Aktuálně: 2 687 inzerátů263 289 diskuzních příspěvků19 192 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 24.07.2025, 06:38:36 xxx.xxx.20.192

Niki-ty stařenko jedna🤗..zkus Plzeň,nebo smetanu..by ti mohla ulevit..Nechci sýčkovat,ale takové stavy měla švagrová a pak jí přišli na vřed..Ale může to být i náhoda..Když to bude trvat,běž…netrap se bolestma…🙏

Mě včera odešla klávesnice,takže jsem si nemohla ani objednat druhou..tak jsem se štrachala do Datartu pro novou..obyčejná-drátová 299,bezdrátová 399..Vzala jsem tu levnější..neumím n aní psát..samý překlep😟..a pak jsem potkala známého,že vedle v Tescu by to bylo asi levnější!..chystám se do Olmika k tomu Dr..

Nátky jsem měla imrvére-i 2x do měsíce-dost let..koutek teda né,ale říká se,že ten je z neumyté sklenice v hospodě..Já si teda dávala pozor vždycky ..Pak jsem přišla na to,že je mám nervového původu..Jsem tomu nikdy nevěřila,ale je to tak..Já třeba bych nikdy nedala pusu na pusu miminkovi,že se mu to prý předá ten vir nadosmrti..Nebo když chlapi v Olmiku přišli na hraní a každý hned se hrnul mě olizovat,,fuj😠Já na to brala prášky..Nevzpomenu si ..asi Herpesin..a pak i Cezeru,ta byla i na hlasivky,a píchala mě foniatrička Magnezko..

Bobca
Bobca 22.07.2025, 10:18:25 xxx.xxx.20.192

Je fakt,že černo bylo dlouho před tím…a dusno šílené..Byla jsem si nakoupit ..co noha nohu mine..jsem myslela,že mě to  chytne..ale u nás to začlo tak po 6…myslím..ale to je jedno..Déšť je potřeba..Jen jsem myslela na ty,kde ta hrůza může napáchat škody…

Bobca
Bobca 22.07.2025, 09:44:09 xxx.xxx.20.192

Jo,a ještě-včera navečer tu byla dlóóuhá bouřka..hromy blesky..chrstan mi umyl okna-šlo to přímo na barák..Sarah-šlo to někde od vás🌩️..🤭

Bobca
Bobca 22.07.2025, 08:43:20 xxx.xxx.20.192
Sardullah:

No tak u nás se na rehabky čeká třeba i 3 měsíce…jak člověk nemá nějaký známí, tak je to děs. Ono vlastně se vším…doktoři jsou nedostatkové zboží.

Na to,že jsem měla papír z neurologie 12.5. na okamžité ambulantní rehabky(že na “ležící” nemám nárok)…U nás jsou,vozil by mě tam taxík-mám seniora za 20,-tam a za 20,- zpátky….Jenže mi to zpozdila ta má PL,že mám nárok na ty s hospitalizací..než se to vyřídilo,byl měsíc,a takže celkem 3 měsíce..Uznávám,že po operaci je to standartní postup..Než se jizva zahojí a tak..Ale já mohla už mít ty základní za sebou..Naopak se to zhoršuje den ode dne..Už jsem si nasadila Citalec 20(měla jsem jen 10)..Oni mi ho dali i v té nemocnici,ale nechtěla jsem zvyšovat dávky,když mi ta 10 stačila..Psala jsem psychiatričce,jestli bysme mohly po telefonu konzultaci,aspoň 15 minut,že nechci bez ní nic podnikat…(začla jsem být hodně brečavá,černé myšlenky..beznaděj..samota..bolesti..a tak)..Odepsala mi,že se nedá nic řešit po telefonu.Jsem se jí jen chtěla zeptat,že jestli můžu zvýšit ten Citalec…Naštvala jsem se a odepsala jí,že děkuji za odpověď a ve čtvrtek jsem začla brát ten silnější..Napřed jsem jí napsala vysvětlení proč,ale pak smazala..Nemyslím si,že se nedá konzultace provést i po telefonu..Není to nějak lepší,ale aspoň už tak nebrečím-zatím.. Ve čtvrtek mám kontrolu u svého neurologa,tak mu to všechno řeknu..a v koutku duše mám řešení,že se nechám časem odvézt..Počkám-pokud to bude takové jak doteď-že udělám ještě ta vyšetření a pak…

Bobca
Bobca 21.07.2025, 15:47:42 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.07.2025, 13:02:44

Já chodím aspoň teda o těch hůlkách,ale jinak neudržím rovnováhu..nenarovnám se..To si Reni pamatuju,tak vím,že kdyby k tomu došlo,volám..

