Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 30.06.2023, 19:48:43
Nemá smysl jít po pěšcích - švédský majitel zažije brzo zklamání. Ideal inzertního portálu nenajde odezvu (zvlášť když ifauna byla chovatelský web) - už nyní jim jak na firmách, tak na googlu klesají hvězdičky. Bez zájemců nebudou inzerenti a slečna Šarka si bude muset hledat nové zaměstnání.
Nemyslím, že u psů je to jiné - někde na Moravě je množírna Zlatých retrívrů, která se chová jako chovná stanice. Ale o to se příliš nezajímám. V MB byla množírna šarpejů, která se vydávala za chovnou stanici ent...
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.06.2023, 11:04:23
Upřímně, já když jsem si přinesla druhého kocoura - sice mu Igin první den odnesl všechny hračky, co dostal od chovatelky, ale druhý den byli už spolu. (jednoduše jsem je měla pomocí pachů na sebe připraveny, kotě bylo v přítomnosti kocoura vychované a současně s pamlskovou metodou nebyl problém)
Všichni se divili, že si na sebe tak rychle zvykli - i když je to možná dáno povahou mladšího, ten je splachovací. Prostě bráchové.
Prostě a jednoduše je důležitá příprava, povaha, vlastnosti nového zvířete, aby co nejvíce zapadlo do smečky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.06.2023, 10:56:16
Nová ifauna má pouze jediný účel generovat zisk. Jestli se jedná o množírnu nebo ne bude vedlejší. Ale strašně mě štve, že chce žít z původní pověsti, které z velké části muže vděčit komutině
Má představa je asi taková, že budu chtít štěně od chovatele, které vyrůstá s kočkami a nebude je v žádném případě honit. Také bych raději chovatele v okolí, abych mohla případný příchod štěněte kočky připravit, pomocí pachů, než si zvíře přinesu domů.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.06.2023, 10:38:42
To by mě zajímalo jaké chtějí přijmout opatření kontroly. Jednoduše to nejde, pokud tedy jednotlivé inzerenty nebudou objíždět. K tomu sloužila diskuze, aby se případné množírny mohly nahlásit a zaevidovat. Takto to bude jedna paní povídala. Je nutné snížit hodnocení na minimum, aby odpovídalo skutečnosti - ne žít z toho, že se jedná o největší chovatelský web. Naopak nyní tady na chovuzvířat chválím moderátory, jak se chopili příležitosti a snaží se dostat web na další úroveň
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 29.06.2023, 08:40:10
Mastnacekk, když budu chtít psa tak jdu přes chovatelský klub plemene. Nikoliv přes inzeráty. Samozřejmě s osobní návštěvou a předchozí diskuzí s prodejcem.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.06.2023, 07:35:56
Tenurri, osobně bych s granulemi neexperimentovala - také jsem kocourovi koupila nové granule - vítěze DTestu a měla jsem u sebe ležícího kocoura na klíně plačího bolestí. Trvalo mi týden než jsem ho průjmu zbavila.
Případně bych zkusila se poohlédnout po co nejmenším balení - už nikdy nekoupím 2 kg pytel, aniž bych věděla jak kocour na něj zareaguje. Já krmím Joserou, a Conceptem pro life Gastro a kdyby byly granule pozlacené neměním.
Chvd - neboli Karle - odchod na Ifaunu, když zde to považujete pod Vaši úroveň (a můžete obvolávat inzerenty a sdělit prodejcům koček svůj názor na kočky a kastraci.)