Aktuálně: 2 741 inzerátů262 236 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 23.07.2025, 11:23:41 xxx.xxx.92.18

Ne, to nepochopíš…😏 Takovému člověku by snad měli sebrat svéprávnost, ten si je sám nebezpečný🙄

lesnizinka
lesnizinka 23.07.2025, 11:21:30 xxx.xxx.92.18

Janaa, pejsu jsem neznala, ale jste skvělá👍Narozdíl od těch, co takové psy vyhodí někde v lese😢

lesnizinka
lesnizinka 23.07.2025, 11:14:31 xxx.xxx.92.18

Šmarjá Niki, co ty tam vyvádíš? 😉Ani se neptám, co máš za sebou, koutek, teďka břicho…to byl tuším divoký víkend😜Heřmánek nebo mátový čaj si uvař a popíjej celý den. Vybrala bych si tu konopnou, tu bude mít asi nejspíš taky  na sádelném základě? Niveu jsem nikdy nepoužívala, tedy jako děcka jo, to snad nic jiného ani nebylo, mamka se s tím mazala, tak nám občas pusu mázla třeba(já to nesnášela) 

Šla jsem se napsat, že posílala Bobeš, že se sem nemůže dostat, něco jí nefunguje, ale přijížděla jí kámoška, tak to snad zprovozní. 

Já jsem nahnala zedníka na opravu sprcháče, jsem si jistá, že to dopadně ještě hůř…vždycky to tak je🙄

Děvčata…..která to ste? Přiznejte se😜https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-bezpecnost-nedbala-varovani-policie-a-romantickemu-podvodnikovi-naletela-dvakrat-prisla-o-4-miliony-40531270#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

lesnizinka
lesnizinka 22.07.2025, 22:28:06 xxx.xxx.92.18

Niki, nemáš na opary Zovirax? Ten pomáhá. A pak panthenol třeba, ale i obyč vazelína. A b-komplex, chybí ti béčko. 

S Rakouskem neporadím, nebyli jsme. Brácha, jo, sestřenka taky, i kámoš, co tu byl minulý týden…zrovna to s Tomem probírali(on je cyklista, tak má všechny ty profláknuté cyklotrasy projeté)

lesnizinka
lesnizinka 22.07.2025, 11:20:33 xxx.xxx.92.18

Šlo to od jihozápadu, takže víceméně odspoda nahoru…přeberte si to😉Nás to štrajchlo tím nejmenším možným kouskem…jako vždy🙄 ale napršelo zatím pro nás rekordních..skoro 17mm. Takže na pár dní je alespoň zalito. A začala téct voda v náhonu. 

Protože bylo hlášeno a s tím i 32st, byli jsme se s mamkou tetou a sestřenčinou dcerou koupat, stihnula jsem s prvníma kapkama vrazit auto do garáže, aby tam z něj pak nebylo mokro. No..až tak moc vody to zase nebylo. Vichr, větve z vrb můžu sbírat nanovo. 

Nevím ani, jestli jsem zmínila, že mi náš ,,osobní zedník"😉předělává dlažbu ve sprcháči - v tom mém a kde jsem koupávala psy(zedník bydlí v naší stavební buňce před barákem, která se od stavby využívala jako sklad zbylého materiálu. Je bezdomovec, takže za ,,byt" mi to opravuje) Už to dodělával, spároval, než jsem včera odjela. Já jsem se tam večer už dívat nebyla, vlezu tam dnes ráno a málem mě kleplo😲On mi tam blbec vyřeže díru, že aby to líp odtékalo, říkal Tomovi. Ještě jsem s ním nemluvila, ale asi ho zabiju😈Je to ještě špinavé, ale musela jsem vám to vyfotit. A navíc s tím půjde okamžitě něco udělat, tohle nerozdýchám😈

Bobi vydrž👍 musíš prostě! Ber to z té pozitivní stránky…nemáš raka, to je neřešitelné, kdežto tohle, sice s průtahama, ale je! 

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 20.07.2025, 10:25:49 xxx.xxx.23.32

Bobi ráno jsem měla tak bloknuté esíčka, že jsem si myslela, že se už snad ani nenarovnám🙄Trochu jsem to rozcvičila, ale hodně jsem na tebe myslela😏 Předevčírem večer jsem vysékala křoviňákem, asi se to teprva projevuje🤔

lesnizinka
lesnizinka 19.07.2025, 22:01:22 xxx.xxx.23.32

Sice to nepatří přímo sem, ale musím se taky pochválit…putující los šel u nás přes vesnici, na FB jsou prý fotky, jak šlape po hlavní kolem sámošky. Bohužel nemám FB, jen mi to říkal soused. 

