlka😛

Couďas…no sláva, že jsi na nás mrkla a hodila info. Tak ke škole se snad ani já nebudu vyjadřovat…to je pro mě ,,španělská vesnice", takže vůbec těžko chápu, že jde někdo v dospělosti ještě do školy…když nemusí😜Ale jdeš zase holce dobrým příkadem uvidíš, příjmačky zvládne když vidí, jak se i mamka snaží👍Jinak práce…no jistě se nenudíš, to je mi naprosto jasné, na baráku, neřkuli v hospodářství je práce pořád nad hlavu🙄To je zajímavé, že bordel se dělá ,,sám"😜ale samo se nic neuklidí😏

Nikiš, tak jste autíno snad zdárně vyřešily a užijete si to vrchovatě. To už je tento víkend? Kdy máte odlet? Myslím, že brácha má víkendové směny😛To víš, že ti to přejem👍Jsi mladá, svobodná, bezdětná…tak si můžeš dělat, co je ti libo😛A to je supééér👏Ať se vydaří, dle vašich představ👍Ha, ještě jsem si klikla na počasí…taky tam má přijít to ochlazení😕naštěstí až na neděli, tak snad vám nebude zima ještě😲

To, že má manžel kámošky druhou ženskou bylo naprosto jasné, jestli jsem to nenapsala tak jen proto, že se mi některé příspěvky smáznuly a už jsem neměla sílu to psát znova. Já s tím na tom mobilu těžce bojuju🤭 Nevidím na to a neustále klikám na co nemám🙄Oni s těma ženskýma mají nějaké zatmění mozku, úplně se mění chování, taky jsem to u známých zažila👎

Buggyro, jsem to s těma kůlema pochopila, však to je taky stavba😉Jen jsem vlastně nevěděla, jestli je budete zatloukat svisle, nebo mezi dva ložit vodorovně. Ale tak či tak, z těch březových to bude vypadat pěkně👍Dneska se brigádník nenahlásil, takže si to už dodělám sama a je odpískám…to už snad zvládnu. A nemusím se s nima hlavně nervačit😏Teď hlásí hnusně, stříhat Perowskie, komule a růže nemusím…to raděj nechám, až se oteplí. Tak vyrážím do terénu😉

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 10:40:02 xxx:xxx.f41b:d715

Nevim, kolik jste zkousela druhu granuli, kapsicek a masa? Protoze jestli jsem mela vybirave psy, tak najit to, co bude chutnat kockam, je doslova alchymie😎 Mela jsem celjem ctyri kocky a jen granuli jsem vyzkousela tak 30 druhu. A kdyz mam moznost, ci me zaujme nejaka novinka, zkousim dalsi, i kdyz kocky kdyz najdou, co jim chutna, nemaji uz moc zajem, neco menit.

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 10:26:35 xxx:xxx.f41b:d715

Uz jste si to nasla, ne, jedovata neni, vzdyt je z  ni vyborny cajik😀 Jezis koukam, kolik toho planujete a kolik stihate…a celkem nechapu, jak se to se zamestnanim a peci o domacnost da stihat!?😮 Ja jen chodim zahradou a: no jo, jeste se musi tohle a tamhleto a pak jen toto a prakticky bude na jare hotovo…vypada to desna pohodicka a kdyz to sectu zjistim, ze to nebude hotove ani do konce dubna👎 Z tech brezovych kulu vystavene to bude hezci, nez z prken…si myslim👍 Cekam na Toma, ma jednani, nez se presunem…tak se tu vykecavam😉 A zapomnela jsem tusim napsat, ze celou sobotu poprchavalo, takze naprskalo 15mm, coz je konecne za pul roku trochu normalni cislo. Doted to byl jen jeden-dva milimetry. No…i tak uz to vcera nebylo nikde poznat😒

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 09:02:45 xxx:xxx.f41b:d715

Bobi pochopila jsem, ze te ty oci uz neboli?!? No tak slava, byl to urco sileny vopruz🫣 Tak uz muzes vyrazit do ulic, mrkat na kluky, neee?😜 Me napuchnul prodtrednicek u leve ruky, ale boli to jen na dotek, asi kloub, nebo slacha, nevim, neco jsem si proste namohla. To by clovek neveril, kolikrat se do toho mista, na hrbetu ruky prakticky, o neco majzne🤔 U oblekani do toho zavadim, opru se o to na posteli...A to by clovek myslel, ze tuhle cast tela vubec nepouziva😛

