lesnizinka:Decka mam dotaz, asi uplne mimo, kdyz si to ani ja nepamatuju a zreme to bylo jeste na Faune, nejde to najit. Nevite nekdo,do ktereho oka mi tehdy prskla ta ropucha?? Pozdej vysvetlim…
Raduš fakt nevím…zase ti prskla?
lesnizinka:Decka mam dotaz, asi uplne mimo, kdyz si to ani ja nepamatuju a zreme to bylo jeste na Faune, nejde to najit. Nevite nekdo,do ktereho oka mi tehdy prskla ta ropucha?? Pozdej vysvetlim…
Raduš fakt nevím…zase ti prskla?
. To se ta tlačenka fakt nedala sníst?
Nedala..2x jsem si uřízla..nevím,jak to popsat..Já mám ráda tlačenku v žaludkovém"obalu"(prostě,my jsme dávali doma i do žaludku)..Vypadala taky tak..ale uvnitř to bylo oddělené od té kůže-budiž..ale chuť..beru,že někde dávají třeba majoránku..tam jsem nepoznala,co je tam za koření..byla najemno-nebyly tam ani kostičky..taky beru-viděla jsem ten"obraz"…Jak říkám,já jídlo nevyhodím,ale zklamalo mě to..
Jo a Buggyro,přemýšlela jsem,komu bych to tak…Hodit to vedle cikánům na dvůr?-možná bych dohodila-jsou tam 2 psi..ale vedle jsou taky,ale tam bych se nedobelhala..Kočky tu nejsou,jen malé kotě,jak jsme pro něho jely s holkama do té fabriky..Je z ní krásná Micinka 2.
Jinak jsem zkusila sem dojít,jestli mi sezení pomůže Na posteli jsem chvíli hýbala nohama,ale otáčení je stále hrozné..Lupla jsem v 6 hodin 2 ty Dorety zapila Aulinem a čekám,jestli to zabere..Vysadím Meloxicam,aby se nebilo-to mám povolené)..V 7 začíná naše doktorka,tak jí zkusím zavolat,pokud to nezabere-jestli si mám zavolat sanitku dnes,nebo čekat až na zítra..K autu bych asi šla podél zdi..On mi to tak rozhasil,že chodím podél nábytku,mám zablokovanou zadel+kyčle.chodím jak kačena.spíš se ploužím..Bolí to jak čert..Viděl,v jakém stavu odcházím,a nechal mě tak jít..Mě blbku nenapadlo si říct aspoň o injekci na bolest..Tu Doretu že mám dál jíst,i když je bez efektu..
Ale dost stěžování si..Včera jsem to i obrečela..Měla jsem takovou strašnou lítost..Máme jet s Jaruš na to wellnes 6.5…
děvčata…já ráno od 5 vzhůru..budík na 6,tak už jsem nechtěla usínat na tu chvilku..Abych si v 6 vzala tu Doretu..Vstávání hrozné..Do koupelny jsem šla zalomená jak malajský šíp..v noci x-krát vzhůru..sprchu s obtížemi..řeknu to natvrdo-ani jsem si nemohla utřít zadel…Říkám si"co se děje"?Venku černo..Vyšla jsem si po půl 7 pro auto-už bolavá..dojela jsem,ale 2x mě skolilo na schodech k ordinaci..Tam jsem normálně nemohla stát na nohách..Vleže mi zkontroloval reflexy..to šlo..Začla jsem mu říkat,co a jak,že se nemůžu otočit…A on-že mi věří,že mám bolesti,ale že mám ty vyhřezlé plotýnky..na rentgenu vidí,že je to tak na operaci..Já na něho,že kapačky?? že to zkusíme..Po neděli jdu lehnout na neurologii ve FN v Ol..Chtěl mě hned objednat k neurochururgovi ohledně operace,ale že teda zkusíme ty kapačky napřed,pak bych šla ještě na MR-ta byla před 6 lety..Měla jsem 12mm na jedné straně a asi 7 na druhé.takže mě to náhle dostalo..Vysvětlil mi-když jsem řekla,že jsem se snažila víc chodit,že chci zhubnout,a že mi po 100 metrech záda bolí,že si musím někde sednou..