Aktuálně: 2 686 inzerátů263 280 diskuzních příspěvků19 192 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 19.08.2025, 15:49:06 xxx.xxx.20.192

proti lenivému střevu je důležitý pohyb, jinak se ani ten Puňťa nevytento

.Raduš,to já přece vím,ale chápeš,co tu řešíme?…Už nebudou vedlejší účinky,bude to normálně jak dřív…žiju pořád stejně,akorát teda,že nechodím!!nemůžu chodit tak,abych rozhýbala střeva-šinu se jak šnek po ulici..Na posteli cvičím,co to dá,hýbu nohama..Ale ta příčina byla úplně někde jinde…už žádné D.H.C.!!!a budu vpořádku..Už si na to dám pozor i po té operaci..

Bobca
Bobca 19.08.2025, 15:25:40 xxx.xxx.20.192

jo,a já nelítala,já neměla potřebu vůbec,já seděla minuty,až to začlo kapat,tak jsem musela vytlačovat po kapkách..je to normální?,někdy z toho nebylo nic..Pro ty,co třeba nečetly začátek🥰

Bobca
Bobca 19.08.2025, 15:22:33 xxx.xxx.20.192

Jako-soukromý…ale užitečný pro ostatní🙂..a nejsou nijak sprostý,je to život❤️..Já s tím tématem začla vlastně před pár dny,až jsem potřebovala radu,proč to tak mám…Začlo to po braní těch léků(je to vlastně od května),a stupňovalo se to Od 3.6.DHC 90,,pak mi nasadil 24,7,tu 120tku 2x denně,a to už jsem přestala čurat skoro úplně..proto jsem i nasadila to pití zkrz💩a to nepomáhalo vůbec..,..Doktor mi odpověděl,že to může být tím..Já mu napsala,že neberu teď nic od bolesti,že radši vydržím bolest do toho úterka,hlavně,že se vyprázdním….nepřepíjím se,ale kdybych pila jak dřív,nešla bych za celý den čurat vůbec!!hm?..Je to prostě u mě ten extrém z léků,proto jsem se nalívala-cíleně..ten 2,5 byl strop..Taky ráno 250kafe,pak 200voda na zapití léků,atd atd.ono se to nasbírá,ale teď se vracím do normálního režimu…Děvčata děkuji za rady…

Raduš,když ti to tak spočítám,máš toho taky 2 litry..🤭

Bobca
Bobca 19.08.2025, 09:55:47 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 19.08.2025, 09:42:10

přesně tak👍Ještě že jsou na světě takoví ochotníci,co to dělají,s láskou a bez nároku na odměnu..To musí člověka bavit!!😇

"A už konči Božka,sedíš tu od rána u počálu a nic neudělalas..máš jet za chvíli k doktorovi a máš ještě proletět sprchou!!"🤭Tak jsem si vynadala a letííím papa💛

Bobca
Bobca 19.08.2025, 09:39:41 xxx.xxx.20.192
eva:

Nechápu, jak můžete vypít 2-3 litry, já sotva vypiju 1 a půl….vypít takové množství, tak se ulítám na záchod..😲

Je to pro mě taky nadlidský výkon,ale snažila jsem se proto,abych šla na tu “velkou”..že se prý musí hodně pít..Prdlajs,není to pravda..

a já právě na ten záchod nelítala(kéž by-to až teď ty 2 dny),já to vypotila..a to byl právě ten vedlejší účinek..Už nebudu tolik pít a ten lék nenasadím..Doktor se nevyjadřuje,tak na to kašlu..Ale pro ten nealko Argus si zajedu..

Bobca
Bobca 19.08.2025, 09:33:26 xxx.xxx.20.192

Arrow, však bude lítat přece jako šíp, ne?

Nojo.."Aroua" mám vedle a na toho jsem zapoměla!!je jak border,ale bez ocasu..strašně hodný..nechává se drbat hlavně na břichu,když ho potkám🤭

Bobca
Bobca 19.08.2025, 09:27:40 xxx.xxx.20.192

ale “blázni” v dobrém slova smyslu..Já asi 20 let dělala “na věži” na motokrose ..Můj chlap to pořádal..To ještě jezdil Petr Kovář..místní jezdec-jsem ho znala od mala,když začínal na pincku..Obsluha VIP,občerstvení atd.Prostě starost o hosty..bývaly i 2 dny…Zásobování a všechno jsem si zařizovala sama,sama nanosila nahoru,nádobí..…Prostě něco podobného v bleděmodrém,jak ty..Prostě zapálení do akce a neděláme to pro prachy,ale pro lidi..Hřeje nás pocit,že jsme pro ně něco udělaly…To jsem jen reagovala na těch 10 korun za zákusek..klidně 20 a nemusíš mít špatné svědomí..to,že perníčky máš za 300,to zas udělala ta tvá známá pro dobrou věc,a nechtěla tě nijak "natáhnout..Nebylo to myšleno zle..úplně vidím,jak jsi ve svém živlu..To by dělal málokdo-i pro ta děcka!!👏

A tenisové turnaje pro firmu mojeho chlapa s obsluhou po různých místech..Já tím žila🙏Výrobky-z domácích zabíjaček na stolech..Na dvoře u nás doma nohejbalový turnaj(místo brambor se udělal na zahradě travnatý kurt..(já bývala většinou u sítě)..opékalo se prase..40 lidí na dvoře..

