Aktuálně: 2 332 inzerátů269 582 diskuzních příspěvků19 338 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 12.09.2025, 14:32:31 xxx.xxx.223.74

Děvčata vydrzte, zítra by měl přijít syn tady od paní a podívá se mi na ten tablet.. Nedá se to….. 

Bobca
Bobca 10.09.2025, 19:00:36 xxx.xxx.223.74

Co mi to tu naskočilo za nový profil?? Já to nechci!!! 

Bobca
Bobca 10.09.2025, 18:43:00 xxx.xxx.223.74
kometa:

Tak to mám zakázané,že je to krok zpátky

Jo, krok zpátky, když máš při tom bolesti.😲 To je taky argument. Když to bolí, tak asi není něco v pořádku.

Nechápu tu logiku..jediná ta první terapeutka mi řekla, že vidí, jak to tam mám zmasakrovane, že nemám prekonavat bolest a co nemam cvicit.. V 6 jsem polkla druhý prášek, tak čekám do rána, jestli to bude lepší.. Uvidíme 

Bobca
Bobca 10.09.2025, 16:13:10 xxx.xxx.223.74

Jo, a co se týče počítače, jsem, byla jsem gembler.. Vypalovala jsem a stahovala hudbu, asi v 50, tiskla buklety.. Ale je fakt, ze jsem uz v 35, v 1993,dělala ve VTC, velkoobchod galanterii, velký sklad. a tam jsem pouzivala skladový počítač… vyhledávala zboží, ceniky atd.. Tak jsem nějaké základy pochytila. Pak ve 47 si pořídila internet, a už to jelo🤭.. Upravovala texty, ve Wordu, v Excelu tabulky, bankovnictví mám už asi 10 let minimálně. Nedovedu si představit bez počítače, ale telefon chytrý nechci ani za nic. Tady mám tablet, ale silim, protože mi zrovna blbne a já nemůžu na něm prijit na to, kde by mohl být koš, abych ty odstraněné věci vysypala. Když tak si koupim k 70 tinam novy🤗tak. 

Bobca
Bobca 10.09.2025, 15:49:35 xxx.xxx.223.74
Sardullah:

Hele a nemaj tam třeba na půjčení invalidní vozíky, že bys to oddrandila na něm… jestli by ti to teda taky nezpůsobovqlo bolesti.

Tak to mám zakázané,že je to krok zpátky… stacilo by mi, abych nemusela chodit do té centrální jidelny. Uvidím, jestli zabere ten nový prášek, jinak budu prosit o tu jidenu na patře.. Pěkně mě potrestali.. Jedna řekne, že se nesmím přetěžovat, druhá, že musím chodit, posilovat před operací, ale že mě čeká ještě skoro 5 mesicu, kdy stejně ochabnu… Ten unor na LDN mám slíbený.. 

Bobca
Bobca 10.09.2025, 12:06:56 xxx.xxx.223.74

Tak mi dneska posunuli první rehabku na 7,20,pak půjdu o půl 8 na snídani, po ní na pokoj, na půl 9 TAM půjdu zpatky,na cvičení, pak zpátky na pokoj, a o půl 11,na opačnou stranu do vany, z ní na pokoj, obléct se a 100 kroků na oběd a zpatky.. No dostihy hadra.. Začínám brát Doretu 75tku..nedávám to.. Tak uvidim.. A to jsme ráno řešily s doktorkou ty bolesti.. Nebudu chodit na cvičení v sobotu do kinosalu.. Společné, těch 12 lidí.. 

Bobca
Bobca 09.09.2025, 20:26:44 xxx.xxx.223.74

Objevila jsem náhodou tohle vlákno… Chudák kravka 🐄.. Co tak hodně tepla voda? To jsem tu nečetla… v horké vode namočit hadr, a masírovat.? . Ten Mastisan je taky dobrá mast na takove věci.. Přeji brzké vyléčení 👍

K odlehčení.. 🤭. .Já mam zkušenost se sebou.. Z roku 1987.. Obrovské😲 , zatvrdle prsisko, bolest ohromná ..a ani kapka.. V porodnici mě poslali do sprchy a co nejteplejší vodou sprchovat a masírovat a ten oxytocin mi dali do nosa na vatové tycince.. To jen tak.. 

Kravku to musí taky bolet, otáčí hlavu k vemeni.. 

Bobca
Bobca 09.09.2025, 16:29:27 xxx.xxx.223.74

Jak se říká…. Osatka ježku.. Kolik jich tam je, těch mladych? 4?

Bobca
Bobca 09.09.2025, 06:07:48 xxx.xxx.223.74
rapotačka:

Ne. Pomůže dr. čas . A rehabka = pohyb. Doufám. V diskusích, co jsem našla operovali jen výjimečně. Když  ta měli  “kostní tříšť”.

