Nejlepší díky čemu mají krásnou srst je čerstvé maso. Mí dva malí bengálové mají srst nádhernou s pěkným glitterem. /zprvu jsem staršímu kocourovi dávala bonbonky na srst, efekt žádný/
Nejlepší díky čemu mají krásnou srst je čerstvé maso. Mí dva malí bengálové mají srst nádhernou s pěkným glitterem. /zprvu jsem staršímu kocourovi dávala bonbonky na srst, efekt žádný/
Dobrý veterinář umí odebrat i bez sedace, ale pokud kočka nespolupracuje tak se jedná o ulehčení práce. Navíc nechápu, proč kočce tu krev nevzali, když ji chtěli operovat.
Tedy hračky už na bitiba objednávat nebudu - jejich kvalita se povážlivě zhoršila, ale na krmivo jsou skvělí (škoda, jen že nemají jednu značku kapsiček, kterou musím objednávat odjinud.)
Myslím, že ČP má dostatečnou konkurenci v elektronické komunikaci - většina obchodní korespondence se odehrává prostřednictvím elektronických faktur.
A pokud dále budou pokračovat s digitalizací Česká pošta bude mít vážný problém. Důchodci ji neutáhnou.
Podle mého chtějí kočku dát pod sedaci, aby se jí krev lépe odebrala. On ten gabapentin sice uklidňuje, ale ne zcela.
Jedná se o veterinu která ošetřuje i v Lbc Zoo. Tj. Nemají strach z bengalu.
Ano. Plus 300 ošetření. Udělat krev. Kočku předtím nadopovat aby neměla stres.
Je to drahé. Ja jezdím s k kluky na ostrasovskou u globusu. Jeden odběr za 400 Kč. Před odběrem dodat gabapentin myslím.
Tak to já, když si objednám do práce - tak to PPL vozí takový cikánek, který je velmi nápomocný a milý, vždy mi to donese až do kumbálku. Zato, když si to omylem objednám domů, tak to vozí takový typ Kamila Stříhavky a ten, to vždy vyloží v lepším případě na obrubník a zákazníku poraď si. O České poště se ani nemá smysl zmiňovat, ty nikdy nedodrží datum dodání.
Já jsem nyní koupila kočkám takové průhledné krmítko - bohužel zde vyvstal problém, zatím se tam neobjevili žádní ptáci a pouze je to domeček na okně se zrním.
Je to bengálka - alespoň z části, ale cena na to, že je to bez PP a navíc melanistic je přemrštěná.
Škoda, že nemám fotku maminky mých kluků (nechci dávat bez souhlasu chovatelky) - tak byla černá smoke bengal
Zase reklama na Mapr?
Žravost se dá podpořit mastičkou na podporu chuti Miratazem. Ps. takto jsem rozjedla malého, když jsme dostali Leukocytozu a nechtěl jíst.
Já bych spíše husky za výhodnou cenu 8000 s PP - není lepšího psa do paneláku
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206853-stenata-sibirskeho-husky-na-prodej-s-pp/
Tak už tady máme i jokšíry. Paní je asi všestranná.
Tedy já nevím jak, ale já osobně bych zvíře bez PP nechtěla.
Mám doma dva kocoury s PP a především, ten servis, který oficiální chovatel poskytne se trochu liší, od zvířete bez PP. Vím, přesně kdo jsou jeho rodiče, mám možnost se s rodiči seznámit, vím, že kotě bylo socializováno, vím, čím se krmilo (tj. jakmile si ho přinesu domů se mi nepos…e) a případně mi chovatelka poskytne rady pokud má kocour zdravotní problémy.
Osobně, kdybych chtěla dalšího kocoura, tak jedině s PP (a od chovatele, který vím, že krmí stejně jako já) a u psa, bych také hledala chovatele v mé blízkosti, aby mi poskytl případné rady.
Štěňata jsem zde nabízena stále
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206434-jezevcik-trpaslici/
Ale podle mého pokud by se inzeráty začaly mazat došlo by pouze ke stěhování psů. (už by nebyly z Jindřichova Hradce, ale třeba z Tábora.
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli někomu vrátili peníze. Po měsíci jsem opět udělala objednávku na bitibě, s tím, že jsem dala recenze k předchozím produktům, které jsem objednala.
Především z důvodu velké nespokojenosti s hračkou s peřím od Tiaki - jsem napsala velmi negativní recenzi, že se jedná o šunty - především ta hračka s peřím byla pro kocoury až nebezpečná, a peníze za hračky mi nyní poslali e-mail, že mi je vracejí na kartu.
Bibita tedy z mé strany získala body, ani jsem s vrácením peněz nepočítala. Stalo se už někomu, že v případě negativní recenze dostal peníze zpět?
Vepřové maso u nás nadělalo paseku - mladšímu ze zásady nesedlo až se to rozvinulo v zánět. (podle všeho příliš tučné). Natolik, že se nám podařilo dostat zánět a ve výsledku leukocytozu.
P.s. jsme přesvědčena, že vepřové je příčinou, jelikož jsem jim ho dala poprvé a nebyli zvyknutí (jediná změna v jídelníčku)
Veterinář mi doporučil krmit hovězím (mladší ho jí bez problémů) , ale to bohužel starší kocour nechce. Z toho důvodu základem čerstvého masa je čerstvé kuřecí, kupované každý týden přemražené. (někdy doplněné o krutu či krevety.)
S cizinci je to problém většina Policie nebo revizorů není dostatečně jazykově vybavena, tak dané případy neřeší a kontrolám cizinců se vyhýbají. Museli by se naučit rusky a to v současné době není žádané (a většina jazykových škol ani nenabízí.) Navíc by to p. Rakušana moc nepotěšilo.