Bobi, nejsi v tom sama, nedochází mi poslední dobou taky milion věcí. Taky mě to napadne až po, debíla😏
Tak já piju tu magnesku, bílinskou ráno zapíjím HA. Pivo ráda nemám, nepiju, ale asi tak dvakrát za život jsem na něj dostala fakt chuť - kdysi po senách a pak ještě u nějaké šichty. Ale to ,,strašná chuť" mě přejde po první deci😜
Proč nelikviduju sršně? U mě je zlikvidovat jakékoliv zvíře nemyslitelné. Ano, časem jsem přišla k tomu, že zabiju komára a mouchu. Tím to ovšem končí. Protože, jak píše myslím Orionka, je sršeň u postele spícího člověka potencionálně nebezpečná, tak jsem se odklidila, pak je zavřela na noc deklíkem. Ale se zavřeným oknem se nevyspím, je mi vedro, musím mít alespoň ventilačku, kvůli Gucci mívám pootevřené celé dveře. Bývalo před 14dny v noci víc zima a do pokoje se necpaly nevím, vo co tu teď go. Ano, ani toho komára bych nezabila, bzučení neslyším, to mi neva, minule mě píchnul do plosky nohy a já už nemohla spát, jak mě to děsně svědilo, tak to jsem ho našla a majzla. Moucha…ležím u telky a 10x po sobě mi šmrdolí po nohách, dostane několik varování, pak ji majznu taky.
Ha, ha včera večer byl hon na myš😛To bylo jak Tom a Jerry. Vysvlékám se v pracovně, najednou uslyším šramot. Co to je?!? Nejde to ze záchodu? Otevřu tam dveře dokořán, rozsvítím, kolem WC, přes misku s kočkolitem skáče Viktor, na zavřeném WC sedí myš, jak jsem se přiblížila s řevem, že je na míse, skočila Vikťovi na záda a za mísou vletěla za kbelík, ten za ní, já zabouchnula dveře, že ho pustím, až si ji zase chytí. Jdu se osprchovat, za 10minut přijdu, opatrně otevřu, celé to lítání dokola proběhne několikrát znova, odsunu mu kočkolit, myš vletí do pracovny, ale ne, aby rovnou vyběhnula otevřenýma dveřma ven, zaleze za kočičí škrabadlo, za botník, do gumáku, za škrabadlo…x krát dokola, já se smetákem odsunuju věci, myš lítá, Viktor lítá, nevím vlastně, jak ji chytil, protože on ji chytá tak nějak jako…aby jí nic neudělal nebo co😉asi je po mě😏Po pěti minutách se nám konečně povedlo vyhnat ji ven, tam už byla i Gucci, na kterou jsem průběžně u toho řvala, ať ji jde chytit alespoň ona. Prý ne, že je Viktorova, jak to pak venku dopadlo nevím, myš jsem ráno(ani zbytek) nenašla, nejspíš jim někam zdrhnula😏