ahoj..zeptám se…to tu nikdo od 16.7. nebyl,nevenčil?nebo jsem si včera v rámci “vymetání” počítače vymetla i něco,co jsem neměla?..…hm? dík za reakci..víčko mi funguje
ahoj..zeptám se…to tu nikdo od 16.7. nebyl,nevenčil?nebo jsem si včera v rámci “vymetání” počítače vymetla i něco,co jsem neměla?..…hm? dík za reakci..víčko mi funguje
u nás prší taky skoro denně,i několikrát🌨️večer bouřilo🌩️… pěkně se ochladilo..
Kouťáku děkuji🌻..držím se
kometa:Máte “blbý”, že vás to nebolí. A nic vás nenutí zpomalit.
přesně tak…No mě když teď někdo vidí venku o berlích,jak se šinu!!jak šnek-tuhle mě 2 předbíhali i se želvou🤭..No s kolenem to bylo jiné,ale já měla “jen ”menisky,kopala jsem se do zadku za 14 dní..ale takový steh ! co vidím na fotce,je zásah do těla..musíš být trpělivá..a jenom ať ti děcka skáčou kolem dupy..Myslíš,že kolm mě bude někdo skákat po operaci? už jsem si domlouvala,že to asi budou jistit sociální pracovnice ten měsíc,než půjdu na rehabky pak..🙏
a máš dovoleno chodit bez berlí? Já bych chodila tenkrát,ale nesměla jsem..ty můžeš už došlapovat? vždyť to máš teprve myslím 14 dní…
Dájo…jak je?? Tě nikde není vidět..Co kolínko?dobrý?🌹
Thieli..slzela jsem u čtení vašich příspěvků..Pamatuju si,jak se tu řešila kdysi hnědá barva pudla…Uteklo to…Nádherný kukuč..👌
Co se týče nějakého řešení nepříjemných věcí..Já chodím na “jak se vám venčí” a tam je vždycky pohoda..a spousta fotek..Sama psa nemám,(dříve kocoura)ale miluju to tam..Doufám,že vás tam uvidím pravidelně dávat,jak se vám venčí?..a jak"Kobylka" roste…asi bych na ni volala"Kobi"🤭Jak jí říkáte?Ševi?.Je moc hezká🤗
zdravím Kouťáka😀..Tuhle jsem na vás vzpoměla,jak tam na chalupě “válčíte”..jinam nechodím,tak nevím…Mourek je už velký kocour🐈..Nakonec se třeba s kunama spřátelí🤭Ještě baští ty rybky?
Můžete sem dát prosím ještě nějaké fotečky?..Holoubky,zahradu,rybníček… a tak…🙏dík..
neviděla,ale lákalo by mě to jít..Běžte a dejte vědět…dost se o něm píše…
konečně mi přišlo 19 obrázků..snažila jsem se je 3x stáhnout,a stáhlo se mi jen pár..a zrovna ty nic moc…nevím proč…ale dám je sem…
No s těma muchama🦟…včera mě jedna bzučavka-ty nesnáším-otravovala po o,jak jsem si šla bucnout..Musela jsem vylézt a zabít ji…Měla jsem otevřené dveře i okno,aby průvanem schlo prádlo v chodbě…Pavučiny už moc nemám ani na chodbě..asi jsem je vymetla první rok..Těch tam bylo jak ve starém hradě..Takoví ti pavouci s dlouhýma hubenýma nohama…
Včera u nás asi 3x pršelo..dusno bylo taky..V 6 hodin ještě 27 stupňů..Teď je 42,ale svítí na čidlo slunko..Niki,tak to bylo o fous🦟..Mě zase poslední dobou přitahují takové drobné “příhody”..jako,že drcnu do hrnku s horkým kafem..tak tak si ho nevyliju do klína..zaháčím do ručky pánvičky s horkým jídlem na sporáku..Z toho vozíku je špatný odhad…Na další si teď nevzpomenu,ale je toho víc..A samé nebezpečné..Stojí nade mnou asi anděl strážný😇
. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍
No a “vo vo tom to je”🌺💐..no vidíš..dali ti najevo,žes pro ně něco znamenala!!🙏To musel být krásný pocit👍..
Jani,tak to jo…hlavně se drž ty🌷…a podávej jen samé pozitivní zprávy..ať se Fido uzdravuje🙏
Fikovnice:Jo, a nějakým spíš zázrakem jsem zvládla to promotorování.😉
no to jsem se tě chtěla Jani zeptat..jak to dopadlo..ale vidím,že jsi to zvládla🙏to je dobře..
