Aktuálně: 2 296 inzerátů289 445 diskuzních příspěvků20 879 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 19.01.2026, 17:46:45 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi jsi hrdinka nevím, jestli bych ten magnet dala🙄a už vůbec, jestli dobrovolně😏Tak držím palec👍

Raduš,to nic není…na uších máš sluchátka…akorát se nesmíš těch asi 15 minut pohnout.jen to kolem tebe bouchá  vrčí…a posunuje se to v tunelu..dneska mě to pěkně hřálo…Zítra jedu s výsledkama na to Aro opět do Olmika a neurochirurgii a tam se dovím přesný datum…

Bobca
Bobca 19.01.2026, 08:13:41 xxx.xxx.20.192

Jedu za chvíli na tu rezonanci..u nás -7,8…večer o půl 7 jsem se šla projít se sklem do podzemního kontejneru na náměstí..Nikde ani živáčka!!nefoukalo,bylo sucho-teda chodníky mezi sněhem přes plac..ticho…i v ulici..Bylo to divné..

Raduš,asi jsem zasklila,co měl Tom..četla jsem,že vaříte,chystáte…

Bobca
Bobca 18.01.2026, 10:14:25 xxx.xxx.20.192

Niki..ta Čikitka je nádherná🤗Samozřejmě i Pučmeloun a Nikouš….Ale takové zbarvení se jen tak nevidí…U nás od rána sluníčko,teď -2 stupně…

Bobca
Bobca 16.01.2026, 11:03:01 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi, jak ti vlastně dopadly ty ,,příjmačky"😉do nemocnice, výsledky asi ještě nemáš, že? Kdy budeš vědět?

čekala jsem dnes na výsledky “kultivace”(nevím,jestli je to správně)moči..Dopadly dobře..V pondělí jedu na MR do Olmika,a v úterý už na ARO,tam se dovím víc a přeběhnu na neurochirurgii,a tam se doufám dovím už pevný termín nástupu..V pondělí jsem byla na předoperačním..Sestra mi dělala EKG,a vedle-přes sesternu se mě ptala doktorka až z ordinace ,kdy jsem byla na rentgenu(naštěstí v prosinci-něco se nezdálo té druhé dr,jak jsem byla s tím kašlem)..pak přišla,na cosi se zeptala,odběhla(už mi začlo být zima)tak mě sestra vysvobodila z hadiček…..v sesterně jsme řešily pak nastojáka,že mám v úterý jít na krev,vzít sebou moč-dala mi 1 zkumavku,(v laboratoři po mně chtěly 2-to mi neřekla,tak že si teda odlijí)..Ani mě neposlechla,nepodívala se do krku..a v běhu jsem jí stačila říct,že znova kašlu..A poprosila jsem jí o žádanku na “následnou péči” na tu LDN,co mám domluvenou..Málem jsme se pohádaly,že to ona nedělá…Něco málo napsala na “výmněnný list”(nemá být náhodou “výměnný list”?)..Takže jsem nestihla ani vytáhnout papírek na léky…Tak jsem ráno v úterý napsala smsku…a poprosila ještě o ten Erdomed..Až ve ČTVRTEK !! odpoledne mi přišly smsky..Jsem si ten Erdomed koupila sama,ale je slabší,v sypacích sáčcích..Tady v ulici jsou chodníky celkem dobré,lékárna není daleko…Jinak dobrodružství při cestě do laboratoře na polikliniku..Chumelilo,neodhrnuto v areálu nebylo skoro kde zaparkovat..A na zpáteční ceste namrzala “krupice”na přední sklo..zastavila jsem,oškrábala,sedla,pustila stěrače..a znovu..Tak jsem jela a čučela škvírkou nad stěračema..Zaparkovala jsem naštěstí u Hrušky,což je dobře.Ale nezamkla jsem auto..už zamrzl zámek..Tak jsem hledala v Hrušce,co bych tak..No,neměli..Slyšel mě jeden pám a povídá “nahřejte si klíček”!!no hurá..že mě to nenapadlo,,Tak jsem si koupila zapalovač..A cesta domů po té ledovce byla taky dobrá..na hlavní byla vrstva rozježděného sněhu.. Dnes jsou 4 stupně,tak pro ten zbytek léků si dojdu snad vpohodě…Lékárna má do 4,a včera jsem to nestihla už.

Bobca
Bobca 15.01.2026, 08:44:29 xxx.xxx.20.192

ale vždyť to je už dost dloho,co jsem tady…takže kliknu,že to nechci dostávat

Bobca
Bobca 15.01.2026, 08:41:56 xxx.xxx.20.192

Je vidět,že se vyspal do růžova a dobré nálady…🤗už ho mám na ploše🥰

Obrázek
Bobca
Bobca 15.01.2026, 08:06:27 xxx.xxx.20.192

Kopíruju….Přitom jsem nikdy nereagovala..ty v hromadné jsem už vymazala…

iFauna Dobrý den, do diskuse "Už vám někdy vběhla kočka pod auto?" na www.ifauna.cz byla přidána tato reakce: Vložil: Rba Nadpis: Už vám někdy vběhla kočka pod auto? Link na celou diskusi: https://www.ifauna.cz/kocky/diskuse/detail/1590090/uz-vam-nekdy-vbehla-kocka-pod-auto?a=4056968#a4056968 (Pokud nechcete dostávat reakce z tohoto tématu, klikněte na následující odkaz. V případě, že nechcete odebírat e-maily z celé diskuse, můžete si zasílání vypnout ve Vašem chovatelském profilu, který najdete v sekci Moje iFAUNA.) iFauna

Bobca
Bobca 14.01.2026, 17:51:23 xxx.xxx.20.192

Už 2x jsem měla připomínku z iFauny na “hromadných” a dnes už i na “doručených”….Vy taky??

