Bohužel nedávno, byl kamarád otce - v nemocnici na pohotovosti, ne jen, že ho nechali s bolestmi čekat 5 hodin a ve výsledku mu doktor předepsal pouze prášky proti bolesti (ani ho pořádně nevyšetřil a neposlal na žádné další vyšetření pouze se na něj podíval a tady máte recept.). Pak když tedy opět šel za čtyři dny k doktoru, že mu to nepomáhá - byl tam na jednou za 5 minut dvanáct, už měl na žlučníku prasklinu a během 3 hodin byl na sále. Kdyby situaci správně řešil první doktor na pohotovosti, nemusel ho ohrozit na životě, ale co si za jeho pochybení, kdo vezme - nic.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 18.05.2025, 08:54:01
Jednoduše lidé zapomínají, nedávno jsem potkala Králíka, stále bydlí tam, kde ty kočky týral. Moc si z toho holčina dělat nebude, za pár měsíců si případ nikdo nevzpomene.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.05.2025, 12:50:20
Nic se jim nestane, dopadne to jako s tím případem andulky, kdy prodavačka, která dala andulku do mrazáku, poté co ji namočila v savu dostala podmínku. A to zvíře na rozdíl od psa žilo. Pokud se to bude šetřit, muže dostat akorát tak podmínku a zákaz chovu (což by jí mohlo stížit hledání práce, když si zaměstnavatel vyžádá výpis z rejstříku trestů)
Spíš mě udivuje, že slečna nebyla odvezena do Bohnic - a pouze jí bylo doporučeno léčení. Nevím, neexistuje něco jako nedobrovolná hospitalizace?
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 17.05.2025, 12:17:57
Já se nechci kliniky nějak zastávat, ale bohužel do hlavy nikomu nevidíme. Slečna, klidně mohla mít nějaké vzdělání (o kvalifikaci nic nepíší.) I když ohledně kliniky je asi hodně špatně, když má hodnocení pouze 3,9 na googlu a z některých zkušeností mrazí.
Třeba takový Zelenka, (tj. heparinový vrah) - ten, byl dokonce vrchní sestrou a všichni ho považovali za skvělého pracovníka (kdyby na to, ten doktor nepřišel, pokračoval by dál)
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.05.2025, 17:19:46
Potrestali, toho holiče co týral toho Bully Blaise z parapetu? Ten dostal tři roky pokud se nemýlím.
Jinak spíše je otázka jestli to byl první případ nebo se to dělo ještě dříve - myslím, že s jídlem roste chuť a ta slečna už byla docela dost za hranicí.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacek z 15.05.2025, 08:18:06
Nechcete své rady sdílet na IF, tady jak vidno podle Vašeho názoru plýtváte svým talentem. Chápeme, urazili jsme Vaší ješitnost a tak bude kopat kolem dokola a ostatní urážet.
Já si myslím, že slečna Šárka si všechny reakce, které na svůj nový web dostala přečte i tady na chovu. Dokonce se podařilo zlanařit nějakého blba, aby tvořil reklamu. (tj. nechodím, max. jednou za měsíc - ale nyní jsem schopen urazit většinu uživatelů)
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacek z 12.05.2025, 07:26:02
To není histerie, ale bohužel o respektu práci a slušnosti k diskutujícím. Holt, se slečna Šárka musí smířit s tím, že začíná na novo a ne čekat, že každý se vrátí, když IF pískne.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 11.05.2025, 20:00:10
Bez fotek máte pouze tzv. plkaní, jak diskuzi tenkrát nazvali. A to, že jste nevytvořili zálohu dokazuje Vaše vnímání diskuzního fóra a jakou hodnotou, jste připisovali svým diskutujícím.
A to jak, že jste se nyní zachovali úplně stejně ke svým inzerentům jako tehdy se svým diskutující - bere Ifauně veškerou důvěryhodnost. Zrušit stránky bez jakéhokoliv upozornění a poskytnutí uživatelům možnost nalézt jinou alternativu. Až se to zase majitel rozhodne změnit zaměření ifauny, nebude pro Vás problém se například věnovat prodeji krmiv, protože to bude lépe vynášet.
Věnujte se dále prodeji štěňat, neboť diskuzní fórum zaniklo v roce 2023, tedy pokud ještě inzerenti budou mít zájem o Vaše služby nabízení štěňat poté, co jste s nimi nyní jednali tak, jako tehdy s diskutujícími.
Já vím ale podle mého by bylo třeba dobre zavést aby si např. Jedná IP adresa nemohla sama odpovídat. Stejná adresa různé nicky ( uživatele se tazateli snazi pomocí a pak ve výsledku se dozví že jediným řešením jsou granule Marp)
Slečna Šárka se asi nechce smířit s tím, že co mělo hodnotu vyhodila svým přístupem do koše. Nikdo se nebude chtít vracet ze dvou důvodů.
Za prvé Zbyněk a Raven odvedli neuvěřitelný kus práce, a opravdu si zaslouží obdiv, když ze dne na den jim přibylo neuvěřitelné množství uživatelů.
A za druhé, sama slečna Šárka, psala, že novému zaměření ifauny věří a jaké to bude mít přínosy pro uživatele, když poskytne web prodávající štěnata.
Takže za každým stojí kus práce, zde jako forum pro chovatele poskytující užitečné rady a za slečnou Šarkou web prodávající štěňata jako zboží a může v tom pokračovat. Ifauna totiž nebyla založena na jméně, ale na uživatelích, a to se fakticky v současnosti ukázalo. Vtipné, že se tedy ifauna zachovala ke svým inzerentům stejně jako tehdy ke svým diskutujícím.
Jinak klukům za všechno dík, a myslím, že nemluvím pouze za sebe.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.05.2025, 13:00:26
Tedy podle recenzí na googlu, mají nyní 4,9 hodnocení. Tak tedy nechápu proč chtějí obnovovat diskuzní forum, když se jim daří. (nebo spíše se jedná o recenze typu jako na Nejlepší pražskou šunku ze Staromáku)
U nás jsou granule posypané probiotiky. Jinak nyní si mladší také vybírá - nechce jíst kapsičky ( a to jako malý miloval). Takže nyní má pouze granule a čerstvé maso. (ale na druhou stranu si myslím, že mu to svědčí víc než, když jsem nu dávala kapsičky.)
Jinak u nás neodolají - pokud je navrchu Malt pasta od Miamoru, i když z toho nadšená nejsem.
Dva roky už jsem tady a vracet se v žádném případě nehodlám (admini zde odvedli skvělou práci a reagují na veškeré podměty od účastníků diskuze.)
Ifauna, jak jste psala se zaměřila na podle Vás na Animal Welfare Cases (a ten program, který jste slibovali před dvěma lety se asi ani neuskutečnil, Pets4home - kde budete ručit pokud bude zvíře z nedobrých podmínek?. Jinak paní Šárce přeji hodně štěstí, ale vsadila na špatného koně snahou konkurovat bazoši - Ifauna už zanikla bez ohledu na vlastníka.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 17.04.2025, 12:20:16
Podle mého nejlepší kombinace jsou dva kastrovací kluci. A ze své zkušenosti mohu potvrdit, že většinou, kde jsou kastráti tak dva způsobí méně problémů než dvě kastrované kočky. Navíc podle mého kocouři jsou mazlivější.