lesnizinka:Ježíš děkuju😘…a víš, že to neslavím😜
vím,ale od rána ti chci popřát smskou-a zapomínala..Až večer jsem si to uvědomila..a vím,jak by ses vylekala večer,kdyby ti cinkl telefon,tak jsem to dala sem😊…Mě se náhodou to jméno líbí🥰..
lesnizinka:Ježíš děkuju😘…a víš, že to neslavím😜
vím,ale od rána ti chci popřát smskou-a zapomínala..Až večer jsem si to uvědomila..a vím,jak by ses vylekala večer,kdyby ti cinkl telefon,tak jsem to dala sem😊…Mě se náhodou to jméno líbí🥰..
Raduš,všechno nejlepší k svátku💐🌺🌼
já slyšela o tom “nabarveném ptáčeti”,a cíleně se nedívala..O tom druhém nevím,ale vyhýbám se nějakým citovým..Já neviděla ani “Gumpa”..
tak to jsem ještě neslyšela,takhle kašlat pesana…Tak ať dobře pochodíte..👍🙏
Já se nedívala..viděla jsem jen kousek-jak začly autentické záběry z té doby,jsem to přepla..Mě dělají zle všeobecně válečné(autentické) snímky..A nemusí se tam zrovna střílet..Jak si prd pamatuju,tak tu dobu přímo ano.. tanky,co jely kolem našeho,a otec nás budil “bude okupace,vstávejte..bude měna,pojedem nakupovat”..Mama byla tehdy rok na psychině..mě bylo 12.starala jsem se o domácnost…Já se bála,že bude válka,otec bojoval za války se Svobodou u Dukly,Sokolova…Kolovaly příběhy,jak osobák se dostal mezi tanky při předjíždění a tanky ho sešrotovaly..A pak ta střelba v Praze…Bylo to v rádiu dost dramatické-otec to sledoval…U nás nápisy na zdech “Moskva 2000km” a šipka a ještě jiné..Báli jsme se s bráchou…
U nás konečně zas sluníčko…+0,6 stupňů…Já dnes konečně trochu pčikala,následně smrkala !!!,v uchu lupalo-momentálně trochu slyším(už tam nešumí.).V pondělí budu volat hned ráno na to ušní(prý jestli nebudu muset mít doporučenku-to zas bude!!se mi vůbec za to mou PL nechce)…Nahouby do toho vlezly ty svátky a dovolené……jinak se mi vrátil kašel..Bolesti zad už 3.den..a to asi psychosomatika,protože…protože😕jedno k druhému..(trápím se trápím,a je to snad tím-nevím,jak je to dál)..12.1.jdu na předoperační a nejsem vůbec dobrá😟…Ještěže mám Jaruš,se kterou kecáme každé ráno..V 8 hod.,jak podle budíku😊…Ale jsem měla i pěknou krizi mezi svátkama…Do toho poslední týden na technickou..Vnuk mi slíbil..A nechává to na poslední chvíli..Mám to do 10.1.Zajela bych si sama,zatím jsem vždy procházela,ale už mám obavy,že po tolika letech neprojdu,a kde budu shánět opraváře?Mám Pažouta už skoro 14 let,a byl 4 roky starý..On má známého,který by to i hned opravil..Tak jsem to nechala na něm…
tak jsem se vykecala..hezký víkend všem🌼
No Niki…nádhera..Moc ti to přeju,to cestování…uvidíš kus světa a zážitky ti nikdo neveme🙂🙂Je fajn,že máš takovou bezva kámošku..Věřím,že hledáš už další výlet,žejo?🤭
dnes do rána nasněžilo asi 5 cm..ale je 3,5 stupňů,hned to taje…Ohňostroje už od 10 bouchaly..o půlnoci jak na Václaváku..Jaksi bylo světlo venku,jsem ráno čučla na kalendář,a on bude v sobotu úplněk🤭
Jinak jsem se dobře nasmála včera u telky(nedělá mi tu problém se řehtat nahlas-nikdo mě nebrzdí)🤭..dívala jsem se na “Výbornou SHOW” ,"všechnopárty"a “inkognito”..ráno na “do roka a do dna” s Janou Paulovou a Pavlem Zedníčkem-ve sklípku chodili od jedné party herců ke druhé…vyprávěli vtipy…Chystám se na "stardance"odpolko…teď tam mám Dalskabáty hříšná ves…
Tak ještě jednou přeju všem pohodu v celém novém roce 2026❤️
úžasné….ty kilometry závidím🙂🙂..a tu fotku na lavičce mám na té ploše…Jsou krásní,a poslušní…
Kačko..video … chtělo by to asi stát blíž…Nemusíte tam být vidět celé,hm? By vás pak ani nerušily ty traktory….Nebo fakt ta sluchátka s mikrofonem…Jen můj názor..
já sjela dolů na psaní…a v ten moment zapoměla,kolik jich je..jsem to ale sklerotik🤭🙄
ale je moc hezká..já neviděla klip,jen jsem stahovala písničky na tu mp3…
ahááá..já až teď pochopila,že je jich 5 !!!já si myslela,že 3…a ony jsou 2 vpředu kolmo k těm 3 zadním…jsem to ale trdlo🤭
Varaxi:Jako že je to blbě vyfocené a nemůžete to přečíst?
nené,není to blbě vyfocené..jen nepřečtu ten text..mám to rozmazané…a asi tomu principu nerozumím…ale to vůbec neva…
Niki,běž zavčasu…dá ti prášky..nechtěj zažít zánět někde venku….je to hooodně nepříjemné…věř starším dámám🤗
nene…jenom pokračujte…já třeba nepřečetla to poslední,v pondělí v 18.08…mě to zajímá….následující mladá generace má právo se dovědět různé novinky,které bysme(bychom)před nini neměli schovávat…ni?hm?
ale jinak vypadají velice dobře……
no,ty vánočky mě zaujaly….takový jakoby chaos….nepochopila jsem to pletení….
jsi blázen….napřed zdaví,pak zábava….hm? je to aspoň lepší???
jojojo..na tu jsem zapoměla..ta je boží🤗🙏dík….