Aktuálně: 2 748 inzerátů262 224 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 09.09.2025, 11:36:34 xxx.xxx.83.38
Canka:

Ahoj holky,

Tak malá ponďa Ričí je už naprosto v pořádku..musel to být opravdu ucpaný jícen..a opravdu nepřeju nikomu v takovém stavu vidět svoje zvířátko..ale naštěstí už dobré..

Raduš půst mi nešel,tak jsem přešla na kalorický tabulky…jde to pomalu,ale mám dole 3,5 kg..vysadila jsem hlavně sladkosti a sladký pití..to je můj mor😀A taky fast foody..tak měsíc a půl se o to snažím..a docela se držím…ale zase přijde dovča v druhý půlce září a all inclusive a to bude můj konec😂 Hubená holka nikdy nebudu,ale musím se aspoň snažit to držet na uzdě😂

Jinak co voda holky u vás?U mě stále vyschnuté všechny zdroje..modlím se k deštivému podzimu..

Však jsi chtěla zhubnout do plavek😉do dovči, aby jsi si ji právě užila😀 Jsi dobrá👍Já jsem právě říkala, že na mě půst taky nefunguje, ale na nějaké kalorické tabulky jsem líná🙄 No nevím, co se sebou….teda vím…nežrat. Zatím pořád jen kynu👎Nějak mi připadalo, že však dobrý, vlezla jsem do kabinky zkusit si hadry a málem mě kleplo! Doma jsem natáhnula rifle, podle kterých vím, jak na tom jsem…a kleplo podruhé😲Takže od včera se snažím nežrat(nevím, jak dlouhého to bude mít trvání…znám se😏)

Tak ještě, že ponička to měla jen takovouhle nepříjemnost, vypadalo to hrozivě🤔

Bertík se má asi jako Guccinka. Ta oceňuje nový tepich, strašně se jí líbí🙂

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 07.09.2025, 16:36:48 xxx.xxx.17.239

Jéé děcka, z úplně jiného ranku, ale musím, než to zapomenu😊 Setkali jste se někdo, nebo vaši známí či příbuzní? Tchánům uplynulý týden začala Pošta vozit balíčky na dobírku - 1000Kč. První tchýně vzala, protože si myslela, že to má něco objednané syn, co bydlí s rodinou ve stejném baráku. Bylo v tom obyčejné černé tričko. Ještě Pošta přivezla dva, ty už měla instrukce nebrat. Už jsem upozornila mamku, ale ta dobírky nebere, když brácha či já něco objednáme, tak je to zaplacené. 

lesnizinka
lesnizinka 07.09.2025, 15:44:31 xxx.xxx.17.239

A to mi připomnělo, že Nikča drží půst a hubne do plavek…Niki, jak to jde? 

lesnizinka
lesnizinka 07.09.2025, 15:41:26 xxx.xxx.17.239
rapotačka:

Už je to dost let,  hodně jsem zhubla. Stalo se to  kdysi, když  jsem ještě dobře viděla. V té době jsem nacházela vždy, ve veškerém koupeném pečivu, zapečené brouky nebo larvy. Zašli jsme třeba k našim, ségra mi podala krajíc , řka, že je v pořádku. Dala jsem ho proti oknu a … byl tam.  To pečivo jsem nepolkla. Šílela jsem z toho minimálně rok, zhubla jsem víc než bylo třeba a nebyl to záměr.  Schody jsem  brala po čtyrech (schodech), veškerý pohyb  byl  jen  radost. 😀  Ani  nevím  jak, k pečivu  jsem  se  pomalu vrátila, teď i kdybych si oči vykoukala, nevidím. Snad by mi to bylo i jedno , kdyby tam něco bylo 🕷️, odhrnu a bagruju dál 😢. Jen jsem chtěla podotknout, že mně stačilo vysadit pečivo a byla jsem jak Twigy.

Ježíš, to já ani omylem. Nepomůže mi vyřadit pečivo, jsem schopná to dožrat čímkoliv jiným. Já vím, co bych měla: zmenšit porce na polovic, protože pořád žeru jak dřevorubec - byla jsem tak zvyklá. A teď se tomu odvyká ztěžka🙄

lesnizinka
lesnizinka 07.09.2025, 11:32:56 xxx.xxx.17.239

Tak hlásím, že noci už jsou chladné, dvě noci po sobě jsem risknula otevřené okno a sršeň se neobjevila(a nebo jsem to zaspala😉) Nad ránem už zase pravidelně chodí Gucci, tak aby mohla, musím mít otevřené, protože s mým spaním by se taky nemusela domňoukat😏Ráno venku 7st a Viktína jsem našla schouleného na podsedáku lehátka - vlhkém od rosy, studeném👎Doufám teda, že tam neležel celou noc, trubka🤔Včera jsem dávala papku tulákovi Mackovi a zdá se mi, že jak jsem říkala, že má úplně zakalené oko a nejspíš o něj přišel - tak mi včera připadalo, že už tak kalné není, jako by se mu vyčistilo, ne teda úplně ještě. Uvidíme, je to už hodně týdnů, kdy přišel s úplně zalitým krví, pak zbělelo a teď je takové už skoro průhledné. 

lesnizinka
lesnizinka 06.09.2025, 15:17:58 xxx.xxx.17.239

Hladká…to byla🙄Díky oběma👍Dneska ještě v ulici přejeté(sražené) rezavé koťátko…to je zase den😢

lesnizinka
lesnizinka 06.09.2025, 11:07:30 xxx.xxx.17.239

Taky mám neveselého hada😟háďátko😢Úmyslně zabitá užovka nejspíš kočkou, našla jsem ji na terase. Druh poznáte prosím? 