A úrodu máš krásnou-hlavně ty česneky👌

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:52:22 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 19.08.2025, 07:38:06

Sardulah..Já mám asi fakt ty chuťové buňky nějaké…nevím..Já třeba poznám i-né že všechny,ale i pivo podle chuti..a ta voda je otřesná..Vím,ty balené jsem taky nikdy nekupovala,až jsem u švagruše okoštovala tu pramenitou a chutnala mi,tak sem si ji párkrát koupila..ale všechno se asi přejí..Když jsem se tolik nesnažila  a sem tam si dala to pivko,tak jsem ten režim tak nesledovala..(a taky nevypila tolik,co teď..)ale jak jsem od dubna začla s těma lékama,tak holt musím řešit nealko pití..Já si někdy dala deci vína do půllitru a ledovou vodu a popíjela u šití třeba..lepší než sladký sirup..Takže tu “dvojku” jsem měla naředěnou teda dost..a hned byl litr tekutiny..To jsem zase pochytila od příbuzné..Ale to až navečer,né že bych popíjela od rána..

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:41:05 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Tak to pivo, i kdyby nealko, je plné i různých dalších příznivých látek - a také ho můžeš říznout, aby sis tu vodu ovoněla 🙂

no tak to ani náhodou!!říznout pivo-co by z toho vzniklo?🤭

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:39:32 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.08.2025, 07:34:53

jéžíši..ty to vidíš!!!!to musíš počítat i ty vajca,a já nevím,co ještě!!čokoládu na vaření atd atd…tak to jsi teda vydřiduch!!panebože!!!prodělala jsi i spodní gaťky🤭No coment…a příště znovu,a pořádně počítat..Nikdo neví,že máš svoje věci…a tvaroh za 16? tak tos koupila dobře..jako…

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:35:03 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.08.2025, 07:23:13

Přesně tak…a v Olmiku jsem bydlela 12 roků,ale řekla bych,že v Uničově je ještě chlorovanější..a vedle v dědině-byla jsem včera za tou kámoškou..mají čističku a brblají,že tam ten pracovník taky valí toho chloru strašně moc..Teď nasadím zas do úterka tu konvici s filtrem(taky to nemusím,po 2-3 dnech mi to leze krkem)a od úterka valím…Ty minerálky jsem naštěstí fakt neměla často,chtěla jsem jen změnu,ale dám si říct..To je těžké dodržovat pitný režim,když člověku nic moc nechutná..jen to pivisko🤭🤗👍ale to nealko si jestě koupím..

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:28:23 xxx.xxx.20.192

Ještě doladit jméno na A pro malýho prince

Argus,Athos,Arčí,Arní,Andy,Aron…píšu foneticky..To jen tak..Že majitele těchhle psích jmen jsem znala osobně🤭

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:22:14 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Kupovala jsem si “domácí Míša řez” onehdá v místní cukrárně a stál jeden štráfek myslím takových 40 korun, já prodávám na stánku jednu “porci” (dle uvážení obsluhy) za desetikorunu, tak celkem chápu, že si to kupovali i na doma 😂

Za 10korun domácí Míša řezy??Buggyro,to nemáš ani na materiál..Když už,tak si propočítej kolik stál materiál na ten plech a vyděl to počtem,ale nazapomínej na elektriku a lidskou práci..Vím,děláš to ráda..akce musela být fakt super,ale právě na takových akcích lidi pustí korunu..Nepředražovala bych,ale aspoň 20-25 korun..nevím,jak byly teda velké..Ale lidi dají i těch 40 v cukrárně…A tam se platí všechno-od obsluhy po uklízečku..Dělala jsem vedoucí cukrárny 2 roky v 90tkách,a měla jsem švagrovky .domácí vyhláčené cukrářky..Z domu prodávaly třeba trubičku za 2,80 ,ale tam se muselo právě připočítat to všechno kolem..A že to byly ZÁKUSKY🤗..poctivé…Popřemýšlej..Vždycky si musíš-i k těm houskám třeba připočítat k materiálu práci..