A čekám vlastně od června,takže to vychází tak na 3 měsíce..

Bobca
Bobca 21.07.2025, 15:42:19 xxx.xxx.20.192

Dafi psala dnes ráno,kolik toho má na venčení a tak..takže by to byla další starost akorát tak pro ni…Já bych byla pro kočku..

Bobca
Bobca 21.07.2025, 11:27:02 xxx.xxx.20.192

tuhle jsem taky hledala..Je po Tarje z Nightwish druhá nejlepší zpěvačka..a tahle skladba je nejčastěji opakovanou skladbou…

Daja lajkla..ale určitě to nebude její šálek čaje,že?🤭

Bobca
Bobca 21.07.2025, 10:20:42 xxx.xxx.20.192

tak rehabky-jsem se dověděla mám začátek 18.8. !!!!!.Ve čtvrtek mám toho doktora,doufám.že zas neonemocní..musím to s ním probrat..to je zase skoro měsíc!!

Bobca
Bobca 21.07.2025, 10:11:20 xxx.xxx.20.192

no,já bych nechtěla nečekaný dárek..Dcera věděla,že mám ráda kočky,tak jsem tušila,že mi dá kotě..ale kdyby tenkrát donesla psa,vezla by ho zpátky…Aby neudělal naopak tomu člověku trauma…

Bobca
Bobca 21.07.2025, 10:00:03 xxx.xxx.20.192

tohle je taková těžší hudba…ale já si to dnes tady pouštím na plné kule…Tahle,když si ji dám do sluchátek..tak některé pasáže přebíhají z jednoho ucha do druhého…Ale né ta malá chrastítka..Mám kvalitní velká sluchátka…Desky jsem dala před asi 3 rokama pryč,a náhodou jsem narazila tady,že se to dá najít na Youtubku…tak obnovuju vzpomínkové dny.kdy oprašuju tyhle písničky a užívám si je….Jsem zvědavá,jestli najdu podobné příznivce této hudby?

Bobca
Bobca 21.07.2025, 09:50:47 xxx.xxx.20.192

takhle je pro mě bombová💣…a bude ještě určitě jedna…

Bobca
Bobca 21.07.2025, 09:12:04 xxx.xxx.20.192

ale hlavně se mě nechce dávat psa někomu,kdo ho nechce,nebo by bral radši kočku….

Tak nebylo by rozumnější dát mámě kočku? Promluv si s přítelem,hm?I třeba to proberte před mámou,aby k tomu mohla taky něco říct..Tobě by ubyla starost se štěnětem..a máma by měla doma společnici na mazlení na klíně..🐈

Bobca
Bobca 21.07.2025, 07:36:31 xxx.xxx.20.192

už tu dlouho nikdo nepsal…

vždy,když píšu,že jsem něco zapoměla,přemýšlím,co tam mám dát?CO si říct?.."zapomínám",tak jen "mě"? anebo opačně?..Kdy se používá pomůcka “pomni,abys nezapomněl?”..vím,že si to můžu vyguglit,ale určitě máte k tomu nějakou pomůcku..(jak mně a mě-tu už vím)👍Děkuji češtinářky🌼

Bobca
Bobca 21.07.2025, 07:14:36 xxx.xxx.20.192

No není to žádná sranda👎.Taky to mám jak na houpačce..Včera chvíli líp..i mi tam při cvičení jaksi “cvaklo”..ale jak mi bylo líp,tak jsem navečer v předklonu-vestoje vyklízela myčku,a zase se to zaseklo..Pohybuje se to tam..I jsem si říkala,že spoustu lidí má vyhřezlou plotýnku,a chodí..a já nechodím..(teda s berlema ano)sem tam pár kroků.když je dobrá konstalace hvězd…🤗

Dnes budu volat za chvíli na ty rehabky-už mají po dovče…a já zapoměla dát nabít telefon…Musím chvíli počkat..Pak písnu,jak jsem dopadla..

Bobca
Bobca 20.07.2025, 08:03:29 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 19.07.2025, 21:20:50

. A jak čtu tu rezonanci v USA - s jistotou ani nejdu

Nevím,která vyšetření myslíš..Až budeš muset-půjdeš..Nic to není.MG je jen 15 minut klepání a bouchání kolem tebe v tunelu..Na uších máš sluchátka,v ruce balonek,kdybys to nemohla jó vydržet…a nepohnout se..No a ostatní zkratky?Nic nemusíš dělat..to jen přístroje na tobě zkoumají funkce..