Já jsem Dáje chtěla napsat, tedy měla jsem to napsané, ale radši jsem to smázla, protože to bylo zase ,,proti všem". Že nechápu, proč by se měl zánět v koleni utvořit na základě pohybu? Prostě nějak si neumím vysvětlit ten princip. Bývá po úrazech, mohl by být po operaci…ale od té už je dost dlouho. Fyzioterapeutka by s tím měla mít zkušenosti, souhlasím s tím, že tělo zatím trochu bojuje s cizím tělesem. Soused byl na výměně chlopní a od té doby už vybral snad 6tery ATB, vytrhli mu dva zuby….pořád opakující se vysoké zánětlivé markery. Snad už se mu to taky pomalu uklidní, jak se říká: zvyknem si na všechno, snad i to tělo se přizpůsobí.
Byli jsme dva dny v Praze. Včera jsme měli ještě poslední schůzku v Kolíně, ve 22h…a ještě přijeli pozdě, protože se mu protáhnula předešlá. To je tak, když chcete všechno stihnout za jeden den. Do Prahy jsme přijeli až ve středu večer a noc byla krušná, horko v podkroví, Tom zavře okno hned, jak zamhouřím oko😏Jenže já jsem odpadla hned někdy v 22h. Ve 2 v noci mě probudilo strašné vedro, škubalo mi v nohách, protože se mi nechladily, jasně, hned na WC, to probudilo Toma, pak jsem se házela dobrou hodinu na posteli, měla jsem pocit, že se tam snad zadusím👎 Ráno nadával jak špaček, že dostanu vlastní pokoj, že tohle se nedá(to souhlasím, ale dva pokoje platit nebudem🙄) A tím, jak byl pekelně nevyspalý, celý den jednání, z Kolína jsme vyjížděli 0.15, tak cesta byla velmi, velmi napínavá😲 Usínal, několikrát jsem chytala řízení, drcala do něj, štípala ho, pleskala po ksichtu, čokoláda nepomohla, cola došla. Před Brnem jsem zavelela, ať okamžitě sjede na benzínku, protože už nebyl schopný vnímat. Ten stav u něj znám a je to zlé, to se neprobere. Když přišel z benzínky s colou, jsem mu řekla, že stejně raděj jedu já, nějak to dojedu. ,,Neumíš jezdit mým autem, jsem ti x krát říkal, ať se to učíš!" Tak když už jezdím svým novým, což je podobné, už bych to zvládla i tvojim, pojedu prostě pomalu. ,,Tam musíš používat i brzdu!" Ježíš, tu někdy použiju i u svého. Nedal mi to, prý už je to mnohem lepší. Tak bylo, začal komunikovat, ale byly vidět pořád pomalé reakce, špatný odhad. V garáži málem prorazil při couvání zeď😲Zastavuje podle kýblíku 20cm od zdi, teď jsme skončili sotva 5cm😏Fakt už jsem moc nevěřila, že to zvládnem dojet celí a neskončíme někde v pangejtu, hluboce jsem si oddychnula. Tom spal do 10.20h, mě Gucci vzbudila klasicky před 7h, cvičit jsme teda nezvládnula, jen jsem odplazila obchůzku, posnídala a vytuhla před polednem. Mamka mě naštěstí telefonátem probudila v 13.30, abych strihla vůbec vařit oběd. Tom měl tenis, musel vzdát, fyzicky to nedával(taky včera skoro nic nejedl👎) našla jsem v mrazáku dva řízky, menší, doobalovala jsme k nim cuketu, uvařila nové brambory, rajčatový salát(Niki rajčata už zrajou konečně, ale trvalo jim to taky, všichni si stěžujou) Nevím, kdy já budu něco dělat😠 je snad 100stupňů🙄jediné místo, kde se dá vydržet je molo.