Bobca
Bobca 19.08.2025, 07:08:07 xxx.xxx.20.192

ano..Já napsala,co momentálně piju..Já v rámci i šetření,si dám ⅓,nebo půlku půlllitru té minerálky,a doliju vodou.ASby to mělo jinou chuť,jak jen voda..ale je fakt,že asi půlku té flašky za den jsem teď,co to mám od pátku stáhla!🤔.šumivé Céčko si dávám do normální vody(1 za den)..Já obecně nesmím perlivou vodu,takže i ta gemerka,právě mi donesli balík jemně perlivé,není na pořád..nechávám ji otevřenou,a hodně ředím..Snažím se za ten den vypít aspoň minimálně 3 ty půllitry,lépe 4,ale to pocení je pak navíc šílené..si nedokáže nikdo představit..Ven,když musím,si pod podprdu zas musím dát plínku,jinak ty “čáchy” mám po celém břiše-přes den doma měním pořád trika..i oblečení si musím brát na ven,aby to na něm nebylo vidět,nějaké světlé...Brávala jsem si dřív hodně pramenitou vodu z Tesca,nebo z Lidlu..a chtěla jsem to trochu obměnit..Takže Buggyro-dík za upozornění..teď zrovna úplně vynechám pro jistotu🙏

Jinak,jak jsem avízovala,neberu to svinstvo..Na malou chodím normálně a to i v noci!!-hurá🤗Na velkou zatím každý den..Včera večer jsem si vzala pro jistotu Novalgin,že by ta bolest byla menší..není to pravda..naopak,bylo mi zle,vzala jsem si ho vlastně už nalačno.a bolesti mám blbé-v kříži hlavně a pod zadelí a střílí do noh..asi jsem i dost chodila.(no a hlavně seděla dlouho na tvrdé lavici na té akci-sice s podprdelníkem)V sanatoriu budu mít čaj..sice ten jiejich nemocniční,ale budu to mít vyřešené..a taky pravidelné jídlo..odbývám se,likviduju co mám doma,aby to tu měsíc nehnilo v ledničce..Ale dnes mám v plánu si zajít na oběd😎Jedu před 11 na gyndu-jsem si přeobjednala doktory,co mám na září,takže i chobot zvládnu zkontrolovat ve čtvrtek..Ten už mám přeložený z května..ale to se mnou pojede dcera do Olmika,ten je těžký-to bych na zádech nezvládla.

Bobca
Bobca 18.08.2025, 17:37:42 xxx.xxx.20.192
kometa:

Popíjej k obyč vodě i nějakou minerálku. Nebo to nealko pivo. 

já si míchám Gemerku s Magnézkou..voda se tu nedá pít(píšu,že jako “vodu”)..nějaký čas jsem si filtrovala v konvici,ale taky mi to přestalo chutnat…To nelko si asi zase koupím..ten Argus třeba…

Bobca
Bobca 18.08.2025, 15:27:22 xxx.xxx.20.192

to já se ztotožňuju s tím psem..Když jsem byla hubená,tak nějak jsem byla stočená v křesle-hlavu na madle..🤭Já si v klidu dala nohy za krk…

Bobca
Bobca 18.08.2025, 15:24:23 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.08.2025, 10:57:03

dík za vysvětlení..,pít jsem pila až dost 2-3 litry,...Doktor mi ještě neodpověděl ..vzala jsem si dnes až v poledne Novalgin,risknu ty abstinenční příznaky..Dopoledne celkem dost bolesti.DHC naposleda včera ráno,pak nic..Nemůžu se v sanatoriu tak nehorázně potit..Dnes jsem byla za kámoškou,co tam dělá..takže bych mohla mít jak jídelnu,tak procedury v hlavní budově..tak to je fajn…

Bobca
Bobca 18.08.2025, 06:47:31 xxx.xxx.20.192

Teda děvčata..Bodlinko s Kometkou…to jsou teda termíny🙏🤭..Můžete mi teda prosím ,ale laicky vysvětlit,CO se mi z těla “ztrácí”pocením?Vy jste sice řešily něco jiného,ale psaly jste něco o kůži,vstřebávání dovnitř,tak mě to napadlo se zeptat-co jde ven pocením..já teda to brala jen ráno,a pocení je skoro stejné..ode dneška by měl být už neurolog v práci-čekám,že mi odpoví,bo to nechci brát(to DHC)..Dneska si půjdu ještě do lékárny,a zkusím koupit šaratici..Jsem ráno vypila skoro 3 deci teplé vody,včera 3x lactulózu…a pořád nic..

Děkuji za odpověď..

Bobca
Bobca 17.08.2025, 16:23:18 xxx.xxx.20.192
acher:

Dnes ráno Emil na dvoře hlídal ještěrku,ale jestli ji i donesl netuším.

Obrázek Obrázek

to je nějaká megaještěrka🙂🙂tlustá..

Bobca
Bobca 17.08.2025, 12:13:17 xxx.xxx.20.192

klasický příklad sebevrah, který spolyká plato sedativ nebo analgetik a zapije to třeba vodkou.

a "pomohlo" mu to?..Nebo se z toho dostal?..Já jsem tuhle chtěla vyloupat ty Pregabaliny..bylo by jich odhadem 300ks(to by se do mě naranu ani nevešlo....Jenže jsem se bála,že mě to nezabije,a jenom poškodí mozek a budu tuplem někde v ústavu na obtíž…Na učňáku jedna holka spolykala prášky,pak ji odváželi poblitou,pokaděnou…a to si pamatuju..Takže prášky "nebrat"..Už je to se mnou malinko  lepší..

Klidně mi můžete i vynadat..Ale ..26.8. konečně jedu do Pasek na 4 týdny a dál se uvidí..