Od začátku😉 Probůh Nikčo, ta Božena vypadá jak nějaký vodní buvol😜 Berťana vidím, je šikovnej pastevec hlídá, aby se mu to stádo nerozuteklo, i když na nějaké běhání to u Božky nevidím😛 No já se moc nesměju, Gučajza vypadá stejně😏
Předevčírem říkám Tomovi, že ani nevím, jestli ještě sousedé mají kocourka Kvída, už jsem ho nějaký ten měsíc neviděla. Včera o půlnoci jdeme spát Viktín ležel v jídelně a Gucci máš kde? Vyhlížel ji ze všech oken(Tom, ne Viktor) a prý už asi nepřijde, zřejmě je zase v garáži. A že: už jsem takto pouštěl Viktora. Venku kosa, vidím ho sedět před vchodem, tak ho jdu pustit, přijdu ke dveřím a on to za nima ten sousedů kocour😛Asi ho nepustili oni, tak šel k nám😉 No…má bydlení taky v garáži, jenže ta garáž ještě nemá vrata🙄 Ale říkali, že je stejně většinou doma(původně to bylo bytové kotě, než jim ho nějaká ta známá šoupla, že ona už ho nechce👎) Ale otužuje se od léta, tak snad bude dobrý, co v té garáži má, to nevím.
Niki radost? Tak jak píšou holky, tu si dělám tak nějak celoročně, kupuju si, co chci, největší radost si udělám tak nějakou kytkou či keřem nebo něčím, co mi ulehčí práci😉 teď jsem si vlastně udělala těma novýma světýlkama😉 Protože když už Woruška nebyl, jsem ani neměla chuť nějak svítit😟 Za chvilku vyrazím motat tu borovici, jelikož má taky 5-6m, držte palce, ať nejsem na Vánoce v nemocnici🙄Ale větvema asi ani nepropadnu😉 Horší je, že máme vyskočené oplechování, jak byl kdysi vichr a Tom mi tam nachystal žebřík, ať to zkusím nějak cvaknout zpátky. Osobně si myslím, že tam vůbec nedosáhnu a hlavně to bude asi o hubu, balanc na poslední šprušli🙄
Jo vlastně zapomněla jsem: měli sme jet tento týden do Maďarska do termálů, zase tak na 3-4 dny, ale jsem to zamítnula, já teď prostě nemám čas, musím douklízet, nachystat a chci v klidu, nevyšilovat dva dny před Štědrým dnem…jak jsem to dělávala dřív.