lesnizinka
lesnizinka 19.07.2025, 21:20:50 xxx.xxx.23.32

Kromě kdysi před 30lety uktrazvuku prsou(bulka) a před 20lety břicho(soustavné průjmy po návratu z Číny - to mi ho dělala švagrová) jsem na jiné z těch vašich zkratek😜nebyla. A jak čtu tu rezonanci v USA - s jistotou ani nejdu😎Říkala jsem si, že to, že jsou tam snad všichni tupí vím, ale že i personál, obsluhující tyhle přístroje…to by mě až tak nenapadlo😏Ale jsem to přečetla celé a ano, chlap tam prostě vlezl bez dovolení, možná tam nemají ty koule na dveřích a negramotům nepomůže napsat na dveře jen nějaké upozornění😏👎

lesnizinka
lesnizinka 19.07.2025, 11:54:27 xxx.xxx.23.32

Kdo na tahle vyšetření jak píšete, že chodíte…můžu se zeptat proč, kvůlivá čemu? Jen mě to zajímá, já nikam nechodím, ale přijde někdy na to, si myslím…

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2025, 13:19:35 xxx.xxx.23.32
eva:

U nás ( okolí Prahy , Polabí) taky denně prší, i v noci, nemusíme vůbec zalévat. A není ani moc chladno, takové počasí mi celkem vyhovuje. Dětem už tolik ne, mají prázdniny a chtějí se koupat, stanovat a pod…

Zrovna včera jsem říkala muži, že tohle je přesně léto, co si pamatuju z dětství. Plno dní, kdy bylo pod mrakem, tak kolem 22st, stejně jako poslední dva týdny. Pak pár dní, max tak 5 po sobě, kdy bylo kolem 28-29st, co se honem dělala sena. Vůbec si nepamatuju, kdy by se to přehouplo přes 30st, možná tak jednou za mé dětství se mi něco vybavuje. Akorát teda se zatáhnulo a i pršelo, ne jako teď…jen zatáhnulo🙄 

A fakt už jsem blbá jak troky😏Brácha je na dovči, poslal mě do Zásilkovny, přeposlal mi kody na dvě zásilky. Začnu diktovat, kluk kroutí hlavou, že je to blbě. Jak to?😲Hledám znova, jestli mu nediktuju nějako svoje staré. Zkouším znova, poctivě jsem našla včerejšek, kdy mi to přeposílal…zase, že ne. Strčím mu to pod nos, že nechápu, v čem je problém a on: no jo, vy tady máte ypsilon🤔Ježíši, mě vůbec nenapadlo, já to diktovala takovým tím hlubokým y a ke všemu mi ani necvaklo, že je taky i. Fakt pako už😊

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2025, 10:42:15 xxx.xxx.23.32

Jsem to šla schválně spočítat. Červen 41mm, červenec 11+ dneska do rána konečně měřitelných necelých 4,8mm. U nás je to spíš ,,ranní rosa" než déšť🙄

Bobča ví, včera jsme spolu mluvily zrovna, když jsem se chystala na prohlídku na gyndu. Odkládám to vždycky až někde na nejzašší termín, taky to mám dost daleko. Tom, že ve čtvrtek jede do Zlína, konečně. Koukla jsem honem na volné termíny a v ten čtvrtek tam měl přesně v čase jeden jediný termín volný…krásně mi to vyšlo a už jsem nemohla couvnout, protože kdy zase..S panem doktorem je to vždycky smlouvání jak v Tunisu😛Tak co ty prášky? ,,No co, zpočátku jste říkal: necháme max do 55let. Tak to neřešme, ještě mám rok"😉Co prsa, mám vám napsat ultrazvuk? ,,Néé, já bych to nechala, jak to je" Co ostoporóza, měl bych vás poslat na změření.,,My s tímto žádný problém v rodině nemáme, žereme furt makové buchty"😜A kdy jste měla něco naposled zlomené? Čumím jak vejr, co je to za divnou otázku, proč bych jako měla mít něco zlomeného??😲 ,,Nikdy jsem neměla nic zlomeného! Dokážu se sice v zahradě pěkně zrasovat, ale zatím se to obešlo bez zlomenin". Takže nejdete? ,,Ne, nejdu" A ta prsa si teda alespoň samovyšetřujete? ,,Jistěééé, muž. 😉Včera se nabízel i soused"😛Tím jsme to ukončili, zdravá a schopná, tedy ještě čekám na histolku čípku. U nás v rodině vůbec nikdo nikdy neměl gynekologické potíže, ani rakovinu prsu. Takže doufám, že já nebudu první👎

