Ahoj holky konečně jsem zase tu. Budu se opakovat, nestíhám😏Ráno mi Tom oznámil, že jede na jednání do Hradiště, tak mě vyhodí na Štěrku a zkusím vodu, prý už 14dní je koupák otevřený. Moc sem nevěřila, že do toho vlezu a byla jsem doslova v šoku - voda, jako by vedra byla už měsíc👍Takže jsem si třikrát přeplavala, nadšená😀Pak jsem se stavili na jídlo, protože k obědu nám toho od včera nějak moc nezbylo, doma honem vylovit řasy z jezera, povysávat barák, protože ten bordel by už mohl házet lopatou🙄a mazat na Wimbledon😜Vyjížděli jsme až ve 13h, do té doby jsem musela nachystat hadice na závlahy(kdyby ještě dotekla voda) a uvařit morušovou marmeládu. V sobotu večer a v neděli ráno(a včera, dnes a zítra😜) sem ostříhala šťopičky ze skoro 3,5kg moruší…to je asi milion, co mi prošel přes ruku😎(chvíli pomáhal stříhat i Tom, nebo nevypadalo, že to můžem někdy dočistit😏)
Takže Bobi, zprávu jsi mi poslala k vodě😉Dík🙂
Dájo dík, ještě, že vás tu Bobča má, to je velká pomoc👍❤️
S tím balením si věcí😛Včera volala mamka s tetou, jestli sestřenky dojeli dobře do Itálie. Jezdí tady místním busem, na stejné místo, nějaké apartmány. Všechno sebou včetně jídla. Autobusák chce, aby si kufry přivezli ve 20h, že si je naloží v klidu a pak ve 23h jen přijedou nasednou a frčí. Ráno volá tetě, že přijeli v pořádku a ozve se až v klidu večer. V 11h volá znovu, ať teta jede k nim do baráku, najde klíče od muže auta a koukne do kurfu. A jasně, tam zůstal ségry naložený kufr, kde byly věci i pro ni, i pro dalšího bráchu(a jejich rodiny) Takže setřenka(majitelka kufru) si musela všechno sakumprdum nakoupit znova(jelikož si samořejmě před dovčou všechno kupovala nové😏) Zbytek neměl prostěradla na postele. On prý muž vyhodil jejich kufr, vykecával se s autobusákem, pak zavřel auto a odfrčel, ségry kufr prostě nevyložil. Takže dovolená jim začala velmi vesele, kdy může být rád, že ho zbytek příbuzenstva nezabil😜
Já jsem se právě nikdy nedostala až do stavu, kdy budu asi muset shánět tu vodu, mám s tím nula zkušeností. A o rybách vím jen to: nedávejte kapra do vany, stejně vám tam chcípne. A rychtyk, obracel se pokaždé🤔
Teďka sedíme v jídelně u toho Wimbledonu, najednou pod oknem hopká dudek!!! 😲Nebyl tu nejmíň 15let(tedy jsme ho nezachytili) a teď nám krásně hopká u terasy jídelny. Dlouho. Co žere dudek? Vypadal, že vyzobkává mravence jako žluna. Vikťa s náma ležel na stole a taky nevěřícně koukal. Ještě, že má ten malinký mozeček a nenapadne ho, že to může oběhnout ven přes pracovnu😉