Kilian: …no vzhledem k tomu, jak ho tam Canka označila, tak předpokládám, že je to ten samý…
Přesně. Než jsem se Nikči optala taky, už to vlastně ,,vysvětlila" sama. A tedy mě zaráží, že když má ségra takovýhle průšvih, nepodpoří, nepomůže, nezachraňuje partner, ale volá ségře. Jako ano, když jsou si velice blízké, v případě, že partner je někdo mimo, neuvolní ho z práce nebo nevím co ještě…v pořádku. Ale prostě v prvé řadě mě zachraňuje muž.
Ahoooj holky, už jsem konečně na příjmu, tak nějak normálně. Vrátili jsme se v pátek před půlnocí, Vikťa na značkách, no Gucci pořád nikde, vlastně celou noc a celý den nebyla v garáži, ani na jídlo😲 To už jsem začínala být nervozní i když vím, že je schopná ,,zašít" se v domku. Takže jsem nahodila bundu(byla zima hrozná, po těch teplých dnech) a letěla svítit mobilem po zahradě a do domku. Ne, že bych si myslela, že bude někde v zahradě v té kose, ale hulákala jsem celou cestu. Domek jsem prohlídla, pelechy, zákoutí, kde bývá zašitá a Gucci nikde. Letěla jsem před barák svítit kolem cesty do křoví, ale určitě jsem vůbec nepočítala s tím, že by Gucci šla ven a vlezla pod auto. Když jsem se vracela(s nepořízenou, vlastně naštěstí) volal Tom, že už ji má. Dostala jsem vylágoš😉protože jsem si sice zavřela ventilačku v ložnici, ale zapomněla jsem ji zavřít na balkoně na chodbě. A Guccina ji asi objevila, tak si myslela, že se za oknem na nás dořve😏 Nevím, jak dlouho trdlo na tom balkoně čučela. Musela si asi k jídlu chytit myš, protože měla dvě klíšťata a ona teda chodí poslední dobou ven minimálně…bojí se nových sousedů a taky toulavého Macka. Včera jsme pro změnu byli půl dne na oslavě u bratránka, takže taky vlastně celý den v čudu. U nás 3st, táhne severák, kosa a slunko před hodinou trochu vysvitlo, ale už zase není a dneska to ani moc nevypadá. Ale mě to nijak nevadí, ven jsem se ani nechystala jít pracovat, mokro, zima, ale musím uklidit konečně ložnice, popřevlékat postele, takže i povysávat, setřít podlahy, vydrhnout koupelny samozřejmě. K obědu jen křidýlka s kaší, nic složitého. Byl problém něco vymyslet, protože včera na oslavě bylo všechno😏
Kometko, překlepů mám x, houby to vidím, z mobilu úplná trága, takže pokud možno, ani nepoužívám. S automatickou opravou bych asi zbláznila. Teď na nové klávesnici na noťasu mám posunuté písmenka na klávesnici malinko jinak a šílím, než něco napíšu, opravuju to snad 100x. A i tak si hromady překlepů vůbec nevšimnu.