lesnizinka
lesnizinka 17.07.2025, 23:59:16 xxx.xxx.23.32

Tvl Dájo, normoš jsem si nevšimnula, že vás není…až Bobča👍Jsem hrozná😔

lesnizinka
lesnizinka 17.07.2025, 23:57:28 xxx.xxx.23.32

Začnu od Mourka - já jsem v neděli nabídnula Viktěnovi syrovou tresku, co jsme šla dělat k obědu…ani omylem, prý jestli jsem normální tohle mu podsouvat😏Si to mám sežrat sama(a taky, že jo😜) 70 není v dnešní době žádný věk, až budete mít 90 napište, že jste starý😉Že byli jsme na borůvkobraní…a hodí sem dva kýblíky rybízu😉 A to jste mi připomněl, že už asi 10let slibuju, že pojedem v sezoně někam na borůvky. Nikdy, nikdy si nevzpomenu🙄Jako děcka jsme jezdili s rodičema ke známým, do Nových Hradů. Dva dny jsme sbírali, doma se pak zavařovalo. Černý rybíz…naproti u babči jsme měli asi 30keřů, to byla vždycky brigáda, než se to obralo🙄Děda dělal víno. A mám ho ráda, jsem na jeho chuť zvyklá. Muž ho jedl až u nás a nemá ho rád doteď, prý mu smrdí jak asfalt😜takže ten náš jeden stromkový ožírám já s kosama😉

U nás stále nekapnulo👎

lesnizinka
lesnizinka 17.07.2025, 10:44:01 xxx.xxx.23.32

Takže u nás to pokračuje: přešlo několik mraků za noc, i jsem ráno viděla mokrou terasu, no nic z toho nestálo za to, aby srážkoměr něco zachytil👎Takže zase jedu na vlně nasra.osti😠Jen se zchladilo, je necelých 18st, protože zataženo. 

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2025, 21:45:14 xxx.xxx.23.32
»
Odpověď na příspěvek uživatele Koutak z 16.07.2025, 21:27:17

Jejdááá, to tam máte veselo, s prckama😀Akorát mé nadšení asi nesdílí chudák Macek😉U nás je to trochu naopak, já krmím tuláka Macka😏Viktěna se s ním nejspíš pere, protože Macek má hodně špatné oko nevím, jestli na něj ještě uvidí🙄Viktor má škráblý čumák. A nechce chodit za barák, když tam nejsme. 

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2025, 21:23:45 xxx.xxx.23.32

Fido to měl se zajícem, jako já se srncem. Předevčírem na mě houknul u potu, protože jsem si dovolila kýchnout😛Já jsem vůbec netušila, že tam zas je. Pleju si, mluvím s kočkou a najednou kýchnu. A 10m ode mě za plotem, kam není přes výsadby vidět se ozve ten jeho děsný řev😲 Jsem se zase lekla jak sviň a to už jsem se do něj pustila: hele, ty už mě nes.r, já taky nejsem nadšená z toho, že kýchnu. Ale rozhodně se nebudu na své zahradě ohlížet, jestli tobě to vadí😏

Jo Jani, mrak se šinul přes půl republiky, už to i vypadalo nadějně. Kdyby se jako vždy nad náma záhadně nevytratil a o pár kilometrů dál z něj zase nebyla bouřka. Prsklo mi na záda, doslova, na meteostanici se stále skví dvě velké nuly😟

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2025, 21:07:32 xxx.xxx.23.32
Fikovnice:

Prosím, nekamenujte mě za to, že to sem vložím. Z té řeči studentů… Mně to fakt udělalo velkou radost a zároveň ta míra dojetí byla nepopsatelná:

"No a paní doktorka N. si získala náš respekt nejen svým nadšením pro farmakologii, ale i tím, že během jedné z hodin farmakologie nám dokázala, že ačkoliv se necítíte zdravotně úplně fit a jistě byste si zasloužili klid na lůžku, tak dokážete s nasazením přednášet svým studentům. Jak sama říkala, měli jsme na ni terapeutický efekt. I když o tom možná neví, stala se nepsanou patronkou našeho kruhu. Ještě jednou Vám velice děkujeme, že jste s odvahou přijala naši nabídku, abyste tu dnes stála, jako náš promotor." 

👍👏😀

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2025, 15:41:49 xxx.xxx.23.32
kometa:

Jsem si rozšířila obzor. Doteď jsem znala jenom ty “vosí” pestřenky. Je fajn, že tady přispíváte.

Ano, já stejně tak😀Přitom tuhle mouchu jsme na okně fotila vloni tuším. 

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2025, 11:02:43 xxx.xxx.23.32
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.07.2025, 07:26:45

Taky nad nima uvažuju už léta. S Workou to nešlo, no a tehdy i teď je to jak někdo psal…asi bych akorát nakrmila lišku😕A druhý problém je, že jak by objevili jezero, už by je odtud na slimáky nikdo nedostal😜

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2025, 10:59:36 xxx.xxx.23.32
»
Odpověď na příspěvek uživatele Cvrk z 16.07.2025, 10:09:11

Koukala jsem, ano bude to ona👍taky k nám občas zaletí(do baráku myšleno)