U nás taky byly bílé Vánoce, celé svátky námraza, mírný mráz a slunko, pak se oteplilo a včera odpoledne už nasněžilo, takže zase bílo. Hezky se na to kouká, mně to tak stačí.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 11:25:50
Jde o to, že slepičky sousta lidí řeší. Když jsme jezdili ke starému pánovi na vesnici, slepičky se běžely schovat k němu a ty nejrychlejší mu skákaly do náruče. Neměl psa ani kočku, měl prostě slepičky.
známe - máme velmi dobře prochozené. Po cestách i mimo ně. Je to náš výletní revír nejčastěji v zimě, kdy Jizerky ovládnou běžkaři… a se psem se tam nikde vyrazit nedá. Leda za humna kolem Javoráku, Dračáku a Brda… tam to ještě jde
Já jsem to editla : Znáte i rokle na západ od Hradčan ?….já jen podle mapy, nikdy jsem tam nebyla. Aha, už to čtu.
Mácháč je hezký - ale třeba Břehyni nebo Hradčanské rybníky mám raději. U Mácháče nás štve ten neskutečný binec kolem chatiček a kolem kempů - vůbec si to tam neumím představit v plné sezóně. Jinak je to pohodlná 16 km dlouhá procházka - díky rovinatému terénu opravdu nenáročná.
Miluju Břehyni, Poslův mlýn, cestu na Bezděz a zpátky. Je to kraj mého dětství. Ale i dnes se tam dají i v létě najít klidná místa : Malá a Velká Buková, Slatinné vrchy ( určitě znáte, to je pro přespolní 🙂) )
Úžasný musí být kraj roklí na sever od Mácháče ( na západ od Hradčan ). Tam jsem nikdy nebyla, vede tam jedna značená cesta, okolo se vlastně nesmí. ( Jedině podle zásady “něco se smí a něco ne” ) V současné době tam bude minimálně jedna smečka.. Neznáte to tam ?
tak novoroční výstup na Ještěd jsem šla naposledy jako puberťák - nemusím milion lidí a milion psů na jednom kopci… Takže opravdu v tomto tradice nectíme. Ale kolem Černé hory z Výpřeže jsme šli mezi svátky - a bylo tam krásně a nikde ani noha
A děláte dobře. Těch psů mi bylo moc líto. Vyklepaní ze zimy, z lidí, z aut - pouští auta z Výpřeže až na Ještědku, kde kdo si myslí, že tam musí vyjet…..všechno se to proplétalo a rozplétalo nahoru a zase dolů ( mívám tam sraz s přáteli, jinak bych taky vybírala jinak…)
Vždyť je to jedno. Ať je to Stella nebo její maminka, či brácha. Kromě pár jedinců, kteří si posílají SZ , nebo na sebe prozradily, tady o sobě taky nevíme nic a ……a je to tak na veřejném webu normální.
Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.
A byla jste se podívat za ní ? Za mlhou hustou tak……..
Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.
Hotovo? To bych mohl ještě přejít, přidejte ať to má šťávu ty vaše nesmyslné rady.🤣 Moc tomu ale nevěřím protože vás ta psí výchova evidentně neminula a nejen to, pravděpodobně byla vylepšena o prvky výchovy štěněte pitbula. Minule jste z debaty zdrhla povznesenými slovy “řekla jsem co jsem chtěla a odcházím” tak jsem zvědav na dnešek, velcí staří pitbulové nezdrhají tak jim nedělejte ostudu děvenko.🤣
Znovu i když asi marně na vás apeluji držme distanc. Nutíte mně psát něco k čemu bych se normálně ani nesnížil.
Když vy na mě s děvenkou a se zdrháním, tak já na vás s dědkem. Dědku, tady máte toho Loupežníka, jste tam jako vyšitej !