že tam ten tunel mezi obratlama mám natolik úzký,že mi nemůže protékat krev..a jak si sednu,nebo zohnu,tak ta krev se rozproudí..Prostě mě(koho co?)🙂ta operace asi nemine..6dní do sebe cpu 3x denně 2 prášky-ani po opichu žádný efekt…jsem mu řekla,že akorát včera-po těch 6 dnech mi to trochu polevilo,že jsem šla si nakoupit aspoň pečivo a toaleťák…ale dnes bylo hnusně,tak asi i počasím snad..No holky,nic mi nedal momentálně na bolest,nemohla jsem ani dojít k autu..Stavila jsem se v lékárně,a tam už jsem šla s podlamujícíma se kolenama..cestou domů mi brněly nohy..čekala jsem,že zastavím..No,došla jsem dom-po schodech se mi fakt ty kolena podlamovala…mám ty kyčle jak na vodě-chodím jak kačena..Dala jsem si Aulin-můžu místo Meloxicamu..Jo,napsal mi cosi na brnění..Siranalen..všude jen náhražka- pregabalin..prý je to to samé..týden jeden večer,pak 2x denně..Aulin zatím nezabral..čekám dnes,nebo zítra termín…Tak jsem se těšila,že už to polevuje😟
Buggyro,až budeš doma otvírat novou krabičku čaje,zabalenou v celofánu,a zkusíš pak použít perforovanou část na otevření….tak si vzpomeň,že tě u toho někdo natáčel🤭🤗
Raduš..ráno jsem tu byla,ale jsem pak měla telefony…a rozhodla jsem se jít ven…Bylo to lepší,obstarala jsem myčku,pračku..a šla si pro toaleťák do Rossmana…pochodila jsem po náměstí-pomalinku-jak pokakaná..byly trhy..Koupila jsem si kolečko tlačenky..říkám"tak 1cm kolečko(nemám ráda silná kolečka)..no dole mělo nejmíň 3..Není to poprvé,co se mi to stává..Byla jsem naštvaná,ale vzala jsem si ji..Doma jsem zjistila,že to nemá s tlačenkou lautrnic společného😲skončilo to v koši..Já teda jídlo fakt nevyhazuju,ale tlačit to do hlavy nasilu?to teda né..Naposledy něco z trhu..Pak se přihnal vítr,stánky začly lítat..zboží,papíry..možná i prachy🤭
Takže dnes lepší,ale ležet a obracet se je hrůza..v noci jsem byla pořád vzhůru…Uvidím ráno…Ozvu se,až přijedu..Na 7.45 mám být v Olomouci..pojedu tam…nebudu čekat,i když je to lepší
přesně ty samé👍..
konečně mi něco přišlo😄
Měsíc svítí jako prase,
za stodolou s..e pes..
hlídač v boudě sladce prdí,
ó jak je krásná naše ves..
Raduš…
…Od obvoďačky bych se píchnout nenechala ani za nic-a jednak tu dnes ani není.
Přišla mi smska,že ve čtvrtek 7,45 mě veme…Vydržím..má tam navíc ten můj čerstvý rentgen…Je to takové střídavé…Chvíli lepší,a pak nedojdu ani na WC-zalomená..chtěla jsem se jít projít,ale asi na to kašlu..To jsem chtěla vědět,jestli to mám překonávat tu bolest silou..ale asi né…prášky mám ještě..Třeba někdo zítra vypadne…
psala jsem tam znovu,odpověděli,že se nedá nic dělat,že mám ještě možnost obvoďačky a urgent…Od obvoďačky bych se píchnout nenechala ani za nic-a jednak tu dnes ani není..a urgent nechci blokovat,když s tím týden chodím,a najednou večer pojedu na pohotovost?…že mám buď čekat na uvolněné místo,nebo si zavolat v konzultačních hodinách ve středu od 16,30-17.00..to se tam určitě dovolám,když na to mají jen půlhoďku..Nebo ráno půjdu k té naší a uvidím,co se dovím..
kometa:Já potřebuju převléct,vytřít,okénka umýt.
