Rapotacko, a to jste kde? Já myslela, že jste taky ubytovana někde, že sháníte odvoz.. Radus, to neni o rychlosti, neser Blaženo,bych tě chtěla vidět 😇 ona mě tam poslala, ale neřekla mi detaily,že ty upony se nezlepší pohybem, spíš naopak… jeden den dobrý a druhý den vprd..i..každé ráno to chci vzdát, jak mi je.. Jdu, musím spáchat hygienu, bo musim na snidani, jinak bych ležela dal…
Moc děkuji za podporu , to posunovani nohou na zemi nemůžu, dělala jsem to vleže, nesmim.. A Rapotacce bych doporučovala necvicit sama od sebe nic, co ji nedovolí terapeut.. Já jeden den že na rotopedu dám 5 minut, měla jsem dovoleno, celkem to slo, na druhý den 10,a jsem si to tak hrozně rozhasila… Myslela jsem že se to právě rozcviči, ale opak je pravdou.. Nechat to prostě na té terapeutce, co člověk může.. Ona to vidí v papírech co tam mam, a řekla mi rovnou, že berle neodlozim, až po operaci, a ty bolesti jsou od tech kanálků, a toho, co tam mám pokazene, ty upony budou prostě bolet, že ty se nerozcvici.. Můžu jezdit tady na tom slapadle v jidelne, co se sedí na židli a takové malé slapatko pred sebou..a tak obden chvilku Na tom sedle jsem si podráždila tu kostrč a ty kostky. Jsem prostě blbá.. To se může az po operaci rozcvicovat.. Očekávala jsem asi víc.. Ze se mi uleví.. Zatím je to spíš horší.. Hodně chození, překonáváni bolesti. A dojít se tam musí.. Sinu se do jidelny jak mrzak. Uklidňuje mě, že tak chodí skoro všichni.. Samá babička a dědeček.. Jidelna asi pro 100 lidí. Dnes byla omáčka s knedlíkem a pleckem.. Holky, takovou jsem ještě nejedla, fakt…. I polivky… Vaří tu úžasně, všechno, pecivo čerstvé, pomazánky pestré.. Píšu to asi 2 hodiny, jsem na palici…úplně tu šílim. Prostě asi je po něm, i to se prý může stát..
Už jsem vymazala další věci, zítra snad bude aitak. Nedá se vůbec psát, nevím proč to pořád naskakuje.. Bolesti stejné lepší to nebude.. Ve vykrmne cim dal vic jídla.. Papa a dobrou noc.
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 02.09.2025, 06:49:54
Poptám se dík,dnes jsem šlapala 10 minut na rotopedu a jsem v zadeli s tema uponama.. Já myslela, že se to jako rozcviči, ale to prý nemá nic spolecneho, naopak, to mi bolí od té páteře.. Takže půjdu na ten, kde se sedí na židli, abych si netlačila tu kostrč na tom sedle
Když se něco jmenuje Ultracod je jasné, že je v tom kodein. Pokud vím, od kodeinu jsi utekla kvůli tomu nevyměšování. Měla jsi to říct doktorce, když byla ochotná ti něco napsat, tak upozornit, že s kodeinem ale ne. Že holky, nepletu to? Není tam od nějakých uklízeček, nebo tak něco, nějaká mladá holka? Mladí noťasu většinou rozumí víc jak my, ať se ti na to mrkne.
Radus, já jí to řekla o těch problémech, nemůžu vědět, že je v tom codein, jim jabka, sušené svestky, rajčata mi vozí Evka gutalax nechci, aby mi nezačal pak někde na procedure, a je fakt, že jsem zapomela 2 dny večer tu kostku z fiku a datli, to mi trošku pomahalo. Řeknu si o lactulozu, tu jsem zapomela doma. Na ten tablet nevim… MladiMladí spíš holduji telefonum, zavolam synovcovi, jestli nevi…
Ještě dodám, že lépe je co po psychické stránce, je tu spousta známých, Evka za mnou chodí každý den, uklízí o 2 patra výš. A nutí mě to vstát a jít vlastně jak na jidla, tak na procedury.. Tabulka mi vyskočila 10 krát 😈
Takže to máme pochopit, že je to lepší?😉Nebolí tě to tak moc, nestřílí do těch noh, chodíš celkem?
