Aktuálně: 2 748 inzerátů262 222 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 03.01.2025, 11:35:26 xxx.xxx.226.32
hmn:

nasněžilo, všude snížek bílý
průser….Moja je VESELÁ!
to bude venčeníčko…..😎🤪

Nechcete dát fotku veselé Moji ?

orionka-2
orionka-2 03.01.2025, 11:34:15 xxx.xxx.226.32

U nás taky byly bílé Vánoce, celé svátky námraza, mírný mráz a slunko, pak se oteplilo a včera odpoledne už nasněžilo, takže zase bílo. Hezky se na to kouká, mně to tak stačí.

orionka-2
orionka-2 03.01.2025, 11:30:18 xxx.xxx.226.32
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 11:25:50

Jde o to, že slepičky sousta lidí řeší.  Když jsme jezdili ke starému pánovi na vesnici, slepičky se běžely schovat k němu a ty nejrychlejší mu skákaly do náruče. Neměl psa ani kočku, měl prostě slepičky.

orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 18:41:55 xxx.xxx.226.32
efe:

A jinak zákaz je jen na jedný trase, ale mám pocit, že jen na kole, pěšky se může všude.

Těším se na jaro 🙂)

orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 18:14:01 xxx.xxx.226.32
efe:

Kolem Hradčan to je náš rajón ;) Zrovna na Silvestra jsme tam byli, je to tam úžasný, nikde nikdo a ty rokle jsou boží, pohádkový…

Obrázek Obrázek

Máte moc hezký rajón.

orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 18:02:31 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

známe - máme velmi dobře prochozené. Po cestách i mimo ně. Je to náš výletní revír nejčastěji v zimě, kdy Jizerky ovládnou běžkaři… a se psem se tam nikde vyrazit nedá. Leda za humna kolem Javoráku, Dračáku  a Brda… tam to ještě jde

Já jsem to editla : Znáte i rokle na západ od Hradčan ?….já jen podle mapy, nikdy jsem tam nebyla. Aha, už to čtu.

orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 18:00:08 xxx.xxx.226.32
Bobca:

takže bílé trakaře🤭…sranda,ale musela jsem…😇

Původně jsem chtěla napsat “kominíci”, ale to je totéž a pak, nevěděla jsem jaké i/y padali/y. Jasně kominící i, ale když nebyli/y živí 🙂)

orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 17:51:01 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

Mácháč je hezký - ale třeba Břehyni nebo Hradčanské rybníky mám raději. U Mácháče nás štve ten neskutečný binec kolem chatiček a kolem kempů - vůbec si to tam neumím představit v plné sezóně. Jinak je to pohodlná 16 km dlouhá procházka - díky rovinatému terénu opravdu nenáročná.

Miluju Břehyni, Poslův mlýn, cestu na Bezděz a zpátky. Je to kraj mého dětství. Ale i dnes se tam dají i v létě najít klidná místa : Malá a Velká Buková, Slatinné vrchy ( určitě znáte, to je pro přespolní 🙂) )

Úžasný musí být kraj roklí na sever od Mácháče  ( na západ od  Hradčan ). Tam jsem nikdy nebyla, vede tam jedna značená cesta, okolo se vlastně nesmí. ( Jedině podle zásady “něco se smí a  něco ne” ) V současné době tam bude minimálně jedna smečka.. Neznáte to tam ?

orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 17:42:40 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

tak novoroční výstup na Ještěd jsem šla naposledy jako puberťák - nemusím milion lidí a milion psů na jednom kopci… Takže opravdu v tomto tradice  nectíme. Ale kolem Černé hory z Výpřeže jsme šli mezi svátky - a bylo tam krásně a nikde ani noha

A děláte dobře. Těch psů mi bylo moc líto. Vyklepaní ze zimy, z lidí, z aut - pouští auta z Výpřeže až na Ještědku, kde kdo si myslí, že tam musí vyjet…..všechno se to proplétalo a rozplétalo nahoru a zase dolů ( mívám tam sraz s přáteli, jinak bych taky vybírala jinak…)

Po té krásné inverzi bylo 1.1 na Ještědu takhle :

Obrázek
orionka-2
orionka-2 02.01.2025, 17:37:57 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

u nás dnes nasněžilo, máme bílo i na zahradě. V lese jsme zažili parádní chumelenici, byli jsme prvochodci na zasněžené cestě a bylo to moc hezké.

Ještě v 11 dole v Liberci pršelo, ve dvanáct jsem přijela k nám, po námrazách ani památky. Ve 13 hodin začly padat trakaře a od 14. je bílo 🙂)

orionka-2
orionka-2 31.12.2024, 15:41:38 xxx.xxx.226.32
eva:

Souhlasím se vším, taky mi to vadí.

Vždyť je to jedno. Ať je to Stella nebo její maminka, či brácha. Kromě pár jedinců, kteří si posílají SZ , nebo na sebe prozradily, tady o sobě taky nevíme nic a ……a je to tak na veřejném webu normální.

orionka-2
orionka-2 31.12.2024, 12:54:56 xxx.xxx.226.32
acher:

Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

A byla jste se podívat za ní ? Za mlhou hustou tak……..

https://www.youtube.com/watch?v=INZtcs3-QT0

orionka-2
orionka-2 31.12.2024, 12:54:51 xxx.xxx.226.32
acher:

Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

orionka-2
orionka-2 31.12.2024, 12:54:40 xxx.xxx.226.32
acher:

orionka-2
orionka-2 30.12.2024, 20:04:07 xxx:xxx.a60a:2a3e
Sardullah:

Tak u nás dnes konečně slunečno, inverze je pryč a já volno a tak jsme konečně taky vyrazili…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Vy jste totiž tu mlhu s námrazou poslala k nám 😏 Slibují mohutné sněžení, jsem na něj zvědavá.

orionka-2
orionka-2 30.12.2024, 19:58:08 xxx:xxx.a60a:2a3e
J5:

Hotovo? To bych mohl ještě přejít, přidejte ať to má šťávu ty vaše nesmyslné rady.🤣 Moc tomu ale nevěřím protože vás ta psí výchova evidentně neminula a nejen to, pravděpodobně byla vylepšena o prvky výchovy štěněte pitbula. Minule jste z debaty zdrhla povznesenými slovy “řekla jsem co jsem chtěla a odcházím” tak jsem zvědav na dnešek, velcí staří pitbulové nezdrhají tak jim nedělejte ostudu děvenko.🤣 

Znovu i když asi marně na vás apeluji držme distanc. Nutíte mně psát něco k čemu bych se normálně ani nesnížil. 

Když vy na mě s děvenkou a se zdrháním, tak já na vás s dědkem. Dědku, tady máte toho Loupežníka, jste tam jako vyšitej !

https://web2.mlp.cz/koweb/00/04/34/55/19/loupeznik.pdf

A nevyhrožujte ! Klidně se snižujte ! 

orionka-2
orionka-2 30.12.2024, 18:28:27 xxx:xxx.a60a:2a3e
orionka-2:

Další moderátor ? Nebo se jenom bojíte jiného názoru?

Ještě jednu radu vám dám : Znáte Čapka? Přečtěte si Loupežníka ! Třeba se tam najdete.