Nepotřebuješ! Mě odvezla záchranka poté, co jsem si chtěla zalít čaj.
Ono se to fakt nepokaká.
Reni..to byl jen takový povzdech…samozřejmě se to nepokaká…proto se snažím jen to nejnutnější-a pomaličku..Toho bloknutí se právě bojím taky…Jenže to mi řekl ten jiný doktor,že mám napsat,a pak to budem řešit,ale nenapsal to tomu dnešnímu,aby to řešil…😕.ležet taky není dobré..tak sedím,u telky ve “Vladkovém křesle”(jestli si někdo pamatuje-takové to kývací…ne houpací)..včera jsem shlédla asi 6 dílů “JAG”,jsem je nestíhala…a další resty..Mezitím právě pár kroků se obsloužit..K mašině taky nechci ještě,to je jedna noha šikmo na šlapce…nechci riskovat..Jen jsem doufala,že mě veme..Taky,než tam dojedu,bude skoro hoďka..Kdyby mě napsala,přijeďte,posedíte si a pak vás veme…Jenže ten minulý doktor by mě prý nevzal..
Niki,krásné fotky…jen si užívejte děvčata😊👍
Tak mi odepsali.."dnes to buhužel z kapacitních důvodů nejde,jak to bude možné,ozveme se"..tak jsem odepsala,že tam mám od čtvrtka rentgen,takže se na něho pan doktor podívá,jak bude mít čas….tak vyčkávám,jestli mi přijde smska,že někdo odřekl..Sestřička mi napsala,že mě má na seznamu akutních,ať se nebojímže mi dá vědět…No smůla…Já potřebuju převléct,vytřít,okénka umýt😟Flákám se tu už dost dlouho…ale bojím bojím,kdyby se to seklo(což jsem zažila)tak by mě museli z tadyma vynášet..Asi se nebudu zamykat🤭Ale všechno počká..musím věřit😇🙏
Kilian:Bobčo, i když ta prognóza byla děsivá a všichni věděli, tak stejně to člověka zasáhlo, už jen proto, že byla tak strašně moc mladá….občas je to krutě nespravedlivé a člověk marně přemýšlí proč
ano,přesně tak..je to strašně nespravedlivé☹️právě jsem ji obdivovala za to,co všechno ještě dokázala!!!😇
Raduš,Doreta,najdi si to…Beru Meloxicam od bolesti na artrózu asi 10 let. Dnes je to ještě horší-ještě jsem nepolkla prášky..Jsou tam od 8.,napíšu,vletím do sprchy,a budu čekat..Dnes je tam jiný doktor-jeho strýc..k tomu normálně chodím,ale je tam jen jeden den v týdnu..ale rentgen má z pátku..Pak podám hlášení..
Venku jsem vůbec nebyla,chleba jsem si nechala donést..Jen jsem tak fungovala-vaření,nádobí,prádlo..Trochu se hýbat musím..žádné prudké pohyby-jen co zvládnu..Byl to fakt dlouhý víkend..
dala jsem to na hudební…dám to i sem…vzpomínka na Aničku Slováčkovou❤️🎶
nesla to moc statečně..tyhle slova jsou toho důkazem☀️🎵
včera prohrála boj s rakovnou Anička Slováčková..vzpomeňme na ni❤️🌺🎶
Ti psi na gauči nemají chybu🤭..kotě s krabicí..Max miloval krabice🤗…mě už dlouho nic nepřišlo😟
jo,a dověděla jsem se,že Petra je už od včera vzhůru..vše si pamatuje..zmatená prý byla,že nevěděla,že je v nemocnici..nebo co..Prý mluvila ještě i doma,co ji vlastně bolí a že nemůže dýchat…Tak je to super..👍
U mě žádné zlepšení..prášky beru,zítra hned ráno napíšu tu smsku,jestli tam pojedu znova…Na urgent to není…není to ani lepší,ani horší..