Lepši ani ne, jen jsem byla zvyklá na vozík, a tady musím chodit všude pěšky, takže bolesti si uziju dost. Dali mi cosi nového místo Panadolu, konečně jsem si objednala doktorku po skoro týdnu.. Ultracod. A domluvila si s ní ten pobyt po operaci tady na LDNce a zůstanu tady pak i na rehabky. Ten tablet blbne čím dál víc.. Vymazala jsem všechno, koš jsem nenašla.. Co pár vteřin to naskakuje, psát sem je hrozné.. Papa
Já dnes konzultovala s fyzio, že nemám tlačit na pilu, nepretezovat se, bo bolesti jsou stejně stejné, jen aby nejak nestrilelo do noh. ..po pokoji chodím bez berli, ale dál nejak ne. Šlapu na kole zatím 5 minut, přes víkend je tady v jídelně takové šlapadlo, sedí se u toho na židli, ujela jsem za 5 min 2 km🤭dnes na rotopedu jen 1 a pul..je to jiné. Vana mě úplně rozpálila, pak v zabalu jsem byla jak myš.zitra mi slibila chladnější.. No a dom jsem šla uvolněná, jen si tak lehnout.. No a musím 100 kroků do jidelny a zpatky.. Ale už jsem se uvolnila z oblečení a budu odpocivat..
Ano, vyřešit problém.. Ten teď potrebuju vyřešit já, pořád mi naskakuje tabulka úložiště je téměř plné, potřeba odstranit soubory… Ale co snad minutu.. Už jsem vymazala kdeco, na kartě mam spoustu mista, a ne a ne to zmizet.. Máte někdo radu?
A do té jidelny je to 100 kroků. Takže 600 jen jidelna.. A to je ještě ve 2 hodiny svacinka.. Vánočka s bílou kávou.. Byla jsem jen jednou.. To bych se uz fakt neunesla.. Po neděli změřím ostatní.
Tak jsem vám nafotila park.. A to jsem byla jen pred barákem. Je ještě dovnitř kus. Jak je ta socha,tam sedavam, luštim krizovky, nebo kecám s Jarus.. A za ni to prvni okno v přízemí mám pokoj. Teraska je po celé delce těch 4 pokojů, a jsou tam sušáky.. A ta venku je v každém patře, jsou tam stolky, dnes je tam nahoře rachot.. Dá se sedět venku. Já jsem byla už ušla, tak jsem supla do dupacek a cucim na telku.. Na veceri byla bilkova pomazanka a celozrny chleba..
A co ty, už pozoruješ nějakou úlevu? Když nic jiného, tak takové rozmazlování dělá dobře na duši, ne?
Jaja, je tu fajn. Nesmím chodit v předklonu, takže překonávám bolest a snažím se rovně, jako jen po pokoji, na záchod. Bolesti pod zadeli jsou dosti velké. Hodně chodím, ráno je to hodně bolavé, ale pak možná zabere i ten Panadol.. Odpol chodim po večeři ven.. Dneska cvičení dopol..zitra volno. Chystám se spočítat kroky do té centrální jidelny.. Tam chodim 3 krat za den, no a pak. na procedury, ty jsou taky rozsázene po budově..
By mě zajímalo, v čem byl rozpuštěný. Toluen nebo chloroform to asi nebyl.😉
Parafín s levandulovým olejem a ještě s čímsi. Jsem se dnes ptala a polovinu toho zapomněla..že to byla antirevmaticka koupel.. Dnes jsem ležela v eukalyptove, bylo to zelené a že i na dýchací cesty dobré.. A teď jdu číst dál 🙂
Já už bydlím 5 let v 6.pronajmu, od roku 2009..vždy jedna místnost.. Doufám, že je to posledni stěhování. Já si to vždy natolik zutulnim, že se mi vsude bydlí dobře ..já si i doma co 2 roky sibovala nabytkem, změna je život.. Ale už se mi jaksi nechce stěhovat.. Sice přízemní byt bych brala, ale zatim stíhám..