Coudas:To se asi bude dát posoudit až po posledním dile 🙂
to jo…
Coudas:To se asi bude dát posoudit až po posledním dile 🙂
to jo…
Coudas:To nepopírám, měla jsem spíš na mysli relevantnost informace.
..Neviděla jsem teda ani jeden díl,sem tam ukázku,ale 15 kilo by na něm mělo být vidět..hm?
já jednu dobu občas sledovala,(když jsem na to narazila)..myslím se to jmenuje “malá farma”..Dva mladí lidé,on čech,ona myslím angličanka-mluví anglicky,on česky…Jak začínali..Sami vše budovali,pořizovali si zvířátka..už jsem na to dlouho nenarazila,vím,že byla těhotná…Tak to nebyla reality,ale vyloženě ze života…
Zrzavci:Bobčo - jsem ráda, že Vás to včera tak nakoplo a rozdováděla jste se, dobře se mi to četlo.
děkuji🙂..Já to sem musela napsat…konečně něco pozitivního…Dnes jsem jela do servisu zjistit diagnózu toho mého výfuku..takže celý konec je rezavý.jako ten válec-nevím,jak se mu říká…takže zítra na 10 hodin mám přistavit auto..žárovku mi vyměnil a zjistili jsme,že jsem tam celou dobu neměla parkovací žárovičky..už je mám👍
kometa:přišlo mi dnes na mejl
S vejcem to mám teda jinak. Po čtyřech minutách vaření už není tekuté ani náhodou.
ano,to se jim nepovedlo..
já ho nesleduju,jen jak jsou upoutávky..ale nějaké negativní reakce jsem zahlídla…Ať si každý zamete před svým prahem,a nechá ostatní žít a dělat si,co chtějí..Jsou horší pořady..ty "reality schow" u moře a nahaté seznamky v telce-to by neměli dávat ani upoutávky..ale zase mají sledovanost,no jo….…To Kotek je proti tomu pohádka..fandím mu👍
Buggyro…já čekám,až začne ta její dcera po mateřské ordinovat..ta je poctivá..ona ordinovala v mezidobí těch 2 těhotenství..Zašla si vedle k matce pro mou složku,pročítala,ptala se na ledacos…to vydržím…dívá se kolik vážím,chce vidět kotníky…Nemám je nateklé,ale prsty na rukou už delší dobu.😊Jinak mám artrózu,ráno nesevřu pěst-cvakací prostředníčky…..a s kytarou je totální konec..co už..
.zvažuju čaj na odvodnění…hm? co se tu o něm dovím?povídejte prosím..K doktorce nemá cenu chodit..poradím se v lékárně..
Sardullah:
ty oči před sebou vidět večer,tak se posmolím🤭ale druhé videjko za ním,je krásné….🤗
přišlo mi dnes na mejl…kdyby se chtěl někdo kouknout-jen tak,pro zajímavost🙂
nejlepší trpajzlík z Bauha,
tak ty reklamy s ním mám ráda….nejlepší je “ještěrkááá”
písnu to sem….Ráno jsem dostala ve veselém okénku pomyslnou “injekci”v podobě dávky humoru,která mi nastartovala den a probudila ve mě elán do práce..ale co se nám ráno ještě povedlo? asi 4 děvčata na diskusi jsme pily skoro zaranu kafe🥰..to se hned tak nevidí(já takové věci prožívám)🤗Takže-vygruntovala jsem si kuchyň(tedy jednu třetinu pokoje)…ale se vším všudy..přidělala jsem si zásobník na ZZtka (papírové utěrky)ležel naboku už asi měsíc-nebyl čas a chuť🤭..vydesinfikovala linku,dřez,kachličky..sklokeramickou desku..ta jde pouze Jarem-(ty přípečky)..Koupila jsem si jakýsi přípravak,a prd to s tím šlo…konvici,ledničku..teda zatím povrch..a hlavně uklidila ty kraviny z ní nahoře,co se tam hromadily..