Já beru Omeprazol dost často a na spaní nebo nespaní to fakt nemá vůbec vliv.
jsem si vzpoměla….nemůžu říct,že by to bylo tím,ale já spávám 8-9 hodin nonstop….jo,byl i úplněk…Spíš jsem naštvaná dalším práškem,když je beru už moře dlouho,a bych mohla prý mít vředy,tak mi ho napsala-půl hodiny před jídlem…chtěla jsaem to s ní konzultovat,a ona mě objednala až za 3 týdny-na píchanec do prstu(DIA)
jo, ten je luxusní 😀 😀 jehehééééé. Bobčo - jsem moc ráda, že se vrátil elán, vím, že máte velký trápení, tak jen v tichosti držím palce, ať je líp.
děkuji…já sem chodím každé ráno počíst si kdeco z těch diskusí,kam chodím..(víčko,venčení a veselé+ hudební)..pouštím s i k tomu většinou Kameloty..a nechám běžet nabídku..Nedvědy,Wabiho,Marien..atd....dnes jsem dala na hudební Vojtu Nedvěda-krásná písnička…A když tu někdo dá něco pěkného…ano,dneska mi tu spravily děvčata náladu…i s tím kafíčkem…jak společně pijem kafe❤️🌼🤗
teda…teď jsem zmatená,jak lesní včela🤔.zajímal mě prvotní dotaz,tak jsem se chtěla něco dovědět…Sem tam si koupím med od včelaře v Kamenné..Mám ráda pastovaný..používám ho,když mě honí mlsná,tak si naberu na lžíci a užívám si slakého zdravého mlsání..Nekupuju si sladkosti….skladuju ho v kredenci…Až dojde,koupím si nový…Je chuťově moc dobrý..
Takže ty vědecké studie,co jste tu pánové předvedli mi vlastně akorát tak zamotaly hlavu,co to vlastně jím…(jaký druh)🤔Na sklenici to napsané není..a v tom Egyptě to asi taky nebylo na sklenici-datum spotřeby..?🤭
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 12.11.2025, 09:21:22
jdu si na něj postavit..vylezla jsem ze sprchy(teprve🤭)..a jdu si to ještě jednou prohlídnout..Zrzavci-pravda…jsou bombový všechny-do toho ten paralyzér😄…to mám hned po ránu bezva den..i elán do práce se mi vrátil..mám naběhnuto na úklid..Ve FM svítí slunko,jsem Zdence poručila,ať mi ho pošle…a už mi nebude nic chybět ke spokojenosti..tady ještě mlha a 6 stupńů…
Hezký den přeji, východ se dnes opět poved (hora Smrk vlevo), tak ať se povede i celý den. U mě nehrozí, u mne trvá “prokletí vyhozené koňarky z pozemku” 😁 , tak se ne úplně daří, ale třeba bude pohoda, jak u koní na pastvině 🤞a stavba se zase trochu hne. Ať se vám daří.
Káťa
ahoj Káťo…krásný východ slunce☀️…běž do “veselého okénka”..přečti si poslední příspěvek….třeba tě aspoň rozesměje a bude líp,hm?
Odpověď na příspěvek uživatele neprihlasena Buggyra z 12.11.2025, 06:26:47
ještěže bydlím sama a soused šel o půl 6 do práce🤭takže barák prázdný…řehtám se tu jak kobyla,tečou mně slzy z očí..uf😄..tak takový začátek dne by to chtělo častěji👍😊mám bujnou představivost a vidím toho chudáka jak se mu to přihodilo..😂
Dájo,dík za optání…je to dobré..motání se nějak zastavilo…;jen malinko někdy..nesleduju to až tak..🤗Hůř mi dělá Omeprazol..předepsala mi ho od minulého pondělka,že abych neměla vředy,když beru tolik léků..NAJEDNOU!!..týden se budím v noci,melu sebou..nevím,jestli je to od toho,ale jsem se na to včera vyprdla a spala jsem jak mimino celou noc..žaludek mě nebolí…já bych chtěla umínit léky a ona mi přidá…
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 10.11.2025, 10:39:42
Mě kdysi ve Štěpánově vběhl z bezprostřední blízkosi pod kola krásný zlatý kokršpaněl..jsem na to dupla,a zkameněla jsem…slyšela jsem jen bouchání pod autem..ve zpětném zrcátku jsem uviděla,jak se pes otřepal a běžel pryč..já vylezla,pes byl pryč..obrečela jsem to..doufám,že přežil…Sražené kočky kolem silnice mi dělají vyloženě zle….Zatím jsem neměla podobnou příhodu😟..dej zprávu,co Mandy…
ahoj Niki😊..a ty máš určitě vyfocené svítící hrobečky tvých kocourků…dej fotečku,hm?…Tuhle jsem se hrabala ve fotkách…narazila jsem na Edíka-krasavce…Mám složku,kde mám fotky všech zvířátek tady z diskusí,kam chodím, v chovu zvířat…Občas je projíždím a kochám se….🐕🐈🐐🐴..morče tam není🤭
ribstol je náhodou dobrá věc..já na něm ráda cvičila..jen v 7 třídě jsem skákala jak opice,z jednoho na druhý,nahoru,dolů..až jsem spadla na hlavu na roh “kozy”..mám tam 5 stehů..Měla jsem dlouhé vlasy,a jak to dorůstalo,tak jsem měla na šošolce trs postavených vlasů..Tak mi tam vždycky na výpravách ve skautě zapichovali péra…copy a nahoře slepičí péro..Inčučuna hadra..🙂