Sarah01:Tady je teď večer 23 stupňů. 🙄 Tak jsem zvědavá, jak to s tím deštěm bude.
Taktéž, noc šílená🙄Déšť tu nikdo nehlásí☹️Šli jsme spát, bylo 23,7st. Sice fučelo jako kráva, ale nešlo to vyvětrat(barák je akorát plný listí a hmyzu, co sem nafoukalo) Vejdu k sobě do ložnice, tam je celé odpoledne rožhavená terasa, takže tam bylo jak v pekle. Tak to ani omylem. Sbalila jsem duchnu a vrátila se pokorně do přehřátého obýváku. Jako jo, šla bych na molo, jenže tam není telka😉a já chtěla dokoukat tenis. Takže jsem opět otevřela francouzská okna dokořán a lehla na gauč. Na duchnu. A nadávala. Probudila jsem se někdy v půl druhé, nadávala pořád, prošla se na WC, zapla zpátky telku a usnula. probudilo mě nějaké škrábání pod duchnou na boku. Vyletěla jsem s hrůzou, že kočky přinesly nějakou myš, strhla ze sebe duchnu, posvítila mobilem a pod ní na mě čumí vyplašený Viktor, že co blbnu. Viděl s gauče viset duchnu, tak vlezl pod ní a snažil se ještě dál, co tam tak asi je😜Třetí kolo, pustím telku, usnu a vzbudila jsem se za pět minut 7. Super👍Venku zataženo, 21st, přece jen trochu příjemnějc. Rozhlédnu se a tomu neuvěříte: na zácloně kousek vedle mě sedí sršeň!😲Tak já jim uteču z ložnice a ona mě najde zase v obyvču😏To už není normální toto😲Vzala jsem zavařovačku, sklepla ji do ní(nějak pohyblivá nebyla, jen trochu po té zácloně nahoru dolů, než jsem ji odlovila) a vyhodila ze dveří ven. Viktína leží nad schody v jídelně. Jdu chystat zeleninu ke snídani a jak jdu jídelnou vidím, že šoupačky jsou otevřené😲Gucci je umí otevírat. Sakra, co v té hale kočky vyváděly, když jsem spala?!? Letím tam, prohlížím sedačku, jestli není podrápaná, ale nenašla jsem nic, Gucci spala na židli u bazénu - to je její oblíbené místo. Za chvíli jsem tam šla cvičit. Vikťa seděl už venku před dveřma a že chce jít za náma. Tak jsme ho pustila, chvíli se mi tam šolíchal u cvičení a pak najednou stojí zase u dveří do toho ,,atria" před barákem a čumí kamsi nahoru, jak je sklo. Chceš jít zase ven? Tak jsem šla, kouknu na co čumí a v rohu po cihličkách horolezčí nějaká myšice. Buďto mu ji tam přinesla Gucci a jemu jako vždy zdrhnula, nebo ji přinesl teda on…a mu zdrhnula😏Vylezla až úplně nahoru k římse, pod ni se vrazila a čučela tam. Viktor ležel pod ní a čekal…až uzraje😛Teď tam není už myš ani Viktína - nevím kde jsou😎Je 25st, proti včerejším 30 je to paráda, ale má to jít nahoru. Na příští tyden bylo hlášeno kolem 20-22st, říkala jsem si hurá! konečně trochu normální teploty, no už to změnili, na 25+😠