- Příspěvek #166589
- Nahlásit
Srostlice,Syngamóza,to být může..tedy,nikdy jsem ji u slepic neměla..ale jak píšete,dá se léčit..ale jestli už nejsou nakažené ostatní slepice..
Srostlice,Syngamóza,to být může..tedy,nikdy jsem ji u slepic neměla..ale jak píšete,dá se léčit..ale jestli už nejsou nakažené ostatní slepice..
Žádný tipec to není..ten vznika špatným krmenim na konci jazyka….a také by mě zajímalo, na co čekat 🤔?..
Myslím,že slepice s abscesem v krku ani nebude žrát, tedy pochybuji o tom,jestli má cenu léčit..
Dojděte si k veterináři..když nemáte zkušenost, nemůžete to dělat sám.. aspoň poprvé..mohl byste kůzleti ublížit..
..a co bude dál?.. myslíte si,že paní chovatelka půjde se slepici k veterináři?🤔…budeme věřit,že ano..
Já jsem to naštěstí nezažila, ale kamarádce uhynula koza na tetanus po porodu..
frufru:Je to pozůstatek nějakého pudového chování.
Řekla bych, úprava hnizda,podle vlastních představ 😀..přece nebude sedět v hnízdě, které její kolegyně rozhodila😀..
Krmite je dobře?..tak jim nic nechybi..
To snad nemuzou myslet vážně 🤦🤦😂😂
Odrohovala jsem pastou kůzlata, kozičky..jinak by nemohly zůstat ve skupině s bezrohými.. rohaté kozy šikanují bezrohé a jsou nebezpečné dětem..
Ptačinec to asi nebude,ptačinec nemá ruby listů fialové a vypadá celkové jinak..něco z čeledi voděnky…mám tuto rostlinu doma také, je hezká, dekorační..ale pro králíky?..no proč ne..hodně přirůstá..ale nedavala bych králíkům něco,co bezpečně neznám..
Ivus, moc děkuji 😍..hned zavolám Mvdr a Ivomec odložim na jindy, až přestanou dojit..👍díky🤗
Zajímavé rostliny😀👍…já jsem na doporučení kdysi pěstovala nějaké exotické okurky.. vyvázané, vysoké rostliny..nevím,co to tedy bylo za okurky,měly zajímavá,hranatá černá semena, ale plody tenoučké a dlouhé asi půl metru..takové přerostlé fazole..nikdo je nechtěl jíst, nebyly chutné..😕🥒🥒..že by to byla ačokča?😀
Někdy také nakličuji pšenici, úplně stejně 😀.. vyměním vodu,poslední den nechávám bez vody..klíčím v teplé maštali..
Ta slepice určitě neonemocněla včera, příznaky nemoci musela mit několik dni předem..ale s nemocnou drůbeží se toho mnoho dělat nedá..nejlíp hned dát stranou, popřípadě drahé chovné zvíře odvézt k veterináři..jinak hrozí nakažení celého chovu..tahle slepička je hybridka.. snad nenakazila ostatní..
Tak si to pamatuji😀.. protože to bylo tak nepravděpodobné,tak maličký beránek 🤔…a jde to😀👍
Jestli si dobře vzpomínám,,jednou jste psal, že máte berana nějakého malého plemene teď si nemůžu vzpomenout..🤔 …tak nam to prozraďte😀..ouessantský??..no ,nevím..ten se mi zdá mooc malý..
Moc pěkná jehňata, gratuluji..krásná stehna 👍..to bude dobrého masa 😉👍..už to vidím..na svíčkovou,na česneku..😇😊
Ivus,co jste to použili na ty všenky?..já jsem chtěla Ivomec,ale ten je na měsíc ol,tohle by mi vyhovovalo,kozy pořád dojí a všenky už se ukázaly..sice pořád kozy kartáčuji, ale to nestačí…mléko potřebuji pro děti,tak jeden den by byl super..😉
Tak je záhada slovenské kozy objasněna 👍😀..jsou to krásné silné kozy po sánskych kozlech, co jsem našla fotky na guglu..já chovám jednu hnědou německou a jednu kříženou, asi také ze sánskou..obě jsou velké..