Bobi to je super, že ti váha taky opadla, určitě se i cítíš líp😀👍a krásně si užíváš, moc ti to přeju!🥰Já teda jo, nemusím pořád myslet na to, kde mi co přetéká😜Ale nemyslete si jako, že je to ideál, k tomu to má ještě daleko😎A zapomněla jsem napsat, že se mi vyházal ksicht, respektive se mi vyhazoval snad měsíc, každý den mi nějaký brbolec přibyl, vypadala jsem jak s neštovicema😏 Postupně jsem vyměnila většinu kosmetiky, kterou jsem měla novější, přestala jsem užívat draslík(u toho bylo přímo napsané, že se to může stávat) a myslela si, že mám vyhráno. Je to lepší, ale ne ještě tak, že by se mi nic nového neobjevilo, sem tam ještě jo. Takové vodové brbolce, nakonec se na tom udělá i hnisavá čepička, když ji vymáčknu a vydesinfikuju hned zmizí, spíš než akné se to podobá oparu, protože se vyhodí i třeba tři najednou těsně vedle sebe. A spíš jen brada a kolem pusy. A zůstávají po tom celkem dlouho červené fleky, než se to úplně vyhojí, takže vypadám jak pako🙄 Naštěstí používám léta bb krém, ten na to stačí, případně tu ťupnu korektorem. Za 14dní máme velkou akci v Praze, tak snad se to už uklidní🙄 Nikču jsem zachytila včera a přečetla🙂Viděla jsem i to, že se nemohla přihlásit, poznala jsem, že je to od ní😀
Jsem ráda, že Božence je líp. Mě mamka cca před dvěma měsíci říkala, že Mandynka ráno moc špatně vstává z pelíšku, dlouho se prtahue, než se zvládne rozejít. Já jsem pak koukala, že mám doma ještě půl kila koňského chondra, co jsem měla pro Worušku a už ho nedopapal😔Tak jsem jí ho před 14dny zanesla, ať jí s tím sype jídlo. Jak ji znám čekala jsem, že se na to vykvákne, že jí to dá jen, když si náhodou vzpomene, takže…nikdy. Ale dala si to ke vchodu, kde si pokládá talířek, kastrolek, když jí nese, takže dávala. A včera mi večer volala, že zázrak, že Mandyna ne, že v pohodě vstává, ale včera jí utekla za zajícem, což neudělala dva roky(z toho tak nadšená teda není, když Mandy je úplně slepá🙄chodí jen po čichu) Ale je ráda, že ji alespoň ty nožky tak nebolí👍A mamce jsem 14dní léčila nohu, praštila se do holeně a vypadalo to jak náběh na bércák(má cukrovku) tak nějak se jí to tam propadlo, zfialovělo…ona ty nohy, žíly má i tak hnusné a tohle bylo úplně. Měla jsem od podzimu pro ni naložené kaštany na mast, tak jsem okamžitě vyrobila, namíchala homeo a po 14dnech hlásila, že jestli to má ještě mazat, že noha vypadá už dobře, tedy stejně jak do té doby. Uf. Takže i bez titulu😉 už mám dva léčebné úspěchy během měsíce 😀
Od rána zase řeším látku na došívky oblečení, teď musím už konečně jít hodit péct osso buco a v 16h musíme jet na valachy na koncert dětí maminkám. V zahraděš jsem stihnula tak akorát otevřít skleník, aby se to tam neupeklo.