17.07.2025, 23:41:10 xxx:xxx.3b3:f4e
Ano, taky pravda a proto se dávají na protější stranu větve jehličnanů. Zappe
Ano, taky pravda a proto se dávají na protější stranu větve jehličnanů. Zappe
Jasně, že i to se může stát, ale teda mi vysvětlete jak zabráníte škodné, aby nešla do budky, která je uvnitř, vždyť máte výletové okno otevřené a nebo okna chodíte každou noc zavírat? A navíc celoroční voliery jsou v tomto ohledu řešeny různě, ale i když je vnitřní a venkovní prostor spojen jen malým oknem nebo oknem + dvířky, tak jsou otevřeny, aby právě mohly létat a využít celý prostor. Takže škodná může kdekoliv, ale proti tomu jsou různé pasti nebo dvojité pletivo s pořádnými základy. Takže když je zabezpečená venkovní část, tím pádem je i vnitřní, tak bych to neviděl až tak černě. Zappe
Zajímavé, tak v těch super nejlepších a nejkvalitnějších suchých dokrmovacích směsí jsou plísně? No podívejme se jaká to je výživa. No hned to třeba objednat, ale rychle, aby ještě bylo vidět co to vůbec je. Zappe
Zdravím, tak v první řadě to může být zlozvyk, zkuste použít podklady. Nebo je chováte v páru a kohout v toku je více agresivní, měl by mít min. 2slepičky.
No a k tomu oddělení kohouta = je to možné od prvního snesení vajíčka nebo v slepičce sperma zůstává asi 10dní, takže oplozenost by měla být a je dobré vajíčka odebírat a nahradit podklady a pak je všechny najednou vrátit zpět, kvůli líhnutí. S pozdravem Zappe
Jak jsem už psal, budka v záletu zvenčí v obslužné chodbě. Ale zase, když je zálet např.2m dlouhý, tak klidně uvnitř v záletu, tak aby se pohodlně a bez velkého rušení mohla kontrolovat. No a když je výlet z nějaké části zakrytý(měl by být), tak se budka zavěsí klidně i tam. S pozdravem Zappe
Zdravím, to záleží na Vašich možnostech. Vhodná délka by byla 2m, ale viděl jsem i 1,50m a také 1m a budka z venku do chodby. A myslím, že jim nic nechybělo. S pozdravem Zappe
Tak s tím počítejte, že je výborná! A hlavně prospěšná a nikdy žádný problém a to je důležité, teda aspoň pro mě. A studoval jste studoval, ale asi špatně nebo ty ingredience se nedávají všechny najednou, ale se střídají! Komu by taky chutnalo stále to stejné? A nemyslím si, že je to až tak drahé, ale spíš bude problém s pracností a časem. Ale to je už každého boj. Zappe
Zdravím, no co píšete, tak je trochu divné nebo u kakariků jsou vůči sobě agresivní samci! Vlastně se i uvádí, že s jedním samečkem může být i více samiček.
Google: Kakariki je možné chovat ve skupinách, ale ideální je v páru (samec a samice), nebo v malých skupinách s jedním samcem a více samicemi. Důležité je zajistit dostatek prostoru, aby se ptáci necítili stísněně. Samečci bývají v období hnízdění mezi sebou nesnášenliví, proto je lepší mít ve skupině více samic než samců. No a to mluví za vše. S pozdravem Zappe
No já si vzpomínám jak stáli na Karlově mostě(myslím) a čekali na turisty za účelem zisku a pak měli dost problémů a tak se raději stáhli za Prahu. Zappe
Zdravím, no nezlobte se, ale z toho popisu co jste napsal(a), tak to by nepomohla ani věštící koule. Důvodem může být cokoliv - bohaté krmení podporující k páření, vyrušení, nadměrný hluk, nějaká změna… Jak dlouho seděla na snůšce, když tvrdíte, že jsou neoplozená? Máte opravdu pár? Dejte foto. S pozdravem Zappe
PS: nechápu proč tazatelé rovnou neuvedou všechny informace, které by mohly pomoci, ale pořád se uvádí jen slabé a minimální informace, které vedou jen k oddálení výsledků. Vždyť je to pořád zdarma i když napíšu jedno slovo nebo sto slov!
Zdravím, koukal jsem na jejich web - Arakovo https://share.google/abuf1Hg9RnpjPHcOF a teda můžu klidně napsat, že osobně bych je nikdy nepodpořil! Jsou to podobní vyžírkové jako ti z Prahy web - Království papoušků https://share.google/yHqtunsYiBHEErbXS a proč vyžírkové…jen se podívejte na jejich ceny a podmínky co ti papoušci mají!
Plně souhlasím s tím, že by se jim i každému dalšímu, kteří nemají k tomu vhodné podmínky a chtějí takhle vydělávat, tak by úřady měli tvrdě zakročit! S pozdravem Zappe
[ Arakovo v Pardubicích porušilo zákon, potvrdila veterinární správa. Už loni mu dala pokutu 30 000 Kč v Hradci Králové – Ararauna.cz https://share.google/zTouPpYKEzUo34th6 ]
Myslím, že u andulky budete rádi, když bude brát to jablko a mrkev, prostě na to moc nejsou. Zappe
Zdravím, no moc možností nemáte, jen že to budete pořád zkoušet a měnit způsob podání. Např. jablko, mrkev = udělat “hranolky” a zastrčit mezi dráty klece nebo nakrájet na malý kostičky do misky nebo nastrouhat s piškotem. S pozdravem Zappe
PS: viz.foto - vyzkoušené👍
Ještě jsem zapomněl, že vidím v kleci umělé bidlo a nějaké to lano…není to dobré a je to i nebezpečné. Zappe
Ano jsou různé možnosti a bezproblémové sehnání. Zappe
Zdravím, tak jste spokojen a to je důležité, pak není co řešit 👍
Bude s něho hezký sameček. Výstavní hledisko Vás asi nezajímá a kolik bodů by teď získal, tak to by byla loterie, ale p.Groda to jistě už ví teď.
Zatím má nesouměrnou masku, foto č.4 a 5 levá strana, ale to se může zlepšit, když přepelichá. Jinak se tomu pomůže pinzetou. Přeji hodně zdaru a radosti. S pozdravem Zappe
Super postřech👍teď jsem na to koukal a je to tak. Jste dobrá👍 Zappe
S tou “dlouhověkostí”, tak to je pravda, bohužel. Ale zase na druhou stranu, budou mít krásného i když né moc akčního společníka. Všechno má své pro a proti. Zappe
Zdravím, nene diskutující 03.07.2025, 10:39:14 xxx.xxx.141.100 žádný zmatek neudělal.
Ale za to diskutující 02.07.2025, 20:51:31 xxx:xxx.17cf:5a28 ta paní co chce ty korely vyždímat jako citron, tak ta ano.
I když jsem jí to napsal po lopatě, myslím, tak to prý nepochopila. Není to nic osobního, ale no comment. S pozdravem Zappe
Moc děkuji a teda rodiče - klobouček dolů👍 a hlavně ten sameček. U Vašeho by to chtělo fotku ze předu, ale ještě bude přepelichávat… ale podíval bych se na jeho masku. Zappe