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 08:53:03 xxx:xxx.f41b:d715

Daji, jak vas vidim napsanou, hanba me fackuje, ze ode me nic☺️ no ja fakt nestiham😒 Jeste do toho Velikonoce, snad do konce tydne dodelam do prijatelneho  stavu zahradu, pristi umyju okna. A kdyz najdu chvilku, uz fakt alespon  poslu ty obrazky. On uz ani ten vecer ,,neni"😏 venku jsem  skoro do pul osme, pak si prehraju zpravy a za chvili odpadam🙄 Dneska jsme zase v Praze a Jihlave. Hlida soused😜 jeste je stale nastehovany v nasi zahrade. Trochu nechapu jeho uvazovani, ale neni se co divit, je mu sotva 30😜 Sunda nam plot s tim, ze sem ho upozornila ,,bacha, at nam nezdrhnou kocky, zabezpec to". Obcas je to zadelane, nekdy ne. A on udela fasadu, uz teda barvi, ze vsech stran, jen od nas zatim ne🤔 Normalne by to clovek udelal nejdriv od sousedu,aby se neco nestalo(neutekly ty kocky, neprosli tudy zlodeji, volne lozene slepice…) V pondeli bylo takove pocasi: destik, slunko, krupky, slunko…proste aprilove, tak ani nevim, jestli na fasade delal, vcera jsem byla v zahrade v zadu, tak jsem taky nezachytila, ale z nasi strany nejspis ne. Snad to dodela dnes, ale plot zpatky nejspis i tak nestihne nandat. 

lesnizinka
lesnizinka 01.04.2025, 07:40:44 xxx.xxx.91.207

Nevím, jak to myslela Niki, ale já si tedy myslím, že pokud někdo z páru řekne, že třetí dítě nechce, tak to má důvod. Buďto už má lítání kolem dětí plnou prd.l, nebo prostě něco nefunguje a dítě to ještě nikdy nespravilo. Nikdy. A vůbec nechápum že si toho některé stále neráčily všimnout😎A nestíhám, valím cvičit(nevím jak, jsem tak dorasovaná, že mě to v noci budilo…pokusy se otočit na posteli🙄)

lesnizinka
lesnizinka 31.03.2025, 17:37:36 xxx.xxx.84.126
»
Odpověď na příspěvek uživatele sharingan z 31.03.2025, 11:42:12

A co teprve skokani! Bych ty kola pulců nafotila(teda ještě vajíček teprve) ale jak se znám, by tam bylo houby vidět. To spíš bych obětovala ty(i když nerada🙄) jen ne ropušky…jestli letos vůbec nějaké budou🤔Hádám, že naši sousedi, sem možná ty kačeny poslali😜

lesnizinka
lesnizinka 31.03.2025, 10:55:32 xxx.xxx.84.126

Tak v jezeře jsme objevila dvě ropuchy. Jen doufám, že to nebyli dva kluci, protože se nepářili, jen seděli a blbě čuměli😜Ještě sem hodím dotaz: sežerou mi divoké kachny pulčata? Nejspíš jo, viďte?!? Dopr…👎Začal mi sem párek sedat. Jinak bych byla nadšená, ale bojím se o pulce právě🤔

lesnizinka
lesnizinka 31.03.2025, 10:50:44 xxx.xxx.84.126

Tak u nás bobr staví hráz nad splavem, po ten vykamenovaný přepad nahrne větve, větší, menší, ale prostě hodně. Jestli to ucpává i bahnem netuším, nějaké špalky tam nenosí. Vypadá to v podstatě, jako by to tam nahrnula velká voda. Tohleto od Anonyma je už vyšší dívčí, to musel vyrábět nějaký bobří architekt, koumák, možná to bude i na štok😜

lesnizinka
lesnizinka 31.03.2025, 10:43:59 xxx.xxx.84.126

Ještě jsem se nezeptala, ale koukám, že Sardullah už vyzjistila👍Ono je lepší, mít větší peníze na jednom účtu a pak druhý, takový ten na nákupy, i přes internet atd, kde nemáte uloženou velkou částku. Jak se ty účty jmenujou nemám tucha, to všechno obstarává Tom, já chodím jen max do banky podpisovat. Už se o to cca 30let nezajímám a vím prd, jsem typický příklad finančního negramoty😜