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 05.09.2025, 22:04:34 xxx.xxx.17.239

Bože holky, tady to teďka číst😲samý horor😏 To mi připomnělo Nikči jak jsi psala, že horory miluješ…nó, tak jsi ho měla in natura(to zlehčuju, protože už je naštěstí po🙄) ty jo, tak to byl teda zážitek😲To by mě nenapadlo, že to takto koníkovi dělá, já myslela, že měla ve vodě ropuchu - teď kdosi dával slintající kočku. Bobča se místo zpohybnění spíš ještě přizabije. Bobi, říkala jsem trochu chodit, pokud to jde a ne hrrrr, všechno naráz🤔Ještě, že alespoň to prostředí a všechno kolem máš fajn, že se ti tam líbí. Kurňa…nezachytila jsem asi…koho ti tam dali místo té odejité paní? 

A ještě sem přibude Rapoťačka…🙄 To se nám to tu sype teda(prosím osazenstvo - už nikdo nic, jó?!?) Přidám k těm hororům: ráno další rozjetá obr ropucha kousek od nás, všechny 4 prakticky v jednom místě, jen pár metrů od sebe - za týden. Byla jsem nasratá, řvala jsem nadávky, že se vedle na stavbě i zastavilo nějaké broušení. To snad dělá někdo schválně, ropucha mu pod auto nevlítne a ať mi nikdo netvrdí, že přehlédne na cestě, kde se jezdí max 50 ropuchu velkou jak čivava🙄A přijdu domů, jdu kolem baráku a před jídelnou mrtvá minižofinka😢Obávám se, že některá z koček👎☹️Dneska jsem ještě byli v Brně.

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 04.09.2025, 09:44:03 xxx.xxx.154.234

To je trdlín😏No snad poučen, tak jak kdysi Viktík s ropuchou. Na žáby už jen kouká a nepřibližuje se😛Včera večer táhly do hotelu kufry takové 4 slečny cca tvého věku a jsem si říkala, že to je asi tak, když někam vyráží s kámoškama Nikča, i jsem se koukala, jestli tě v té partě nepoznám😜

lesnizinka
lesnizinka 03.09.2025, 11:26:40 xxx.xxx.154.234

A jinak hlásím, že jsem dneska v Prahé a teď plánuju výlet do ZOO. Jelikož jsem pako(nevěděla jsem úplně rozvrh) nevzala jsem si klobouk, kšiltovku, ba ani brýle, takže nevím, jak to zvládnu, zatím si to nějak neumím představit. Uvažuju, že si na hotelu zapůjčím deštník místo slunečníku😉 jen se mi nechce držet v ruce pořád🙄Zlatý klobouk..

lesnizinka
lesnizinka 03.09.2025, 11:22:27 xxx.xxx.154.234

Ronjo, není to sice na mě, ale nejde mi na to nereagovat: videjko s aplikací inzulínu? Šmarjá, vy jste masochistka😲 na to bych se nepodívala ani kdyby mi platili. Od covidu je strašně v módě ukazovat v telce nějaké píchání do lidí: očkování, odběry…zakrývám oči, zdrhám…tohle vidět nemůžu, stačí mi jen ta představa, bléé🤮

lesnizinka
lesnizinka 02.09.2025, 11:06:15 xxx.xxx.93.62
Coudas:

My měli vzácnou návštěvu 😁 Poslala jsem ji si sednout na terasu.

Obrázek Obrázek

Koní😉všeho druhu mám fakt plný barák, každý den jen po obyvču minimálně nějaké dva. Už to ani kočky nezajímá, chutné to asi nebude, protože Viktík si raděj chytil můru😉Ale zrovna včera jsem při pohledu na nějakou kobylku na cestě uvažovala, že jsem letos vůbec ještě neviděla kudlanku🤔

lesnizinka
lesnizinka 01.09.2025, 23:29:01 xxx.xxx.22.240

Když se něco jmenuje Ultracod je jasné, že je v tom kodein. Pokud vím, od kodeinu jsi utekla kvůli tomu nevyměšování. Měla jsi to říct doktorce, když byla ochotná ti něco napsat, tak upozornit, že s kodeinem ale ne. Že holky, nepletu to? Není tam od nějakých uklízeček, nebo tak něco, nějaká mladá holka? Mladí noťasu většinou rozumí víc jak my, ať se ti na to mrkne. 

lesnizinka
lesnizinka 01.09.2025, 16:25:43 xxx.xxx.22.240
eva:

A co sršni v lustru, jak jste je dostala ven?😲

Nedostala. Až dostanu někdy odvahu, budu ten klobouček muset stáhnout úplně a asi je odtud vysát🤔Každý večer jsem je zaklapla(přirazila ke stropu) každé ráno otevřela. 5 dní a za celou tu dobu, se tam nic nepohnulo ani o centimetr. Jak jsem psala, asi tam zalezli zdechnout, nebo nevím co. Pak mě napadlo, jestli se tam nehnali za královnou, ona oplodněná asi odletěla, oni už tam zdechli, svou práci vykonali. Ale to je jen teorie, vůbec neznám, jak to u sršní funguje, jen vím, že na zimu vymřou a zůstane jen královna, stejně jako třeba u čmeláků. Nějaké další 2-3 mi tam každý večer nalétaly, ale lustr už je nezajímal. Když bylo vedro a spaní v zavřeném pokoji bych nedala, spala jsem v otevřeném obyvču. Teď, jak večer teplota klesá pod 16st, už se to vyvětrá tak, že v tom vydržím zavřeném do rána. Ale už se těším, až budu mít zase otevřené dveře, alespoň na ventilačku, ale líp alespoň trochu, aby mohla přijít kdykoliv Gucci.  Dneska jsem si šla do skleníku pro nůžky a sršeň tam seděla na stropě. Už se zdravíme😜říkám jí: čau, jéj, co zas děláš tady? (vůbec netuším, odkud byla, třeba úplně jiné hnízdo😏)

lesnizinka
lesnizinka 01.09.2025, 12:43:33 xxx.xxx.22.240

Ani jsem včera nenapsala, jak jsem byla šťastná jak blecha. Nafotila jsem splavy, přes které už voda neteče(v sobotu ráno) ale nefungovalo mi přeposílání fotek, tuším tu zas blbnul NET. K večeru hlásili, že by mělo něco prsknout, tak 7mm přes noc. Prskat začalo kolem 19h a to doslova, takže jsme ani nedoufali. Jenže do půlnoci se to zintenzivnělo a bylo nějakých 20mm!😀 Ráno vstanu a nevěřím svým očím, na stanici 22mm, takže celkem u nás spadlo 42mm! Bože, konečně se jednou spletli i opačným směrem😜Takže včera jsem byla přešťastná, v potoce voda teče, je zalito. Tenis v telce(US Open) včera sakra náročný. Od 17h Lehečka, i když to nevypadalo🙄 dal to👍Pak Krejčíková, kdy jsme si mysleli, že by to neměl být problém a zápas nakonec naprosto infarktozní, postupně jsme ho měli já, Tom i komentátor😛…to se nedalo. Ale to, že nakonec vyhrála, nás hodilo do euforie. Macháč šel po ní a to už byla půlnoc, to jsme už nedali…a bohužel největší želízko v ohni…to prohrálo☹️Tak jsme byli rádi, že jsme na to už nečuměli, stejně jsme měli oči už jak ty tenisáky a mozoly na prdeli😉Poslední měla začínat ve tři hodiny ranní Vondroušová, té jsem proti minulé vítězce nevěřila. Ale vzbudila jsem se v 5h, tak jsem to cvičně pustila, že kdyby se to třeba posunulo se začátkem…a chytla jsem třetí, rozhodující set. Soupeřka do toho švácala, jsem si říkala, že je to v perdeli, že Markéta nemá šanci. Jenže švácání se minulo účinkem, vyhazovala za čáry a už to bylo veselejší, nakonec to Markét zvládla do vítězného konce😀😀👍Já už neusnula, přišla Gucci, měla děsně mazlivou, slintala jak boxer, zašmatlala mi od blacka postel😏ale byla jsem ráda, že zase jednou přišla. Jo…večer jsem měla pořádně vyvětráno, takže jsem zase zabouchnula dveře - protisršní opatření😉 takže Gucci jsem musela jít otevřít, jak jsem ji uviděla sedět za oknem. Má teda štěstí, že jsem nechrápala😉

lesnizinka
lesnizinka 01.09.2025, 12:20:03 xxx.xxx.22.240

Takže to máme pochopit, že je to lepší?😉Nebolí tě to tak moc, nestřílí do těch noh, chodíš celkem? 

lesnizinka
lesnizinka 31.08.2025, 19:24:06 xxx.xxx.22.240

To spíš ten domácí, bylo to fakt mrňavé, tak 7mm. Akorát to nemělo tak velká ty klepýtka a bylo to spíš zploštělé, jako ta ploštice. No to už je jedno, když jsem husa a nevyfotila to, když se to na té opěrce šmrdolilo sem a tam celkem dlouho🙄

lesnizinka
lesnizinka 31.08.2025, 18:27:48 xxx.xxx.22.240

Uf, ještě jednou: nemyslím, že rozchodí tu páteř. Myslím to tak, že pokud možno musí chodit, protože jí jinak za toho půl roku zatrofuje člověk komplet. Proto jsem dávala příklad tu nohu, že po velké zlomenině to člověku trvá, než to rozhýbe, noha je bez svalstva, poloviční. A jí takto slábne celé tělo, protože se skoro nehýbe.