Aktuálně: 2 741 inzerátů262 225 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 28.07.2025, 13:10:45 xxx.xxx.82.42

Buggyro, ty voe to máte kde? 😲Tam se každopádně nestěhujte, je to tam životu nebezpečné, to tam mají úložiště jaderného odpadu či co sakra?!?😲👎

Niki jo, chtěla jsem napsat, že nějakou ortézu by to chtělo, možná se prodává i něco v lékárně, já jsem tam kupovala takové stahováky na zápěstí Woruškovi. Niki, aspoň mrholit by ti tam podle radaru snad mělo…

lesnizinka
lesnizinka 28.07.2025, 12:38:06 xxx.xxx.82.42

Jani a do vody, jako třeba do potoka chodí rád? Berušek ne, ten nechtěl, ale třeba kámošky berňucha vleze do každé vody. 

lesnizinka
lesnizinka 28.07.2025, 12:35:18 xxx.xxx.82.42

Ano i já se s ním v zahradě občas potkám. Je hezký, dokonce mi s těma zeširoka rozkročenýma nožkama ani nepřipadne jak pavouk, tak se ho neštítím. Před pár dny jsem s mirabelkama přinesla stejného, jen menšího a bílého. 

lesnizinka
lesnizinka 28.07.2025, 10:41:37 xxx.xxx.82.42

Nikčo a máš to jakože úplně? Nevím, nikdy jsem neměla. Máš to oteklé, nemůžeš došlápnout? Když jsem si kdysi jako, že trochu, tak jsem to po chvíli rozchodila, ani to neoteklo. Tom párkrát měl taky, i mu to oteklo, ale s octanovou mastí se to za dva dny zklidnilo. A to mi připomnělo. Sestřenka poslala zprávu, že nemůžou přijet na náš festival, protože něco kopali v zahradě a muž do jámy spadnul a ošklivě se potloukl, možná má i zlomená žebra, nemůže se hnout(má 65let) Pak asi za týden psala, že už se to lepší, že už se dokázal přesunout do patra do ložnice. V pátek jsme byli na návštěvě u jiných příbuzných a ti nám říkali: a vy to nevíte? Jožka byl nakonec na akutní operaci, on 14 dní ležel se zlomeným krčkem😏nevěděli myslel, že to rozchodí😎Když se to moc nelepšilo, sestřenka ho dotáhnula k doktorovi, rentgen a bylo jasno. Připomínám, že on můj pokrevní příbuzný není…aby nebyla mejlka😜

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2025, 22:57:50 xxx.xxx.82.42

Je tam🙂Muže příbuzní tam mají chatu, jako děcka jsme se tam i s rodičema jezdívali koupat, protože tu moc možností nebylo. A teď, když jsme měli psy jsme tam často byli na výletě, když jsme chtěli jó pochod😉šli jsme tam od nás, je tam hřebenovka Marie Kudeříkové, po které jako odbojářská rodina převáděli na Slovensko. Tedy my jsme s klukama šlapali, muž pro nás pak přijel do Radějova. Pak jsme tam jezdívali na podzim na václavky. Naposled jsme tam byly už jen s mamkou a Mandynkou asi 2 roky zpátky. Ale to tam jezdíme autem🙂

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2025, 19:51:27 xxx.xxx.82.42

U nás taky, točí se to v kruhu, jak vloni za povodní. U nás nejspíš nebudou, zem byla totálně vyprahlá, ale za dnešek těch 30mm dáme, ještě mráček máme a je 28. Sardullah ježíš ty jsi Chomutov??😲Já mám nějak zafixováno Ústí sakryš. Tak to si musím zapamatovat, že ty jsi Nikča😉 Orionko, já jsem slovenská hranice, ale z vašeho pohledu úplný jih skoro, nejblíž co by ste mohla znát je Strážnice, či Uherské Hradiště. To je zároveň i odpověď pro Čoudas, jsem zapomněla, že psala sakryš😊Co jsi babo dělala v Mikulově? No…ten je od nás ještě daleko.

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2025, 14:09:47 xxx.xxx.82.42
Orionka:

Vám jen zmoklo prádlo, mně uplaval most a máme úplně jiný potok. Tam kde jsem měla hrázku a tůňku na nabírání vody…..tak jen hrčí voda, za to kousek níž je půlmetrový jez…..balvany velikosti mikrovlnky (třeba) to pohazovalo, jak krabičky. Během tří hodin. Bohužel, voda odteče a zas může být nepříjemné sucho.

Jak tóó, když kousek vedle Sardullah hlásila, že neprší?😲Sardullah…tak už ti prší?!?