Buggyro, co se týče výsadby koukám, že na příští týden hlásí pěkné mrazy, takže mi opět pomrznou všechny magnolie, meruňky, broskve a nevím co ještě…všechno je momentálně přichystáno na kvetení😟Jako každoročně, ani nevím, proč se nad tím vůbec pozastavuju🙄

lesnizinka
lesnizinka 31.03.2025, 07:42:45 xxx.xxx.84.126

Jéé, taky jste čekala, i když teda nevim kdo?😉

Niki tak ty zase výletek? Paráda👍Já bych tedy asi zhebnula takto na otočky, potřebuju trochu klidu, no jo, jsem pomalá kráva(býk😉) Stačí na rychlo Praha😏Zeptám se Toma na to auto, jestli má tucha. Včera jsem letěla stříhnout mamce vlasy, pak honem přesadit rajčata do větších kelímků, uklidit koupelnu v ložnici…a jak jsem před obědem honem honem a nestíhala, hodila jsem tam vysavač-robota a zapomněla zvednout záclony, takže se hned do první zamotal. Nějak se bloknul, myslela jsem, že bude po něm, naštěstí pomohl reset😏K obědu čína, to není tak složité na vaření, zeleninu mraženou. A pak už konečně relativně klid(no zalévala jsem kytky po baráku, uklidila po sobě pracovnu…)

Bobi, já myslela na tom maškarním ještě. 

lesnizinka
lesnizinka 29.03.2025, 15:41:33 xxx.xxx.84.126

Taky mě zajímá, co to bude, až to bude, reportujte dál👍Takovéto kůly z vody jsem už někde viděla, jen netuším kde😎

lesnizinka
lesnizinka 29.03.2025, 15:33:31 xxx.xxx.84.126

Čau holky, já jsem včera myslela, že už vypustím v té zahradě duši😲 už jsem nemohla ani chodit. Byl jen brigádník, tak jsem mu musela sama čistit srpem a hrabat záhony, aby měl co odvážet, takže jsem si připadla, jak dostihový kůň. Udělali jsme toho fakt hodně(a přesto tam pořád ještě hodně práce i je👎) no povedlo se mu zničit combi násadu na to vyměňovací nářadí(gardena) 20let nám vydržela! Já blbec mu říkám: nechám ti tu tyhle hrábě, seber to z toho chodníku, vyměň si to za tuhle metlu a zameť to rovnou. Nenapadlo mě, že blb nepochopí, že stačí povolit šroub, vytáhnout, zastrčit nový kus a zpátky zatáhnout. Já fakt nevím, co s tím dělal👎Takže 500si vydělal a za druhou 500stovku musím objednat novou násadu🙄 No co už. Ale pracoval fakt dobře, nebyla tu ta jeho squaw, takže s ní nevysedával na cigaretku a pivo. Doma jsem se najedla a odpadnula, někdy před 18h. Vzbudila se 20.05. Ale zrovna se to hodilo, čuměla jsem od půlnoci, skoro do tří na tenis. Teda čuměly jsme s mamkou a volaly si postřehy. A náš vyhrál👍 tak se usínalo dobře😀 Mamka vyspaná nebyla, tak ráno vstávala pozdě a měla budíček - Mandy nevydržela a pokadila jí v hale koberec🤭

U nás Bobi byla nákaza zánětu spojivek a teď si nejsem jistá, ale tuším už předloni to bylo, šířila to děcka, takže to chytali i rodiče. Byla jsi na akci, mohl to tam někdo dovléct. 

lesnizinka
lesnizinka 29.03.2025, 15:13:41 xxx.xxx.84.126
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.03.2025, 14:33:01

To se divím, fakt. Náš Berušek, i kamarádky dokonce rovnou dva berňáci byli děsně chytří. Tak ona je učitelka a psi s ní chodili do školy, takže😜 Už jsem psala mockrát, že Berušek chápal lidskou řeč, nefungoval na nějaké povely, ale na mluvení prostě. A když jsme nechtěli, aby něco věděl(třeba, že musíme odjet na celý den pryč) tak jsme museli mluvit v šifrách.