S tím Fidem..myslíš,že se to nebude opakovat?neuvažovalas o tom,že bys mu dala už klid?..nemyslím to zle,ale jak to popisuješ,vypadá to dost vážně😟a táhne se to taky už chvíli-hm?..Nemá i bolesti?A ty to taky hodně prožíváš…🤔
acher:Jestli Alan někomu chyběl,tak pár dnešních…
no mezitím tu přibyl Alánek..taky moje srdcovka❤️
ale vždy se u Vás těším moc na ty nepsí-to je krása nesmírná!!!!!!!!
Přidávám se…mistr fotograf!👍umí to zachytit..jakoby naaranžovat ten snímek,aby tam bylo ještě něco “navíc”….houba,hmyz na květině..a to okolí je prostě dplňuje..Fakt-nádhera-se kochám..ostatně jako vždycky..
Ale ty výlety Sarah,Dafi a ostatních výletníků jsou samozřejmě taky úžasné..👌Podívám se aspoň po krásách naší země..🙏
se vždycky dívám ještě na další videa za tím prvním…no já se vyděsila,co dokáží lidé udělat ze svých koček,a pak při natáčení se jim ještě smát😟 neuvěřitelné!!
u nás začlo v poledne ale fest,né bouřka teda,ale pořádný slejvák..asi 15-20 minut..pak pauza a už to zas rube do střechy…Chystám se bucnout.se bude dobře dřímkat😴Raduš,mělas na toho srnce taky zabékat….🤭
My měli teda taky koš z pletiva na okna..tehdy kovového-zeleného..
jinak počasí jak na houpačce..včera bylo i pěkně-dnes 19 stupňů a mraky..…Já se blbec“přetáhla”,tak je mi dnes bídně..-možná i tím počasím..Já si předevčírem konečně přehodila simku do nového telefonu..Jo,asi jsem nepsala,začal mi blbnout repráček na mojí Nokii 230(dostala jsem ji loni za spravení 2 riflí-použitý,ale jako nový)..špatně jsem slyšela,ale sem tam ještě jo…Tak jsem se konečně rozhodla-koupila jsem si úplně ten samý..No problém..Jenže-jindy pro mě hračka,stáhnout na simku ze starého,vyplivnout do nového a ten zbytek pak taky tak..jenže..Já se do toho jaksi zapletla..a najednou mi nešlo volat..Tyjo..ten strach,že si to všechno vymažu!!tak jsem sbalila telefony a vydala jsem se do Krakena-obchod s telefonama u nás-a opravna..Seděla jsem na každé římse u plotu..je to poměrně daleko…Zkrátím to..slečna našla tu mou chybu..Já to kopírovala a nepřetahovala,tak mi tam najednou naskočilo přes 700 kontaktů(ty moje x 4)ALE🙄já při posledním měnění simky ji dala blbec obráceně.rožkem nahoru..To se mi ještě nestalo..Proto tam bylo jen “lze použít jen tísňové volání”..Jenže,že to nestihne do 12,že musím přijít odpoledne..No co jsem měla dělat?se to muselo odháčkovávat po jednom!!No tak jsem šla a ve 2 jsem se vypravila znovu..Ona si dala tu práci nechat mi v novém kontakty jen po jednom,koupila jsem si ještě paměťovku s větší kapacitou,tam mi ty kontakty taky dala..Na starém to zůstane do rezervy…Jen tóny byly Nokiácké…Když začal zvonit,jsem se lekla,co to je🤭..Tak mě napadlo oživit mou starou C1 a přes "blutut" si to přetáhnout do toho nového..Má trošku jinak ty funkce,ale to jsem si poradila…A jsem konečně spokojená🤗Jenže jsem se nachodila..včera jsem taky cosi bez berlí na hůře hledala..A vrchol všeho-jak nešla ta elektrika,tak mi blikal sporák,už týden..Tak já včera na kolena(poprvé od operace-a na zem!) a mezi linkou a sporákem jsem dosáhla na prodlužku a vytáhla a zasunula šňůru..je po blikání..a dnes jsem nemohla vstát😟Ale už mám v sobě prášky..tak to doufám pomine..Dnes budu hodná..
ten předposlední “úhel pohledu” mi dal chvíli práci🤭se přiznám.
teda Acher👌to byl zas pěkný nářez😊
dík…už je to vidět🙂🙂