Strašné… Tak to je horší, než mám já.. Já mám aspoň naději na to, že se to po operaci spraví, ale to čekání je hrozně dlouhé… 10 měsíců a bez ulevy, zatim.. Preju pevné nervy 🌹❤️

Bobca
Bobca 08.09.2025, 18:49:06 xxx.xxx.223.74
rapotačka:

Diag? Fraktura L1. 

Když si beru prášky vždy po 2 tabl. ibalginu, je to poměrně dobře tlumené. Líp, než když jsem si brala každou chvíli 1x. Čekám s nadějí na tu rehabilitaci. . .  Jinak, co jsem si našla, lidi se stejným úrazem, píšou, že s tím jsou problémy už po celý život.  Neumím moc hledat, ale aspoň trochu jsem v obraze. Dnes je mi líp. Zdar všem! 😊

Takže se to bude pak operovat? 

Bobca
Bobca 08.09.2025, 15:28:28 xxx.xxx.223.74
Bobca:

Tak jsem dnes byla u jiné terapeutky, udělala mi masáž zad…Úžasné… Zítra si mám nachystat nohy.. Bublinky mi zrušila a budu mít zase vany s prisadami.. Paráda 🤗

To, že to byla paráda, ta masáž, znamená, ze to bylo příjemné, ale chtěla jsem pak sabotovat obed.. Vzala jsem si ty Panadoly 2 naráz, jsem si v pribalovem letáku našla, že to jde … Rapotacko, úplně chapu, jak píšete, že to není na žití s takovou bolestí napořád, ale holt řešení u nás je fakt dost divné, když nechají člověka tak dlouho trpet… a nic nezabírá.. Mela jsem černé myšlenky několikrát doma, když bylo hnusně, ta samota a beznaděj… Aspoň tady jsem fakt přišla na jiné myšlenky, i když je to rozbourene… mám zítra půlku pobytu za sebou a je to spíš horší.. Nemohla jsem vylezt z vany dneska.. Nevim vaši situaci, co se týče diagnozy, asi mi to ušlo.. Jste už po operaci? 

Bobca
Bobca 08.09.2025, 09:56:18 xxx.xxx.223.74

Tak jsem dnes byla u jiné terapeutky, udělala mi masáž zad…Úžasné… Zítra si mám nachystat nohy.. Bublinky mi zrušila a budu mít zase vany s prisadami.. Paráda 🤗

Bobca
Bobca 07.09.2025, 20:26:17 xxx.xxx.223.74
lesnizinka:

Nenapsala jsi nic víc o nové paní, nebo jsem to přehlédla?

Vim, že jsem zacla, ale pak to nedopsala, je to hrůza, napíšu pár slov, a 10 až 15 vteřin trvá, než se ta tabulka vynuluje, běhá tam pořád dokola to samé.. Paní má 75,má parkinsona, prvni noc s ní jsem nespala, nejsem zvyklá, chodí 2 až 3x na zachod v noci.. Je brzo vzhůru, cvičí, postel vrže, ale jinak si rozumime.. Sledujem navečer doktora z hor, nové příběhy do 8,dnes dáme toho Hojera, jestli neusnu. Mam MP3 s relaxační hudbou, tak chvilku poslechnu.. Jinak ráno tu buší pod nama ten kotel z prádelny, šíleně to mlátí, nevim proč asi 15 minut.. Tak jsme vzhůru tak brzo každý den.. 

Bobca
Bobca 07.09.2025, 12:55:44 xxx.xxx.223.74

Dnes jsem zjistila, co má za dietu vedle pani, že má pořád zeleninu a ty černé chleby.. Takže redukční bez polivky, že si mám říct dietolozce, já myslela jak nezhubnu, ale je to strašné… Uvazuju o tom… JinakJinak je hezky, jdem trávit.. Byly jsme chvilku venku, ale jen pár metrů na lavku.. 

Bobca
Bobca 07.09.2025, 08:11:35 xxx.xxx.223.74

To teda jo.. Boží 😇pustím si to ještě doma do bedynek, tady jsem si to pustila jen na tabletu, že jsem tusila, že to nebude žádná klasika, jako taková…. Mám ráda i Apocalyptiku, jak hrají tu… Metalicu.. 

Bobca
Bobca 06.09.2025, 19:22:50 xxx.xxx.223.74
Sardullah:

No tady je jasnej příklad toho, jak na lidi působí barva psa… dcery lapiňák je hnědej… dost lidí si myslí, že to je malej haskoun a všichni se s ním chtějí ňufat… černých psů se lidi povětšinou bojí…

Obrázek

Teda ten ornament mezi očima je boží.. A ten pohled… 

Bobca
Bobca 06.09.2025, 12:39:59 xxx.xxx.223.74

Rapotacko… Palkovice znám, jestli jsou to ty u FM… 

Bobca
Bobca 06.09.2025, 12:03:51 xxx.xxx.223.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 06.09.2025, 11:30:05

A můžu vědět teda kde? V které části republiky? Zatím nevím odkud jste… v které nemocnici tak blbě vaří…?