Kámoška má teďka dalšího a to snad není ani troubelín, to je doslova a do písmene psí autista. Jakmile se někde něco změní, je to v pytli, není s ním řeč. Stačí, že někdo postaví před barák popelnici, na barák dá lešení, postaví auto jinam a on tudy prostě nepůjde ani za nic😏 

lesnizinka
lesnizinka 28.03.2025, 10:14:52 xxx.xxx.84.126

Čau Bobi, však to bylo Reňce, navíc na mobilu, tak jsem si ani nevšimnula, že vypadlo písmenko🙄Nikdy jsem to neměla a ani si to málem nedovedu představit, stačí smítečko, řasa v oku, nedej bože se škrábnu do oka…tak to půl dne taky cítíš, že tě tam pořád něco dře, i když to tam už dávno není. Ne tak, že je. To můžeš co, však ani na telku a do compu bys koukat neměla, spíš jen tak ležet se zavřenýma očima. Běž k sousedce, zavři si tam oči a jen si povídejte. 

My sme z Bratislavy přijeli v 23h, ještě jsem si pouštěla záznam tenisu, který jsme díky cestování nemohli vidět a usnula u toho stejně za pár minut. Tanečníci super, no…prostě jak tanečníci, to je podívaná, když se to umí profesionálně👍 Jen moderní tance, latina a tak, taková taneční šou prostě. 

Mají přijít brigádníci, tak valím ven.

lesnizinka
lesnizinka 27.03.2025, 18:07:37 xxx.xxx.158.82

Ne, ze bych Komeko mela, takze netusim, ale Bobes psala, ze se ji vraci dioptrie, tak jsem to psala na zaklade teto poznamky. Navic chodi na kontroly pravidelne, tak u ni nehrozi, ze by ji glakom zjistili, az by ji bolelo oko.

lesnizinka
lesnizinka 27.03.2025, 15:11:59 xxx.xxx.84.126

Mám jen minutku, volal Tomovi Kuba Mazuch(tanečník Stardance) že mají v Bratislavě nějakou premiéru, jestli přijedem, má pro nás lístky. Takže za chvíli vyrážíme, cestou ještě na Myjavě dáme oběd. Takřka doteď jsem lítala po zahradě, akorát jsem dala sprchu a jdu se chystat. Bobi…a to tě dřou ty ,,suché oči", nebo tam máš nějakový zánět??😲Slepé oči nebolí, to bych o tom musela něco vědět😜Doufám, že se s tou slintavkou😛taky dostanem domů😏

lesnizinka
lesnizinka 27.03.2025, 07:39:44 xxx.xxx.84.126

Ha, ha stovku na hodinu. I to je na ně kolikrát moc, když odečtu to, co u toho zmrší, je to tak šul nul, protože jim ty škody neodečítám. Vám by se to určitě nevyplatilo😉Zatím žiju, teď mi potvrdil 8.30 a prý bude pracovat do 12.30. Najednou zase může dýl😏Uvidíme, u něj je rozhodující, jestli se dostaví, pak už maká slušně, pokud nepřijde teda už v lihu. Onehdá jsem ho seřvala, že jestli přijde pod vlivem (nevím čeho) tak ho vyhodím rovnou. Zatím se držel, 2x teda. Akorát mi poslal zemědělec, že mi to konečně přijede dopoledne zrotavátorovat a já bych to potřebovala tomu paku pohrabávat. On se snaží, to ne, že ne, jenže většinou neví, tak toho půlku nevyhrabe. Tom brblá, ať už to probůh konečně dokončíme, ono to vypadá, že už jen něco a máme to…a pak si uvědomím, že polovinu skalky (ze severu) tu rokli před barákem která je velká takřka jako mamky celá zahrada…celou. A x drobností, co se vynechaly, že na pak, že ještě nespěchají🙄