Př🤗dosednutí na sedačku. Pamatuju si ale, že jsem se stihnula odlíčit. Kočiny, vybalit, hodit prádlo do pračky(ještě, že si ho Tom věší sám, jinak by tam bylo doteď😏) jen jsem přelezla do své postele a spala okamžitě dál. Stávala jsem tedy v půl sedmé😉To je jako, že brzo…aby nebyla mýlka😛
Couďas…no sláva, že jsi na nás mrkla a hodila info. Tak ke škole se snad ani já nebudu vyjadřovat…to je pro mě ,,španělská vesnice", takže vůbec těžko chápu, že jde někdo v dospělosti ještě do školy…když nemusí😜Ale jdeš zase holce dobrým příkadem uvidíš, příjmačky zvládne když vidí, jak se i mamka snaží👍Jinak práce…no jistě se nenudíš, to je mi naprosto jasné, na baráku, neřkuli v hospodářství je práce pořád nad hlavu🙄To je zajímavé, že bordel se dělá ,,sám"😜ale samo se nic neuklidí😏
Nikiš, tak jste autíno snad zdárně vyřešily a užijete si to vrchovatě. To už je tento víkend? Kdy máte odlet? Myslím, že brácha má víkendové směny😛To víš, že ti to přejem👍Jsi mladá, svobodná, bezdětná…tak si můžeš dělat, co je ti libo😛A to je supééér👏Ať se vydaří, dle vašich představ👍Ha, ještě jsem si klikla na počasí…taky tam má přijít to ochlazení😕naštěstí až na neděli, tak snad vám nebude zima ještě😲
To, že má manžel kámošky druhou ženskou bylo naprosto jasné, jestli jsem to nenapsala tak jen proto, že se mi některé příspěvky smáznuly a už jsem neměla sílu to psát znova. Já s tím na tom mobilu těžce bojuju🤭 Nevidím na to a neustále klikám na co nemám🙄Oni s těma ženskýma mají nějaké zatmění mozku, úplně se mění chování, taky jsem to u známých zažila👎
Buggyro, jsem to s těma kůlema pochopila, však to je taky stavba😉Jen jsem vlastně nevěděla, jestli je budete zatloukat svisle, nebo mezi dva ložit vodorovně. Ale tak či tak, z těch březových to bude vypadat pěkně👍Dneska se brigádník nenahlásil, takže si to už dodělám sama a je odpískám…to už snad zvládnu. A nemusím se s nima hlavně nervačit😏Teď hlásí hnusně, stříhat Perowskie, komule a růže nemusím…to raděj nechám, až se oteplí. Tak vyrážím do terénu😉