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2025, 14:07:53 xxx.xxx.82.42

Ahááá, to jste asi stejná herdek baba jak já🤫To už se mi taky stalo😊

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2025, 11:28:45 xxx.xxx.82.42

Snad se mě povede ho odehnat…po Moravě by to doplaval nějak až k vám Dublino, ne? Záleží, jak moc ho nase.u😜Jenom doufám, že ho tak okorát neuvidím vysmátého se špuntama v uších😏

Tak jasně Evi, ale tchýni jsem v životě svlečenou, natož aby se slunila, neviděla. Možná, když byla úplně mladá, nevím. Ona je taková běloba, na sluníčko nevyleze, no i tak dobře. Moje mamka jo, ta si koledovala a koleduje. My máme tmavší pleť, opalujem se do hněda, tedy hned tmavnem. Ona navíc na rozdíl ode mě slunko zbožňuje, takže se vysvléká a peče při každé příležitosti🙄Bazaliom ji nijak nevyškolil👎

Dneska ještě neprší😏ani nemůže, visí mi tam prádlo. Už jsme jak Bobči sousedé. V pátek jsem převlékala postele a všechno co jsem ještě kde našla, jsem vyprala a pověsila, 3 pračky. Večer to suché ještě úplně nebylo, pršet mělo začít až v sobotu po 10h. Pár kapek spadlo už když jsem se v sobotu ráno chystala na obchůzku. Blížím se k domovu, 100m od baráku začne pršet. No, snad to prádlo sebral. Kráčím k baráku a už vidím, prádlo visí! Jsem myslela, že ho zabiju😈Takže jsem asi půl hodiny řvala jak tur, že se na takovou práci už můžu vysr.t, peru, věším, žehlím a on ho ani nemůže vyběhnout před deštěm sebrat, protože prý už začalo kapkat😠Takže včera 8mm, prádlo nacucané jak houba visí dál. Já ho všechno sbírat a znovu ždímat a věšet rozhodně nebudu👎

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2025, 11:10:19 xxx.xxx.82.42

Hlásím, že u nás přechází bouřky(ne přes nás, jen kolem, ale u nás leje!👍) Všichni brblají, co je to za léto, ještě má být týden hnusně, jen já jsem spokojená, tolik vody v létě jsme neměli tak 15let👏Jako jo, za chvíli budu brblat, že mi všechno chytlo plíseň, rajčata teprve začínáme sbírat a bude raz dva po nich, ale jak vidím pršet, mé nadšení nezná mezí😀 Ano Niki, Reňka má pravdu, já jsem toho jasný příklad. Jako mladá jsem na tělo kašlala, přemohla jsem se jen na mazání obličeje a nechtěj vidět ten výsledek😏 

Ale tak bazaliom je nepříjemný, ale pokud se řeší včas, není to problém. Mamka ho bohužel  řešila asi po dvou letech, co jí mokval a to už byl průšvih, vybrali jí všechnu kůži na spánku(tam je problém, že skoro žádná není) museli jí tam dávat plastiku z kůže za uchem(že je stejně tenká) a tam jí zase dávali ze zadku. Tím naštěstí problémy skončily, nepodcenili to, vybrali hodně, zeširoka, sice jizvu ošklivou, ale už se jí to nevrátilo. Tchýni ho vyřezávali před měsícem na rameni(skoro za krkem) tam se výsledek teprve uvidí. Vyřízla jí ho kravka málo, potvrdil se bazaliom, tak půjde na řezání ještě jednou🙄

Kdo to tu chtěl toho bobra?!? Už ho tu mám zmetka zas🙄Objednala jsem nějaký solární plašič z Číny, bobr tam sice uvedený není, ale jinak kde co, včetně skunka, vačice a nevím ještě čeho. Nebyl drahý, tak uvidím. Musím ho dostat pryč a nemám čas tam po večerech běhat vyřvávat. Navíc tam náš zedník chodí na WC🙄nerada bych do toho někde v křoví šlápla😏 Tvrdil mi, že tím bobra znechutí, no zatím to efekt očividně nemá, znechutil akorát mě😏

lesnizinka
lesnizinka 25.07.2025, 12:40:26 xxx.xxx.92.18
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.07.2025, 11:12:23

Lítá to? Molice? Já se přiznám, že balkonovky, truhlíkové nepěstuju, takže tenhle typ škůdců nemám(nemusím mít taky všechno😜) Občas jsem petunky koupila do truhlíků před barákem(ty jsou tam vystavěné, nafurt😉) ale je tam hrozný úpal, takřka všechno tam zajde, petunky chytaly ale tuším svilušku, ty chcíply na ni. 

Já zase mám náhradní okurky hadovky do skleníku, až ty zajdou na plíseň, napěstované v koupelně na okně. Usadím se na WC, koukám na ty okurky a říkám si, proč tak začaly žloutnout, vždyť nakonec chcípnou dřív než ty v tom skleníku. Jdu se kouknout a ony celé oblepené červci - takové ty bílé vatové ,,mšice". Čumím na ně denně a nechápu, jak jsem mohla nezachytit začátek jejich řádění🤔Dostaly se tam asi ventilačkou. 