Bobca
Bobca 14.01.2026, 17:38:49 xxx.xxx.20.192

jojo.Spolu….Jen teda si nepamatuju,že by se o tom psalo,že se jednalo o 10 letého…Spíš asi,že je na úrovni 10letého dítěte…Dobře to Kozub zahrál..Psali o tom,že dosti právě i ta Žilková se na to připravovala někde v ústavu….

Bobca
Bobca 14.01.2026, 17:01:03 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Musím si ten film pustit. Ale bojím se…

Pak je ještě film,nevím jak se jmenuje..hraje v něm Žilková matku a Kozub už dospělého syna-autistu…To stojí za to taky vidět….

Bobca
Bobca 14.01.2026, 09:28:41 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 14.01.2026, 08:07:53

Děkuji Dafi…Já o tom vlastně nikdy neslyšela,tak jsem to brala přesně,jak jsi popsala..že to pesana bolí…

Bobca
Bobca 13.01.2026, 14:35:00 xxx.xxx.20.192

Já zažila řvoucího asi 2leťáka,ležícího mezi regály..kopal nohama,mlátil rukama..Matka šla v klidu kolem regálu a nakupovala..Ne tak postarší paní a babičky…že “proč to dítě neutišíte?”..Já osobně bych ho zvedla, naplácala mu přes plínky a šli bysme dál..Nevím,jak to začalo,už TO probíhalo,když jsem přišla…Prostě matka nepolevila..na to musí být taky odvaha a pevné nervy..ty reakce okolí musíte očekávat..švagrová v 70tkách musela malému synovi koupit další tenisky,i když asi 2 dny ty samé kupovali tamtéž(jak vyváděl)

Bobca
Bobca 13.01.2026, 14:00:18 xxx.xxx.20.192

ano,byl to slovní obrat…že to máme nalajnované..jako…já se nezabývám ani sama sebou,nechtíc tak někým cizím…je mi úplně jedno,jestli umřu,a kdy…chtěla jsem to ukončit už tolikrát…jo,loni ještě jsem byla celkem plná elánu…ale od září 2024,a hlavně března 2025,jak mě to chytlo..a na všechno byla sama😟Naštěstí mám Jaruš..ta mě drží při životě po telefonu..a Zdenku,,A tady Vás všechny mám taky ráda-ráda sem chodím..Už vidím Raduš,jak by divočila a sháněla se po mě..Vyhlásila by pátrání..😇Doufám,že od jara to bude už lepší…Asi by to chtělo i změnu..někam se odstěhovat…našla jsem si “kámošku” tady v tom sportbaru,2x týdně jsem za ní zašla na čaj,nebo pivko…ale blbě to dopadlo…Od vánoc jsem tam nebyla..ale ta samota je strašná..A hlavně nechodím nikam zkrz nakažení se..Stejně ještě kašlu jak tuberák…Vlastně od 6.12. se to táhne  

Bobca
Bobca 12.01.2026, 17:11:09 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi, jak jsi dopadla, dojelas v poho?

jojo…Naštěstí nebyla ledovka…zítra jdu na krev a moč…v pondělí MR a úterý ARO…

Bobca
Bobca 12.01.2026, 17:08:39 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Taky si říkám, ale úplně mi to nejde🙄 Já jsem prostě takové pako, že se cítím provinile, že mám, že jsem zdravá(zatím) a ostatní by si to zasloužili taky a ne tak hnusné věci, co se jim dějí😔(jako vím, že lidi jsou svině nepřející a mohla bych si říct: dobře jim tak…ale já to prostě neumím🙄)

to nemyslíš vážně!!🤔Jako politiku,a stav u nás..to beru,ale trápit se nad cizíma lidma?Jako….nemůžeš spasit svět…neříkám,že říct si “dobře jim tak”-to zrovna né..proč?…prostě to přejít….Každý máme tu svíčku nahoře jinak velkou….😟a život nalajnovaný různě….

Bobca
Bobca 12.01.2026, 09:15:11 xxx.xxx.20.192

Jo,a u nás -12 v 7 hodin,v 8 už -14..teď -11,5..Mám jet na 11 na předoperační,tak doufám,že dojdu k autu,že už nebude ledovka..

Bobca
Bobca 12.01.2026, 08:54:15 xxx.xxx.20.192

to já nevím,nemůžu mluvit za Raduš,ale myslím si to….🥰

Bobca
Bobca 12.01.2026, 08:40:33 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Tak to nepochybně a jistě bych ho velice ocenila, kdybych ho viděla. Ale prostě nechci. Teď mi vážně stačí to, co se děje kolem a mám po náladě a zlepšení v nedohednu🙄

Raduš,ty myslíš politiku? se na to nedívej😇…Vy to asi sledujete s Tomem,že? já opravdu nesleduju nic…Samozřejmě,titulky na “novinkách.cz”vidím,ale zprávy přepínám..Mám co dělat sama se sebou,ohledně soukromých věcí,tak se nezabývám politikou..Byla tu chvíli švagruše,začala se rozčilovat nad nějakýma politickýma věcma,.já měla co dělat,jak jí vysvětlit,že to stejně neovlivníme,akorát si kazí náladu..a rozčiluje se..

Bobca
Bobca 12.01.2026, 07:51:14 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

iVysílání je zdarma. Píšeme o filmu Wind River.

děkuji..🙂🙂musím na to mrknout,jestli to moje televize umí..já mám Magentu,"setobox",když chci internet,přetáhnu si ho myší z PC na obrazovku..

Bobca
Bobca 12.01.2026, 07:47:53 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 11.01.2026, 21:56:33

krásné fotky👍..Jsem se chtěla zeptat...To tomu Framíkovi nevadí ta afina přes oči??