…Po obědě jsem byla domluvená se spoluležící pacietkou z rehabek,že za ní dojedu na návštěvu do Lošova..bezva babča..zjistila jsem,že mi nesvítí levé přední světlo na Pažoutovi..říkám si-nějak to zvládnu,,Jenže..nazpátek byla mlha jak mlíko od Lošova,přes Svatý kopeček až do Dolan a kus ke Šternberku..Spravují cestu hned od Štbk až skoro k benzince na Bohuňovice…za chvíli mi začla vařit voda v koloně…no,dobře 25 minut čekání..jsem to zdechla..asi nefungoval semafor..doproti jely auta už 2x a z naší strany nic..Navíc prasklý výfuk..zvuk jak u Formule 1..zítra valím so servisu..ještě že jsem nepotkala policajty..s jedním světlem,zrovna nesvítilo levé..a v mlze…Ale zítra mám v plánu další část-něco po něčem🤗Vyhodila jsem už i invalidní vozík..u PC mám tu počítačovou na kolečkách a u stolu stačí obyčejná…Já na něm nejezdila,jen se mi na něm dobře sedělo..ale mám toho tu hodně..
už jsem tam byla…super!! Díky🥰Ostatní písnu do “víčka”..ať to tu neplehním🤭
Zrzavci:Já vám to tady s dovolením bez dovolení rozstřelím něčím pro Bobču. Když tak má ráda ty moje hošíčky Rrrramštajní a jejich Muttru…. tak aby taky poznala Matku v jiné variantě 😀 😀 😀
Bobčo? Myslím, že se budete bavit 😀 😀
https://www.youtube.com/watch?v=v-YzdvmD2aQ&list=RDv-YzdvmD2aQ&start_radio=1
A Zrzavci..klidně rozstřelujte dál-čímkoli..od toho jsem založila tohle vlákno..Já hudbou žiju celý život🤗…člověk si rád poslechne něco neznámého,na co třeba normálně nenarazí…Jen tak dál🎵🙏
se mi taky líbí…pohodovka….🤗
první Apocalypticu jsem slyšela tuhle…Ta vaše taky dobrá..tu neznám…
Eli, to bylo asi na me, s pejsou, ze?
Raduš to bylo spíš na toho mého kokršpaněla..jestli ti to neušlo?🙂
Buggyra:snad můžeš konzultovat po telefonu, no ni?
to v žádném případě..jsem psala,že je nervózní,že si dcera-taky lékařka,už i ordinovala,pořídila dned další mimčo a matka musí ordinovat!!zprávy nečte,ani je nechce..propouštěcí z rehabek jsme měla hodit do schránky…a vlastně jsem si posílala žádosti sama na pojišťovnu zkrz rehabky..a tak…Když jsem k ní nastupovala před 5 lety-(ze známosti),se mně ptala,co beru za léky,s čím vlastně chodím na neurologii…Jednou na mě natolik řvala,že jsem se rozbrečela a se slovy,že s kým to mám teda konzultovat,když jsem sama a nevím…Nadávají na ni všichni…
Zrzavci:Já taky to tak dělám - jen teda s tím rozdílem, že místo Kamelotů Rrrrramštajni 😀 . Je fajn, že je kam zajít a trochu se rozptýlit.
ty taky můžu🤗"matku" mám ráda....je to den ode dne jiné…začnu Nightwischema,Sabatonima…atd..prostě,co se mi líbí-problikávám…a to někdy na plné pecky,když má soused ranní….Tak jdu něco dělat..vypínám-…papa zítra..🥰
Reni-ano..nespavostí netrpím-ani tím ostatním…mohla to být náhoda kolem toho úplňku..jen mě naštvala,že mi to poslala na e-recept,já měla jít za 2 dny na tu krev,chtěla jsem to s ní probrat..a ona mě objednala až za 3 týdny…
ano,taková odpověď by stačila…🙂