Aktuálně: 2 334 inzerátů269 619 diskuzních příspěvků19 339 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 27.10.2025, 10:42:48 xxx.xxx.20.192

Pěkná..už tam nevidím dlouhovlasého mlaďocha ..myslím Adama?..

pořád jsem přemýšlela,odkud tu melodii znám..Jsem ji kdysi hrávala

Bobca
Bobca 26.10.2025, 10:52:50 xxx.xxx.20.192

Já vidím stádo koní,spokojeně se pasoucích,a běhajících po výběhu…Jsem laik,takže nehodnotím,jestli některému něco je..pro mě je kůň ušlechtilé zvíře,ze kterého mám respekt..

Takže Coudas-za mě-buď svá,užívej si života,do ničeho se nenuť…měj se fajn👌🙏🌺pa B.

Bobca
Bobca 25.10.2025, 16:50:16 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 25.10.2025, 16:41:58

Boží fotky🤗Byla jsem tam kdysi před 50 lety…. ty skály🙏…..spávali jsme na vandrech pod širákem na vyhřátých skalních rovinkách,v důlkách..hm..🤗

Bobca
Bobca 25.10.2025, 12:53:16 xxx.xxx.20.192

to já bych tu kameru někdy taky potřebovala..mám tu “poltrgaista”..klepe mi na dveře,lupe ani nevím čím-praská v televizi..v koupelně shazuje sprchovou hadici..a odlepuje přísavky od poliček..zamykám se,ale jakoby někdo chytal za kliku.. Není to denně,ale dost často..😎

Bobca
Bobca 25.10.2025, 12:03:59 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Bobčo vyslala jsi “jasné signáli” jo😁 To je od Tebe hezké, ale k ničemu 🙂, ale věř, že na Tebe také vzpomínám. Nejsou to bohužel staré věci, viz reakce komety. Víc nebudu 😉 Kdysi jeden na jedné diskuzi napsal “člověk, který si bere věci osobně na internetu nemá co dělat”. A to je můj případ 🙂 Neboj, mám se dobře. Makám, jsme všichni naštěstí zdraví, daří se, nedaří se, normální životní houpačka. Mail na mě máš 😉 tam jsem kdykoliv k dispozici🙂 Tobě osobně moc přeju, ať Tě to zdravíčko přestane zlobit  a držím palce🤞

děkuji Coudas🌻..U tebe je blbé, jak jsi psala,že si hodně věcí vztahuješ na sebe-s tím asi nejde nic dělat…a vo tom to je..asi to nejde jen tak hodit za hlavu..Já mám výhodu,že dost zapomínám..a to doslova..mívám v hlavě úplně prázdno..začíná to být horší a horší..a to mě začíná trápit..psát někomu?nevzpomenu si ani zavolat..To není výmluva,to je realita..prostě proplouvám..Ráno mi volá v 8 jaruš,je doma s kolenem po operaci..Všechno mi dlouho trvá..Nic se mi nechce..Bolesti jsou nějdy horší,někdy lepší..i podle popčasí..Ven chodím s berlema,ale doma bez..nevydržím stát u sporáku,tak sedím na vozíku..Obědy neklaply..Nákupy zvládnu s baťůžkem tady kousek v Hrušce,a větší poprosím dobré lidi,aby mi pomohli..dát do vozíku,do auta a pak do patra vynést..

Coudas,chápu,že nemáš potřebu psát jak my tady o blbostech,ale jen tak,co je u teba nového si rády přečtem…Měj se pěkně a buď vpohodě..

Bobca
Bobca 22.10.2025, 09:45:41 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Bohajeho, co je to za lidi? 🙄 V tomhle bydlet by mě asi kleplo. Asi nechodí do práce, že?

Bohajeho, co je to za lidi?

no naši tmavší spoluobčané..asi 3 rodiny..chlapi chodí-načerno někam..proto když přijdou až navečer,tak začnou teprve na dvoře “pracovat”..ženský jsou zalezlé doma,kynou..a děcka(holky-je jich tam asi 8,2x dvojčata+ 1kluk,asi 9-11letý) jakbysmet

Bobca
Bobca 22.10.2025, 09:27:37 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.10.2025, 11:11:49

Coudas..náhodou jsem včera na tebe vzpoměla,jak se máš,co děláš..a vyslala jsem signál😊a ráno otevřu…a tys ho přijala🙏..Už se oprosti od nějakých starých věcí a piš,co je nového..jak žiješ,co zvířátka..atd..co škola?jinak se měj pěkně a užívej pohody🤗víš,že tady je jen drbárna a nic se tu neřeší…🌼

Bobca
Bobca 22.10.2025, 09:21:53 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 22.10.2025, 01:35:38

