rapotačka:Co má v tomhle světě logiku?
To vám povím : Na takové filmy se zcela logicky nedívám.
rapotačka:Co má v tomhle světě logiku?
To vám povím : Na takové filmy se zcela logicky nedívám.
Tak je to skutečnost nebo film ? Jsou to 2 případy nebo jeden ?
Stelle:V učebnici přírody bylo o chůzi. Cvičení: co mohou lidé na obrázcích dělat, aby více chodili? Mně snad normálně hráblo😳
Obrázek
Takhle venčívala jeden čas ( v době své zlámanosti ) ovčandu pí. profesorka z Jizerek. Ona v trabantu, Brigina po chodníku - pochopitelně bez vodítka.
efe:Tak se sněhem to u nás vypadá nadějně, zítra bude asi bílá procházka 👍🏻
Moc hezká cesta - to musela být. Jestli je to přes Ještěd, tak potěš……
Zrzavci:Tak další co má sníh a já jen tři vločky na zastávce tramvaje.
Tak my ho máme podstatně víc. Můžete si přijít zaházet 🙂
drogy a opilost jako polehcujici okolnost??
V žádném případě ! Když vím, že neumím chlastat, tak nepiju. Když jsem alkoholik, mám možnost se léčit. A když chlastám a páchám, náhled jako na střízlivého.
A to jsem vynechala polského vojáka, co kolem sebe střílel v opilosti samopalem a jen velkým štěstím nikoho nezabil.
Nějak mi není jasné, jak se mohl našrot opilý dostat ven z kasáren i se zbraní a municí.
Novibky jsou dnes nějak agresivní
Fotogenická fena a úžasná fotka ( dobrý fotograf a technika ). Takovým jsme říkávali “do knížky”, když se taková povedla.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dalsi-otresny-pripad-dve-fenky-vyhuble-na-kost-odebraly-urady-majitelce-v-tabore-40501003
Když jsem si četla o vzduchovce, tohle na mě vykouklo. To je horší a na tu babu zas udělají jen bububu.
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-tretina-zbehla-ukrajina-setri-hromadne-dezerce-ve-specialne-vycvicene-brigade-40502971
Tak to na mě vybaflo, jen jsem pustila počítač. Když už to píšou i Novinky…..Když dezertuje elita, co ti chudáci “bosí” v mrazu ?
hmn:nasněžilo, všude snížek bílý
průser….Moja je VESELÁ!
to bude venčeníčko…..😎🤪
Nechcete dát fotku veselé Moji ?
U nás taky byly bílé Vánoce, celé svátky námraza, mírný mráz a slunko, pak se oteplilo a včera odpoledne už nasněžilo, takže zase bílo. Hezky se na to kouká, mně to tak stačí.
Jde o to, že slepičky sousta lidí řeší. Když jsme jezdili ke starému pánovi na vesnici, slepičky se běžely schovat k němu a ty nejrychlejší mu skákaly do náruče. Neměl psa ani kočku, měl prostě slepičky.
efe:Přihlašte se, vyvenčíme (se) spolu 😉
Děkuji za nabídku. 👍🍀
efe:A jinak zákaz je jen na jedný trase, ale mám pocit, že jen na kole, pěšky se může všude.
Těším se na jaro 🙂)
efe:Kolem Hradčan to je náš rajón ;) Zrovna na Silvestra jsme tam byli, je to tam úžasný, nikde nikdo a ty rokle jsou boží, pohádkový…
Máte moc hezký rajón.
Xerxova:známe - máme velmi dobře prochozené. Po cestách i mimo ně. Je to náš výletní revír nejčastěji v zimě, kdy Jizerky ovládnou běžkaři… a se psem se tam nikde vyrazit nedá. Leda za humna kolem Javoráku, Dračáku a Brda… tam to ještě jde
Já jsem to editla : Znáte i rokle na západ od Hradčan ?….já jen podle mapy, nikdy jsem tam nebyla. Aha, už to čtu.
Bobca:takže bílé trakaře🤭…sranda,ale musela jsem…😇
Původně jsem chtěla napsat “kominíci”, ale to je totéž a pak, nevěděla jsem jaké i/y padali/y. Jasně kominící i, ale když nebyli/y živí 🙂)
Xerxova:Mácháč je hezký - ale třeba Břehyni nebo Hradčanské rybníky mám raději. U Mácháče nás štve ten neskutečný binec kolem chatiček a kolem kempů - vůbec si to tam neumím představit v plné sezóně. Jinak je to pohodlná 16 km dlouhá procházka - díky rovinatému terénu opravdu nenáročná.
Miluju Břehyni, Poslův mlýn, cestu na Bezděz a zpátky. Je to kraj mého dětství. Ale i dnes se tam dají i v létě najít klidná místa : Malá a Velká Buková, Slatinné vrchy ( určitě znáte, to je pro přespolní 🙂) )
Úžasný musí být kraj roklí na sever od Mácháče ( na západ od Hradčan ). Tam jsem nikdy nebyla, vede tam jedna značená cesta, okolo se vlastně nesmí. ( Jedině podle zásady “něco se smí a něco ne” ) V současné době tam bude minimálně jedna smečka.. Neznáte to tam ?