lesnizinka
lesnizinka 25.07.2025, 10:53:50 xxx.xxx.92.18

50kou se mažu celoročně, ale stejně když vylezu, byť jen nechtěně na slunko bez klobouku, kšiltovky, hned mi nějaký ten flíček vyskočí. Momentálně jsem si asi před měsícem všimnula náznaku pod nosem, u levého chřípí. Není až tak viditelný, ale je tam. Taky ještě pořád beru antikoncepci, už je to spíš místo substituce, jak mi říkal gynekolog. Včera jsem koukala na tenis a shodou okolností valila voka, že čínská tenistka nemá na sobě snad jediné znaménko, pihu. Absolutně čisté nohy, ruce záda - co bylo vidět😲Ty jo nádhera👍 Já mám záda šíleně hnusně flekatá, už letos přemýšlím, že na podzim vlezu na dermatologii a nechám si toho většinu odstranit, ať už vyřezat, laserem nebo dusíkem - je mi to jedno. A přitom jinak než v košili, tunice, triku na zahradu nevylezu, plavky mám jednodílné, takže i u plavání většinu zad zakrytou a stejně takhle flekaté🙄Samou bradavici, znaménko nebo jen nějaký pigmentový flekanec👎

Ne, na Faunu nepřecházím, musí zalovit u mládeže😉nebudu pořád trajdat sem a tam, jsem konzerva😉

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 20:29:01 xxx.xxx.92.18

Děcka nevídáno, u nás přešly další 2 bouřky, jen kolem, ale krásně pršelo i u nás, máme od rána 42mm!!! 

Niki prší ti? Tak tam vidím mrak. A co břicho, už úplně dobré?

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 20:27:20 xxx.xxx.92.18
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 24.07.2025, 17:46:29

Můžou být, ale mě se dělají od 20😉 Melasma správně. Hyperpigmentace.

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 17:31:32 xxx.xxx.92.18

Já už se mažu asi 20let kde čím. Teď myslím hubu😉První to byly hodně drahé značkové krémy, které ovšem nezabránily jaterním skvrnám, které se mi hojně začaly dělat, zřejmě vlivem antikoncepce. Na ty jsem před lety objevila slimejšové korejské krémy. Teď se mažu vyloženě jen korejskou a čínskou produkcí, jiný krém jsem už léta neměla. Na tělo zase opačně, kupuju většinou to, na co najdu nějakou chválu, testy a pod(je mi jasné, že jde o placenou reklamu) zkusím a buďto u toho na čas zůstanu, nebo zkouším zase další. Momentálně se mažu olejema s vůní, tělovým mlékem s kozí syrovátkou - jelikož mi i hezky voní a broskvovým bambuckým máslem od Yvony Maléřové(sestry Simony Krajnové)

S mazáním bojuju, obličej OK, ale mazání těla, tam jsem se pravidelnosti dokopala poslední…možná ty tři roky, co není Worka. Tedy donutil mě pohled na tu scvrklou kůži(ano vím, už to moc nepomůže) Dělá mi totiž ten ,,materiál" blbě na ruce, nesnáším to rozmazávání mastnoty, dlouho jsem si na to musela zvykat😏

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 11:00:06 xxx.xxx.92.18

Bobi, ono to s tím souvisí. Nedostatek béčka oslabuje nervy a opar je taky z nedostatku béčka. Koutek nebo i opar se mi z neumyté sklenice 100% udělá. Teď, když už jsou všude myčky, je to o moc lepší, ale před x lety, kdybych se napila v restauraci ze skleničky, mám jedno či druhé s jistotou. Vždycky jsem pila z flašky a sklenku s díky odmítnula. U tchánů Tom myje sklenku než jdem obědvat fakt poctivě. Miminko nijak neuchráníš, virem oparu je svět promořený, nositelka může být i jeho mamča, která ho určitě pusinkuje, tatínek, sourozenci a nemusí ho mít nikdo vyražený na rtu. 

Klávesnice za tři stovky mi nepřijde nijak drahá. Taky mám nějakou dobu ten nový noťas, taky je tam malinko jiná a někdy z toho fakt šílím, absolutně netrefuju👎

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 10:47:51 xxx.xxx.92.18

Niki v poho, já to brala jako srandu😀Jsem si myslela, že jsi si spletla nick, nevěděla jsem, že Coudas hned přispěchala s pomocí👍

U nás prší od rána👍👍👍Ne jako, že by nějaké úhrny, ale prostě začalo pršet, než jsem vyšla na obchůzku, na radaru spíš nic, než moc, tak jsem šla, že to za chvíli přejde, jen se tam tvořily takové pidimráčky. Pěkně jsem zmoknula, v půlce cesty to přestalo a když jsem byla asi 100m od baráku, už jsem voděla, že další mrak mi leze na záda a ž zase začalo a prší pořád, zatím teda jen 8mm a už to končí, ale u nás dobrá každá kapka👍

lesnizinka
lesnizinka 23.07.2025, 23:29:09 xxx.xxx.92.18
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 23.07.2025, 22:08:57

Coudas jo?😉Panthenol jsem ti napsala jako první😛

Byli jsme navečer v Brně, narychlo, Tom měl schůzku, vrátili jsme se před hodinou. 

lesnizinka
lesnizinka 23.07.2025, 15:58:03 xxx.xxx.92.18

No děvčata, nechci vám to rozporovat, ale osobně si myslím, že solené-nesolené je jedno. Ono té soli v něm zase tolik není. 

Archer zhrozila proč?