Niki-úžasné…i rezavého kocoura jsi tam měla?🐈

Bobca
Bobca 21.10.2025, 08:45:48 xxx.xxx.20.192
Dafi:

tak Sardullah se povinně!!🙂

podívá na tv-dnes tam bylo o pastevcích,3 psi předváděly tanec na pamlsky a s nimi i moderátoři

s tím,že na podzim bude  1, mistrovství republiky pasteveckých a velkých psů v tanci…,

bylo to Dobré ráno na ČT1

ano,dívala jsem se..přišli se tam vyspat🙂byli nádherní,pohodoví…

Bobca
Bobca 21.10.2025, 08:38:58 xxx.xxx.20.192

Raduš,vysvětlím…když jsem se sem nastěhovala,řezalo se dřevo nonstop-po chvilkách(pila je od mého okna asi 10 metrů vzdušnou čarou mírně za rohem)..přišlo mi,že se nařezalo,přiložilo a za půlhodiny se šlo nařezat další,,bez ohledu na denní dobu,vánoce,Silvestr,Nový rok…prostě denně..někdy hodinu,někdy dýl(navečer,když došli chlapi z práce)..hlavně v neděli po obědě..nebrblu,že JÁ si jdu po o lehnout,ale kolmo ke mě je bytovka,tam jsou pracující lidé.někteří dělají i noční..a sousedi jsou v takovém “koridoru”,(kolem dokola jsou domy)a ty zvuky-jakékoli,se odrážejí a “liskají” se..v létě-okna otevřená a jediný kluk,který má všechna možná mechanická vozítka,začne v v neděli v 7 rachotit po kamenném dvoře..nedá se to jen tak popsat..Zkraje jsme s nima bojovaly se sousedkama..já teda slušně poprosila Peťulku,v 9 večer,že jestli by už nemohl zaparkovat plastovou el.čtyřkolku,že bych se už chtěla dívat na televizi..Běžně večer v 8 začínají bouchat do kovu-něco spravují..o půl 10 se jich zeptám,jestli to nechtějí nechat na zítra-oni že ještě chvilku,že to budou mít hotové..neřvu po nich,radši slušně..to turování aut,motorek..smrad až v bytě..

jako,tady nejsme na dědině,jsme v centru města..od majitele mají už zakázané v neděli řezat..jedná se fakt jen o tu cirkulárku a motorovku-denně.My jsme jim říkaly,že kdyby řezali třeba celou sobotu,do zásoby,nikomu by to nevadilo.a né 10x za den zapínat pilu po ¼ hodinách..Oni navozí hromady nějakého dřeva-rámy oken,futra,trámy,desky plné hřebíků..vidím to pod oknem-a tím topí…Oslavy bývaly i do 1 v noci..A bylo to opravdu jak zábava v parku..stáhli to na těch 22-22,15hod

Jo,a už jsem dlouho nepsala,že prádlo visí a visí..👌

Bobca
Bobca 20.10.2025, 16:18:04 xxx.xxx.20.192

nádherné podzimní fotky🤗..sluníčko…Jack s Mirečkem…👌 a u toho stolu “u špulky” je ten hnědý pěkně ospalý…

Bobca
Bobca 20.10.2025, 16:11:24 xxx.xxx.20.192

jojo Dájo..já si jaksi nechci do hlavy pouštět ani ty různé názory..ano,beru to,že každý má právo na svůj názor,nemá cenu se nad tím pozastavovat..ale to je divné,že tě to tam nechce pustit?

Bobca
Bobca 20.10.2025, 11:47:54 xxx.xxx.20.192

jsem se spletla..přes 4100 příspěvků…Já se začla dívat včera na “Ratolesti”,je to dobrý seriál,ale zkrz to včerejší téma,jak učitelka hustí do děcek svůj názor…jsem to přepla..Roubal byl na mě taky dost drsný už zkraje,tak jsem si pustila zpětně  “Šerloka Holmse-jak prosté”…

takže já jsem prostě odpůrce politiky jako takové..nerozumím,nevidím do toho,nevím,co je správné,kdo je správný..komu věřit..atd..

Bobca
Bobca 20.10.2025, 11:42:44 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 20.10.2025, 11:21:37

Raduš,a proč to už nenecháš schované??v noci má být přízemní,přes den sice 20..už bych se s tím asi netahala..u nás nádherně..sice 9(u mě ve stínu)ale na slunku může být víc..tak si otevřu okno dokořán,že si vyvětrám-mívám i brzo ráno,tak 5 minut,i když mrzne….a za 2 minuty začli sousedi odvedle řezaT DŘEVO----UŽ NEDODRŽUJÍ ANI SOBOTU ODPOLKO,JEN V NEDĚLI JE ZATÍM KLID..v SOBOTU NĚCO SLAVILI..JSEM MYSLELA,že je na náměstí koncert..a to oni vedle..světla po celém dvoře…(jsem omylem cvakla "caps Lock)a nepodívala se🤭že to píše velkýma písmenama😊..jsem zavřela..a oni přestali😟mě jebne

Bobca
Bobca 20.10.2025, 11:34:50 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Mně jde. Ale ani tam Dájo nechoďte. 😊

já tam nikdy nebyla,a ani mě to neláká🤭..a to je tam kolem 3000 příspěvků..

Bobca
Bobca 20.10.2025, 09:13:24 xxx.xxx.20.192

u nás dnes ráno o půl 8 byla nula..domeček i střechy kolem byly bílé..A teď je krásně,obloha vymetená,a 3,5 nad nulou..

Raduš-vím o 2 babičkách-shodou náhod od obou Peter,co znám,a ty jsou taky 24.7.🤗

Bobca
Bobca 19.10.2025, 20:07:46 xxx.xxx.20.192

prokousala jsem se 60 příspěvky🙏…ty fotečky nemají chybu👍 !! všechny🤗..ty podzimní barvy listí..všichni pesani..🐕…je to balzám pro duši…

Bobca
Bobca 19.10.2025, 12:06:21 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 17.10.2025, 16:37:48

jako…jak pro koho..můj názor je ten,že ty děti nechápou,že je to-nevím,jak to nazvat-ironie?že to je právě ten opak,jak by se měli chovat….jenže ta pravda je právě jinde…